Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bench59

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dombóvári Istvánt mint humoristát nagyon szeretem, de íróként eddig nem ismertem. A Pisti vagyok, ments ki innen! című regénye nagyon kellemes meglepetés, egyetlen hibája, hogy nem terjedelmesebb. ..
bench59 2018.08.03 18:12:08
„Jó szerencse, semmi más. Szép és   dicsőséges dolog a hazáért meghalni.  A halál még a menekülő férfit iseléri. Még szebb a hazáért élni.”   Az elmúlt években mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott, hogy nagy a baj Magyarországon. Aki ezt nem látja, az…..
bench59 2015.12.29 15:41:36
@hoplita: kedves hoplita , az ilyen hozzászólás ellen már van gyógyszer...
Az alábbi sorok szerzője zeneművész, a Zenekadémián szerzett diplomát, kulturális menedzserként pedig fesztiválok, művészpalánták sikeres útját egyengeti. Írása rávilágít, hogy nem csupán nőknek okozott mély fájdalmat ez a sok sebből vérző történet. * * * Nem akartam Ákos ügyben írni, de írok. Nem…..
bench59 2015.12.21 21:33:50
@keresztesvitéz: Kedves "vitéz", szóval legyen piacgazdaság helyett tervgazdaság?....
Tessék kapaszkodni! Még nagyobb lett a kép! Modellváltás az Indafotó képoldalán.  Korábban a képoldal olyan volt, mint egy csillagromboló vezérlőpultja. Rátettünk mindent, hogy lássátok, üssétek, nézzétek, olvassátok, lapozzátok.  Az évek során felismertük, hogy a…..
bench59 2015.06.02 18:31:17
A tudomány jeles képviselői legtöbbször megállnak az "anyagi" szint vizsgálatánál, és a racionális megközelítés korlátainál. Csupán az elmével felfogható területen "kirándulnak", az azon túli vidéket pedig meghagyják másoknak. Nem így a világhírű magyar agykutató,…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
bench59 2012.01.17 16:45:00
@bulgakovmihaly: Tetszett Bajnai cikke , mert egyszerüen vázolja a reális helyzetet.Meg kellet szólalnia ezeken az oldalakon, ha már ö a társaság alapítója. A problém aktuálisan nem az, hogy ki és kit választ, kire szavaz majd 2014- ben, hanem az , hogy addig az ország telhesen tönkremegy, elizolálódik Európától, hiteltelen lesz, ( bár ez nyilván Csurkának, Orbánnak és Co. mindegy, a lényeg, hogy "magyarokként "(?)halunk éhen, vagy maradunk magunkra a felbosszantott szomszédok közt.)Vagyis hiába lesz a Fidesznél bérmelés, ha 10000 forint majd csak 1 Dollárt ér, mihez kezd a "magyar " vele?