Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annika[ver.2.0]

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annika[ver.2.0] 2014.01.24 17:45:06
@OoOoOo:
Khm, a listán szereplő Benedek Szabolcs nem az író Benedek Szabolcs. A regényíró Benedek gyakorlatilag egész nap már-már kétségbeesetten próbálja Facebookon (nyilvános posztokban) minél több emberhez eljuttatni, hogy őneki ahhoz a listához semmi köze, csak névazonosságról van szó.
Annika[ver.2.0] 2014.01.24 18:24:49
@jotunder:
azt nem tudom, valami doktor előnevű, ahogy OoOoOo is írja.
A 83. Ünnepi Könyvhét és 11. Gyermekkönyvnapok alatt (2012. június 7-11.) a Fiatal Írók Szövetségének standjánál (Deák Ferenc utca,  2. stand)  a következő szerzők dedikálnak:  2012. június 9. (szombat) 14:00 - Méhes Károly 15:00 - Izsó Zita 2012. június 10.…..
Irodalmi városnéző séták a Könyvhéten a Palotanegyedben (a Fiatal Írók Szövetsége és az Imagine Budapest szervezésében) A budapestiek egyre fontosabbnak tartják, hogy megismerjék saját városuk kulturális értékeit. Blogok tucatjai és önszerveződő csoportok tűzték ki…..
A Fiatal Írók Szövetsége, a Margó Fesztivál, a VaLyo és a Danube Flow közös rendezvényén a fiatal magyar irodalom ad találkozót a Dunával és a fényfestéssel. Helyszín: Lánchíd pesti hídfő Időpont: 2012. június 7. csütörtök 20:00-23:00 A Fényírás-estekről…..
Hol kezdjünk publikálni?  - egyetemi lapok bemutatkozó estje a FISZ Klubban    Időpont: 2012. május 30.  szerda 19.00 Helyszín: Fogasház (Bp., Akárcfa u. 51.) Akik bemutatják a lapokat:  ApokrifNyerges Gábor Ádám, főszerkesztőEvellei Katafélonline.huBraun Barna,…..
Reklám és Irodalom. Vajon hogyan hat egymásra a kettő? Hogyan jut el egy irodalmi alkotás a fióktól az olvasóig? Milyen út vezet, és milyen utak vezethetnének a billentyűzettől az olvasóig a szerkesztőkön, a könyvkiadón, a marketing- és kreatív szakembereken keresztül? Milyen…..
Az ellenkultúra  örök vezérkönyve?  JACK KEROUAC: ÚTON - AZ EREDETI TEKERCS KRITIKUSTUSA No 6. Időpont:  2012. május 23. szerda 18:00 Helyszín: Púder Bárszínház és Galéria (Bp. Ráday u. 8.) Akik a könyvről beszélgetnek:  Falvai Mátyás, Kerek Roland és Pallag…..
Telep-csoport, Gyémánttengely-sorozat, Kemény, Marno, Térey... A felnőttek lírájának számos irányzata és kulcsneve van Acsai Rolandtól Térey Jánosig. Vajon hol vannak az origok és csoportok a gyerekversekben, amely valaha - nem is olyan régen - a lleghangsúlyosabb irányzata volt a…..
 A 2012-es év folyamán a Fiatal Írók Szövetsége erősíteni akarja a vidéki és a határon túli nagyvárosokban való jelenlétét, hiszen számos vidéki és határon túli taggal rendelkezik. A helyszínül szolgáló városokban élő szerzőink korábban is vendégül láttak egy-egy…..
Bár az elmúlt napokban másfajta események irányították magukra a figyelmet az irodalmi életben, egy kicsit tekintsünk most vissza a nemrég lezajlott "Versre magyar, hí a haza!" elnevezésű rendezvényre.  Két szempontból mindenképp sikeresnek mondható a Fiatal Írók Szövetsége…..
TEJPOR ORRVÉRZÉSIG avagy  pszichedelikus irodalmi utazás a '80-as évek magyar valóságába Időpont: 2012. március 12. hétfő 18 óra Helyszín: RoHam Bár (1088. Bp, Vas u. 16.) Aki kérdez: Tóth Kinga Akik válaszolnak és műveikből felolvasnak:  Csepregi János Falvai…..
Ma este hétkor a Fogas Házban (1072 Budapest, Akácfa utca 51.) mutatjuk be tagunk, Potozky László Áradás című első novelláskötetét.A szerzővel Darvasi Ferenc beszélget.A bemutatón a kötet kedvezményes, 1000 forintos áron kapható! Mindenkit várunk szeretettel. ..
2012 januárjának második hétvégéjén vajdasági helyszíneken találkozhattak az érdeklődők a FISZ tagjaival: 13-án pénteken este a szabadkai Városi Könyvtárban  rendezett felolvasáson, míg másnap a palicsi könyvtárban a Kosztolányi Dezsőről és Csáth Gézáról szóló…..
Nincs még programod ma estére? Akkor ajánlunk neked egyet! FISZ-klub: Hol a határa (/helye) a politikának (/közéletnek) az irodalomban? Időpont/helyszín:2012. január 25. 19.00 órától, Fogasház, Pingpong terem Lehet egy alkotó ideológiailag elkötelezett? Politikailag? Lehet nem…..