Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kék az ég

0 bejegyzést írt és 782 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Békében akarunk élni! Olyan világban, amelyben a problémákat nem erőszakkal próbálják megoldani, hanem közös erőfeszítéssel. Ahol a nehézségek láttán megoldást keresnek, nem pedig bűnbakokat.(...) így együtt már hangosabbak vagyunk a gyűlölet minden szavánál…..
Kék az ég 2013.10.02 07:14:18
@nu pagagyí: Nagyon igazad van.

Eljutottunk oda hogy mar újra nem bűn egyesek kiirtásáról nyilvánosan szónokolni!

Orbán rezsim 2013!

Igaz a Szálasi szobor és a tucatnyi Horthy szobor avatás után mit vártunk?
Kék az ég 2013.10.02 07:30:19
@nu pagagyí: Tanulhatna? Egyenesen PÉLDAKÉPNEK tekint minket!

________________________________
mandiner.hu/cikk/20121117_lukasenko_magyarorszagnak_elege_lett_a_demokraciabol
__________________________________
Kék az ég 2013.10.02 07:35:52
@nu pagagyí: "Tévedsz, nem vagyunk köztársaság, mert a polgároknak nincs köze már a saját adójukból működő államhoz. Nincs joguk megismerni a közpénzek útját, kizárták őket a lakóhelyüket érintő döntésekből"

De akarjuk?

A fideszes Tölgyessy Péter, vagy Kertész Ákos is megmondta már régen:

___________________________
index.hu/gazdasag/penzbeszel/2009/09/22/hogyan_lesz_ebbol_kilabalas/

A magyar társadalom nem hisz a saját intézményeiben. Nem hisz a kapitalizmusban, a szabadságban és a demokráciában sem igazán.

Tölgyessy Péter szerint a dolog még régebbre vezet, már a rendszerváltásunk is olyan volt, hogy a társadalom csupán elviselte.

„Valami olyasmit gondolhatott a többség, hogyha a nyugati fogyasztási mintáknak, normáknak az ára a demokrácia, akkor még azt is talán kibírjuk.”
_________________________
Uniszónóban megy Bajnai Gordon ekézése a Szolidaritás tegnapi gyűlésén elkövetett szoborállítás-döntögetés ügyében. Ízléstelenség, ’56-os hősök meggyalázása, nemtelen politikai eszközök, alpári stílus. Így a verdikt, és Bajnaiék félig-meddig el is határolódnak…..
Kék az ég 2013.10.02 07:29:24
@félázsiai 2llkedő: Errol van szo, mint ahogy "nem nyalok" Illés is mondta.

"Szádra ne merd venni ME Ur nevét!"

Szolganep szektája, ahogy Kertész Ákos mondta, szolganép...
Kék az ég 2013.10.02 07:31:34
@félázsiai 2llkedő: "Él-jen és virágozzék a dikta túra! "

Tudjuk:

___________________________

mandiner.hu/cikk/20121117_lukasenko_magyarorszagnak_elege_lett_a_demokraciabol

____________________________
Kék az ég 2013.10.02 07:34:07
@félázsiai 2llkedő: De ami igazán rémisztő, hogy ezt meg a fideszes képviselő Tölgyessy Péter is megmondta!

____________________________
index.hu/gazdasag/penzbeszel/2009/09/22/hogyan_lesz_ebbol_kilabalas/

A magyar társadalom nem hisz a saját intézményeiben. Nem hisz a kapitalizmusban, a szabadságban és a demokráciában sem igazán.

Tölgyessy Péter szerint a dolog még régebbre vezet, már a rendszerváltásunk is olyan volt, hogy a társadalom csupán elviselte.

„Valami olyasmit gondolhatott a többség, hogyha a nyugati fogyasztási mintáknak, normáknak az ára a demokrácia, akkor még azt is talán kibírjuk.”
Attejóisten, mostan mi lesz? Mi lesz mostan, mikor a hungarocell Orbán fejivel fociznak a székesfőváros utcáin? Mi lesz most, mikor a degeciunalmas bajnaisták egyszer az életben olyanra vetemedtek, amire fölkapta a fejét a közélet erre fogékony része? Nelégymár'ilyenszürke Gordon…..
Kék az ég 2013.10.02 07:05:26
@ Mi a baj?

Hat az amit TGM mar 20 éve mondott, és a baloldalra mai napig igaz!

____________________________

magyarnarancs.hu/publicisztika/tamas_gaspar_miklos_be_vagytok_szarva-55299

(...) Mármost a Magyar Köztársaság alkotmányos intézményei egyáltalán nem működnek rendeltetésszerűen. A parlamentet gyakorlatilag fölszámolták. A Legfölső és az Alkotmánybíróság be van szarva. A legfőbb ügyész is. Az állam azonos lett a kormánnyal. (Úgy is emlegetik a kormányt: az állam, a többi "hatalmi ágak" + az önkormányzatok = 0.) A médiademokráciában a tömegkommunikációs eszközök pluralizmusa majdnem olyan fontos előföltétele a szabad választásoknak, mint a többpártrendszer. Márpedig a médiákat vagy megvették, vagy lenyúlták, vagy megszüntették, vagy némára ijesztették, a többi meg be van szarva. Ha így megy tovább, nem lesz ombudsman. Eggyé olvadt a titkosszolgálat és a propagandacentrum, amely patinás provokációkkal és dezinformációkkal irányítja azt, ami a szabad közéletből megmaradt. (Vö. T. G. M.: "A demokratikus ávó", Népszabadság, 2001. május 12.) A kormányzat nem hajtja végre a neki nem tetsző törvényeket, nem adja ki a neki nem tetsző helyi önkormányzatok jussát, elvonja, tetszése szerint osztogatja a költségvetési pénzeket. Szimbolikusan is szünetelteti a plurális politikát, "történeti" retorikával szüntelenül gyalázza a köztársaságot.

Veszélyben a haza.

De ezt nem írjátok meg, MERT BE VAGYTOK SZARVA.

__________________________________
Az MTV Este című műsorának pénteki adásából megtudhattuk, hogy az angolok reszketve várják a telet, másfélmillió gyerek éhezik a rezsiköltség miatt és legszívesebben Orbánt most azonnal miniszterelnökként a szigetországba importálnák. 1984 szintű agymosás az…..
Kék az ég 2013.10.01 08:27:22
@Blogger Géza: Maradjál mar a hülyeséggel!

Nem ok vettek napirendre, mert mar 2011 óta azzal kampányol hanem mar megint ORBAN LOPTA TŐLÜK az ötleteit (ahogy a Forza Magyarország es üvöltő kisfius plakát óta mindent)

___________________
www.telegraph.co.uk/news/politics/labour/8785711/Ed-Miliband-Labour-will-break-up-big-six-energy-firms.html

By Andrew Porter, Political Editor

8:00AM BST 24 Sep 2011
___________________
Kék az ég 2013.10.01 08:30:53
@nimonic: Annyira nem azonos a helyzet, hogy az angol munkásparti vezér (akit ránézésre nem fognak megválasztani soha) a

a verseny erősítése céljából javasolta!

Nálunk meg épp azzal jött az észlény miniszter, hogy a verseny az nem jó dolog sehol.

De hat a szektas hiveknek ez azonos.
Kék az ég 2013.10.01 08:35:56
@midnight coder: Most mondd meg Svájcban se mindenki milliomos, sőt!

Tehát a blog "hazudott" szerinted mert jobban él a magyar mint a svájci, nem?
Kedves Diákok! Ti még meg sem születtetek akkor, amikor én, Hoffmann Rózsa néni, kommunista párttagként szolgáltam a diktatúrát, most viszont -- hála a mi Miniszterelnök Urunk végtelen kegyelmének és a harcedzett magyar jellememnek -- itt vagyok, része vagyok a keresztény…..
A KARD Leves előtt túrórudi 2013.09.22 09:42:17
“Aki szerint a rezsicsökkentés rossz dolog, az meg egész egyszerűen hülye”Nem, a fenti idézet nem Arany Jánostól, sem József Attilától vettem, az egyik korábbi cikk alatti kommentekből mazsoláztam, és az hiszem, emellett nem tudok elmenni szó nélkül - pláne most, mikor…..
Hiába volt öt éven keresztül szinte mindig teltházas és söpört be számos szakmai díjat az Alföldi Róbert vezette Nemzeti Színház, Alföldi kinevezését nem hosszabbította meg a Fidesz. Vidnyánszky Attila új igazgatóként az előző vezetésre és a nézőkre is több megjegyzést…..
Az Edward Snowden ügy után elképzelhető, hogy egy újabb szivárogtató bukkant fel, ezúttal az amerikai védelmi minisztériumból. Robert Connors állítólag az amerikai védelmi minisztériumban dolgozik, és a napokban töltött fel egy drámai hangvételű videót a…..
(fotó: ottobock.com) A Nemzetközi Pető Intézet nem csak egy több ezer gyerekkel foglalkozó intézmény, hanem gyermekek, szülők és családok ezrei számára a remény otthona. Egy hely, ahol segítő és gondoskodó kezek várnak kisgyermekeket, ahol szakemberek hihetetlen és példás…..
Úgy tűnik, a miniszterelnök minden téren kiszolgálja azokat, akikre úgy érzi, szüksége van a 2014-es választások megnyeréséhez, vagy a választási vereség utáni balhékhoz. Ez a feltételezés többször felvetődött már a stadionépítésekkel kapcsolatban. Sokan gondolják…..
Kék az ég 2013.09.11 08:56:14
@ Kedves tőle, hogy legalább Szálasit nem éljenezte.

De biza 2006-ban!

Szálasit is dicsérte amiért " MI MENEKÍTETTÜK ki a Koronát" az oroszok elől! Az is hol hangzott el? Na pont ott! Meg kulon ki is kacsintott a hallgatóságra "hogy óvatosnak kell lenni, de ok értik!

___________________________
www.nol.hu/archivum/archiv-397079

"Nem akarok túl konkrét lenni, mert külpolitikai kérdéseknél óvatosan kell fogalmazni, de talán a Vasárnapi Újság hallgatói értik és tudják, hogy miről beszélek.

Amikor az amerikaiak visszahozták a koronát, amit nem hadizsákmányként vittek el innen, hanem MI (!!!!) menekítettünk ki a kommunisták elől, az amerikaiak visszaadták.

Nem kértek egy forintot se. Sem az őrzéséért, sem az állagmegóvásért, sem a visszaadásért. Így esett Putyin magyarországi látogatása" - mondta Orbán Viktor.
_________________________

Es ki is volt az aki kimenekítette?

_________________________

www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=10079
2006. március 12. 18:47

Szabó Zoltán a Fidesz pártelnökének szavaira reagálva elmondta: "Tűrhetetlen, hogy Orbán Viktor, tudva vagy tudatlanul, de a Szálasi-kormánnyal azonosítja magát. Lehet, hogy Orbán Viktor nincs tisztában azzal a történelmi ténnyel, hogy a koronaékszereket és a nemzeti ereklyéket a Szálasi-kormány vitte el Magyarországról. Ebben az esetben olvassa el a történelem könyveket." (MTI)

www.felvidek.ma/felvidek/cikk/25740

Mattseeben - mint az egyik őr vallomásából ismeretes - Szálasi a hálószobájában őriztette a koronát és a koronaékszereket tartalmazó ládát.Hogy a korona újra külföldre került, méghozzá A NYILAS VEZÉR magánpoggyászaként, az akkori szabályok szerint is súlyos sérelem volt.

A koronaőrség esküszövegében egy külön mondatrész volt, miszerint ezt a nemzeti ereklyét sohasem "idegeníti el az országtól". A londoni BBC az idén május 26-án háromnegyed órás dokumentumműsort sugárzott a korona történetéről. Ebben megszólaltatta az Angliában elhunyt Máriássy ezredes Londonban élő fiát, aki elmondta, hogy apja is esküszegőknek tartotta a Szálasi mellé szegődött koronaőrség tagjait, akik a nyilasokhoz és a nácikhoz kötötték a sorsukat.
____________________________
Kék az ég 2013.09.11 08:58:28
@MACISAJT: kar hogy Kövér elvesztette a pert jogerősen ez ügyben de oda se neked.

A December 4. népszavazás után maga Orbán állította a Magyar Nemzetben, hogy a Fideszesek szavaztak nemmel, de oda se neked azt se.
Kék az ég 2013.09.11 12:35:00
@ErrOr: Ha téged Szálasi nem zavar akkor nincs miről beszélni.

De nézd úgy hogy Orbán kormány alatt a SZU emlékmű meg mindig áll és mar a Szálasi is.
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
Kék az ég 2013.09.10 12:50:46
@ Egy KEGYELETSÉRTŐTŐL mit vársz?!

_____________________________________
2003. szeptember 16. 9:30

"Halottról jót vagy semmit" - reagált közleményben Illés Zoltán a Népszabadság tegnapi számában megjelent, a közelmúltban elhunyt Teller Edének tulajdonított feljegyzésre.

www.greenfo.hu/hirek/2003/09/16/8222halottrol-jot-vagy-semmit8221-illes-zoltan-a-teller--uzenet-kapcsan_1063697419

A napilap szerint az atomfizikus halála előtt néhány nappal megfogalmazta a magyar belpolitikával kapcsolatos, az ellenzék magatartását kedvezőtlenül megítélő álláspontját. Ebben többek között az áll, hogy "a fideszes Illés Zoltán be akarja záratni Paksot, jóllehet nem ért az atomenergiához".

"Teller úrnak igaza van: sem az atom-, sem a hidrogénbomba gyártásához nem értek, de nem is terheli a lelkiismeretemet tömeggyilkosságban elpusztított milliók halála" - áll a fideszes képviselő közleményében
_____________________________________________
Kék az ég 2013.09.10 12:53:15
@DarthVader: AZ!

Akkora szakértő , hogy paksi üzemzavar kapcsán atomrobbanásról vizionált.

Utána meg halálában gyalázta Tellert.

Ennyit a műveltségéről.
www.greenfo.hu/hirek/2003/09/16/8222halottrol-jot-vagy-semmit8221-illes-zoltan-a-teller--uzenet-kapcsan_1063697419
Szili Katalin megkezdte a politikai kampányok és esti mesék időszakát. Magyarországon elképesztő mértéket öltött az a nézet, miszerint mindenki a biztosra és fixre vágyik, várja az állam erőteljes közbeavatkozását és a szociális hálót, miközben adót továbbra sem szeret…..
Kék az ég 2013.09.10 11:50:45
@sterimar: Ha teljesen mindegy akkor miért kell a szerzőnek ilyen sunyi módszerrel élni?

Miért nem Szili 85 ezrével bizonyította be, hogy baromság, ha mar az az apropója mindennek?
Kék az ég 2013.09.10 11:52:52
@mutymurutty: más téma? HAMIS adatokkal, sőt egyenesen baromságokat ráfogni a cigányokra aztán azon elemezni?

Igaz mit varjunk azután, hogy Szili ötletet is szimplán megduplázta, hogy abból vezesse le hogy hülyeség.

és meg te beszelsz rosszalkodol?
Kék az ég 2013.09.10 11:54:43
@WildBear: "Hol írtam én hogy egy cigánynak 10x annyi gyereke lenne ?"

Régen volt, elismerem... 1.5 órája ;-))

"2013.09.10. 09:21:14... nem volt csak 3-4 gyerek. "Mostanában meg 8-10"
Megmondóembernek lenni jó! Pláne akkor, ha liberális az ember, mert így ugye rendre figyelmen kívül lehet hagyni az igazságot. Továbbá a liberális mindenhez ért, mindent mindent lát, és természetesen mindenről van mértékadó véleménye is. Az örökké szivárványszínű…..
Kék az ég 2013.09.09 12:27:26
@csárli hárper: Volt is ilyen. Nem emlékszem hogy a Romanok utána ezen bloghoz hasonlóan jaj áldozatok vagyunk hat verjük szét Budapestet csináltak volna.
Kék az ég 2013.09.09 12:28:18
@Rogerius: Ugye ha így megyünk oda akkor nem kell csodálkozni!

Dehogy provokáltak, dehogy is...

kuruc.info/galeriaN/egyeb/wsteauabud1.jpg
Azzal kezdem, hogy életem nagy álma teljesült péntek este: 40 ezer román gyűlölt őszintén, és én is őket. Számomra az egyik nagy vágy volt, hogy Bukarestben nézhessem meg élőben a magyar válogatottat és mindez ért számomra 20 ezer forintot. Utólag is. A különvonattal…..
Mandiner blog Szíria: cui bono? 2013.09.04 14:01:00
„Angliának nincsenek örök barátai, Angliának nincsenek örök ellenségei, Angliának érdekei vannak.” (Lord Palmerston) Történt, hogy az első világháború vérzivataros harmadik évében, április 3-án egy vonat ékezett Szentpétervárra, a Finlandia pályaudvarra. A vonaton egy…..
Kék az ég 2013.09.05 11:08:07
@biobender: Nem az volt a fo mondanivalója szvsz, hanem a félelmét kiélhette az utolsó mondatnál, hogy jaj ezen szegények akiket a "gonosz zsidók" egymásnak ugrasztottak MEG a végén IDEJÖNNEK....
A magyar külügynek kereken 5 nap kellett ahhoz, hogy megszólaljon a szíriai vegyifegyver-támadás ügyében. Nem ez az első eset, amikor a hazai külpolitika bántóan lassan reagál egy rendkívül fontos világpolitikai helyzetben, és vélhetően nem is az utolsó. Érdekes kérdések…..
Kék az ég 2013.09.05 11:01:22
@ ILYEN külügyminiszter vezette minisztériumtól te mit vársz?

________________________________
mno.hu/migr/martonyi-hazanknak-kulso-jogallami-kontrollra-van-szuksege-468084

Magyarországnak külső jogállami kontrollra van szüksége, mert "önmaga lábán nem tud megállni".

Ez az ország a jogállami kontrollt, a demokratikus intézmények tartalmi működését saját erejéből megvalósítani nem tudja -

jelentette ki Martonyi János az Európai identitás - Nemzeti identitás címmel rendezett
______________________________________________
Az Index érdeklődésére részletesebben kifejtette a Nemzetgazdasági Minisztérium, miért szüntették meg az adósságnyomás-mérőt.Egészen pontosan mindenki arra volt kíváncsi, hogy miért hazudta azt az NGM, hogy az alkalmazást "technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye…..
Kék az ég 2013.09.05 06:21:46
@Megszámolt kórházi ló: KUTATJÁK A BOLDOGSÁGOT

Arra van pénz úgy latszik!

_______________________________________________

orulunkvincent.blog.hu/2012/06/02/a_boldogsagtol_orditani_4

m.blog.hu/or/orulunkvincent/image/boldogs%C3%A1g.jpg
___________________________________________________
Péntek este élőben volt szerencsém a harmincadik évfordulóra újraértelmezett István, a királyhoz. Mivel augusztus 20. óta nem blogger, aki nem nyilvánult meg a darabról (publicista címet pedig feltehetően csak ez alapján osztanak), én is derpegnék itt néhány sort, azzal a…..
Az Alföldi Róbert által rendezett István a király pénteki bemutatója ismét alkalmat adott arra, hogy szembesüljünk az ország végletes megosztottságával. Az ellentüntetők kórusban buziztak, a liberálisok szörnyűlködtek, az indexesek meg készíthettek egy újabb videót, amin…..
Kék az ég 2013.09.03 06:36:30
@Roan: Nem az a baj, hogy megcsinálták, lehet több (én akar az összes Jókai művet megfilmesíteném) hanem ahogyan!

Ha fideszes műveli akkor valahogy nem szakralis, vagy ha igen nekik lehet.

Mint Vidnyánszky is, aki csinálhat PUCÉR szereplős Ember Tragédiáját.

Az akkor nem hatásvadász, nem bulvár hanem nemzeti magaskultúra. Ha Alföldi teszi jönnek a Papp Anikók a szakralis baromságokkal.
Kék az ég 2013.09.03 06:40:21
@Mensikov: Milyen jo, hogy a mi "művelt" nemzeti oldalunk jobban tudja mint a SZERZŐK maguk.

Elvégre ki a franc az a Szörényi, nem majd Mensikov meg Papp Anikó megmondja a szerző mit akart.

Igaz maguk egyhangnyi kottát se képesek alkotni, de minek is. Itt Magyarhonban mindenki foci, színház, környezetvédelem, zeneszerző stb szakember
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
Kék az ég 2013.09.03 06:08:57
@shitgun:

Persze amikor az áttelepült Vidnyasznki rendez Ember Tragediajat PUCÉR szereplőkkel az nemzeti magas kultúra, nem polgárpukkasztás, vagy hatásvadász.
Kék az ég 2013.09.03 06:09:59
@Bruti: hagyjad biztos szerelmes bele és csak álmodozik mert semmi esélye, azért jön állandóan olyan meleg hasonlatokkal minden témában.
Kék az ég 2013.09.03 06:11:24
@jack o'neill: Fidesz bevásárolt tulaj után mit vársz? Ahogy a kormány kontár és demagóg bulvár...
Hozzászólások A többség hülye 2013.08.31 14:33:41
Az emberek többsége hülye. A több éve tartó EU ellenes propaganda eredményeképpen többségünk már úgy gondolja, hogy az EU tagságunk rossz. Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a médiából (egy bizonyos részéből) árad az EU ellenesség. Brüsszel felelős a magyar gazdasági…..
Kék az ég 2013.09.01 13:35:17
@kpityu2: Ennél jobban le sem lehet írni, nagyon jól írtad!
Kék az ég 2013.09.01 13:41:42
@hot-spot: Majd ha a magyar is olyan hatekonyan dolgozik mint a nemet, majd ugyanaakor meg nyugdijba mint egy nemet, majd ha olyan becsuletesen adozik es nem csal, lop a munkahelyen is akkor lehet kovetelozni.

De hat itt balkanon...
Kék az ég 2013.09.01 14:01:44
@zobod: Az miert az EU hibaja, hogy belfaszok vagyunk lehivni a tamogatast?
Barack Obama, amerikai elnök bejelentette: döntött a háborúról és a kongresszus beleegyezését kéri az általa elhatározott Szíria elleni csapáshoz. Mindezt az ENSZ-ellenőrök által a helyszínen elvégzett vizsgálatról szóló jelentés indokolja, amely szerint a szíriai kormány…..
Kék az ég 2013.09.01 13:48:56
@rabelais: MI ÉRTELME a KOPI-PASZTA blognak?

valamit lemásolt a bloggoló es boldog, hogy csinált valamit ma?
“Yeah, fighting a war to fix something works about as good as going to a whorehouse to get rid of a clap.”  (Norman Mailer: The Naked and The Dead) Nem szép dolog vamzerkedni, ugyanakkor érdemes elgondolkozni azon, hogy Seres László 2013. augusztus 30-án a HVG-n megjelent…..
Kék az ég 2013.09.01 08:07:58
@dukeekud: Ujab IQ bajnok. Mennyi olaj van Sziriaban?

Miert nem venezualat tamadja akkor az USA?

1, Az olaj importjuk 1/3-a - EGY HARMADA !!! - onnan jon.

2, "szocialista/kommunista" nyiltan USA ellenes a vezetésük sőt egész latin-amerikaban támogatják az USA ellenes fellépést, tehát nyíltan agresszorok ellenük.

3, Ott van közvetlen közelükben. Megszerzése minden szempontból nemzetbiztonsgai érdek lenne.

4, Katonailag közelébe se érnek a szíriai, iráni hadseregnek.

De nem, a mi nagy izrael+olaj összeesküvés hívőink agyának az mar túl egyszerű.

Nem nem, valami komolyabb kell...az USA a fentiek helyett megy a világ másik végére harcolni, sokkal drágábban, sokkal keményebb ellenfelek ellen sokkal kevesebb olajért.
Kék az ég 2013.09.01 08:11:11
@röf: A hulye USA, hogy a kommunista SZU ellen harcolt.

Pedig de jó is volt, a komcsi rendszer hiszen "működött a KE-EUi rendszer" nem de?

A sok hülye demokrácia exportos Nyugat meg harcolt itt a mi ellenünkben a SZU ellen, pedig az nekünk de jó is volt mi?
Kék az ég 2013.09.01 08:17:48
@röf: Ennyi baromsagot egyben?

1, Bush mar évtizede nem volt alkoholista, éppen ellenkezőleg amikor elindult az elnöki posztert. Pont a "megtért keresztény" dolga miatt választották a konzervatívok.

2, Szíriában demokratikus választás? Ja, Rákosi Mátyás is demokratikusan választott volt.

3, Obamat nem rángatta bele senki! Saját magának köszönheti mert nagy mellénnyel dumált egy éve, hogy mi a "vörös vonal" amit ha mernek átlepni akkor ő majd oda csap. Azóta meg állandóan maszatolt, hogy jaj miért ne kelljen, mert az sem vegyi támadás, az sem az, meg amaz se...

Ki kényszerítette hogy szónokoljon? Senki.

4, Ha meg nem csinalnak semmit akkor a világ azon sír hogy jaj miért nem véd meg az Usa (ugye 56-os magyarok? Ugye Bosznia? Ugye Szomáliai? stb)
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
Kék az ég 2013.08.27 12:55:06
@tollas: A gyereknek az anyja közelében van a helye, amíg ilyen kicsi.

A magyar lakosság szerint FORDÍTVA!

Az anyának a gyereknek közelében van a helye, amíg ilyen kicsi.
OTTHON !

De hat a jobbik ilyen libsi lett a konzervatív magyar véleménnyel szemben ;-)))

vagy esetleg mégis csak az az igaz amit a posztoló irt?
Igen!
_______________________________________
A magyarok harmada szerint a nőknek otthon van a helyük

index.hu/tudomany/2010/03/08/a_magyarok_harmada_szerint_a_noknek_otthon_van_a_helye/

_______________________________________
Kék az ég 2013.08.27 12:56:26
@kovi1970: Pont azt írtam hogy NEM viszik be, hanem lefejik a tejet és azt adja a gyereknek a dajka, babysitter stb.
Kék az ég 2013.08.27 12:58:08
@♔bаtyu♔: Es Kövér antidemokratikus dolgai ellen egy újszülöttel meg ilyen átlátszó kamu PR-rel kell harcolni?

Komolyan?