Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fatal Ohne

211 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, kezdjünk is bele egy gyönyörű képpel. Nos, igen. Ilyen ez a mocskos világ. :D..
Na szóval, azt hiszem, első posztban illene illedelmesen viselkedni és bemutatkozni, de mivel ez az internet, így lényegét tekintve bárki lehetek. De igazából nem egy nagymellű, hosszú szőke hajú lány vagyok, 90-60-90-es méretekkel (na ja, az az IQ-m, a cipőméretem és a kilóim - ebből 30 csak a…..
A szerelem a félelem elmúlása, a szerelem az egyetlen olyan fájdalom, amit ha múlttá szelídítünk, nem öl meg, hanem életben tart...
Pina Colada Az eltűnés oka 2.0 2015.01.04 20:48:50
A kedvenc hidam. A kedvenc érzésem. :) ..
Pina Colada Az eltűnés oka 1.0 2015.01.04 20:46:08
..
Pina Colada Ami szó volt... 2014.09.24 19:12:03
Van az úgy, amikor az ember nem találja a szavakat. Hiába az a hivatása, hogy egymásba fűzze őket, hogy tudást, hitet vagy reményt adjon az embereknek. Van, amikor minden eszköztárunk varázsütésre kiürül. Mintha nem tudnánk megfogni a gondolat pillangóját. Mindig elinal előlünk.…..
Tudjátok, hol rontottam el az életemet? (milyen bájosan szofisztikált lettem hirtelen, még a kisujjam is felcsapódott, miközben a kávét ittam) Ott, hogy hetedikes koromban a kvantumfizikáról tanultam ahelyett, hogy megtanultam volna magassarkúban járni. Most valszeg ostobább lennék,…..
Pina Colada Szerelem 2014.04.21 20:39:17
Azt hisszük a bejárati ajtót dönti majd ránk, pedig igazából a hátsó ajtón lopózik életünkbe. Körülölel, mint a köd, amiben lépkedünk, lehet szemünk távolinak hiszi, s lehet mindvégig észre sem vesszük, hogy igazából elejétől fogva ott feszült a bőrünkön.....
A következő hirdetéssel keresi gazdag férjét a 25 éves lány: „ Megpróbálok nagyon őszinte lenni. Ebben az évben betöltöm huszonötödik életévemet. Szép vagyok, jó az ízlésem és kifinomult a stílusom. Szeretném megtalálni a férjemet, akinek éves jövedelme 500 ezer…..
  Járókelők fogtak össze, hogy leemeljék a motorosról az autót. Egy járókelő siet a fogyatékkal élő segítségére. Turista eteti a kéznélküli koldust. Ellenfele elesett, ezért visszafordult érte, hogy besegíthesse a célba. ..
A képzés célja: életképes férfiak képzése KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK: -Leválni az anyámról (2000 óra) -Nem pisilek a WC mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videó rögzítéssel) -A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra) -A feleségem nem az anyám (350 óra) KÖTELEZŐEN…..
Pina Colada Ezzel kezdődik 2014.03.30 06:35:02
Az egész azzal kezdődik, hogy felismerjük: lehetne ez másképp is. Történjen bármi, higgyetek bármit, igenis lehetne másképp. Változtathatsz a célon, ami felé tartasz. Semmit sem betonoztak le. Valójában az élet nagyon is rugalmas. Olyan, mintha műanyagból alkották volna - olyan…..
Pina Colada Mit utasítasz vissza? 2014.03.27 07:12:21
A minap együtt ebédeltem egy barátommal. Bár élveztem a társaságát, kissé kókadoztam is az oldalán. Amikor eltöprengtem az okán, rájöttem, hogy a barátom nagyon ért mindennek az elutasításához, legyen szó könyvről, filmről, érzelemről, elméletről, önsegítő…..
Tegnap a Daily Mail szalagcímen hozta, hogy letesztelték az angolokat. Két 5-6 év körüli kislányt kértek meg, hogy csináljanak úgy, mintha elvesztek volna egy áruházban. Kezdetben még próbáltak odamenni emberekhez, aztán már csak leültek a folyosón a földre. Szerintetek hányan…..
Pina Colada Tégy jót! 2014.02.14 04:44:00
Egy piros Hondás gördült a híd átjárójához és a hat utána következő autósnak is kifizette a díjat. Történt ugyanis, hogy a sofőr azt olvasta barátnője hűtőjén: “Tégy jót úton-útfélen, a szép az mindig szép!”. Egy másik hölgy ugyanezt látta egy raktár oldalára…..
Pina Colada Vaspántok 2014.02.11 04:04:00
Ez a kedvenc versem. És bizony, nagyon igaz. Ha igy szólnék a kedves,fiatal kalauzhoz:- Kalauz úr,hogyha ma este hazamegy,ölelje meg nagyon a feleségét,dicsérje meg, ami épp rajta van,akár az ócska pongyoláját -Ha igy szólnék -ugye… bolondnak tartanának? Ha igy szólnék a bottal…..
A napokban vettem egy piros kabátot. Olyan vagyok benne, mint Piroska a mesében, vagy mint a Hapcimanó, mégis, még a lelkemnek is jól esik felvenni. Két napja folyamatosan egy mondat jár a fejemben: „adjanak rám piros ruhát”. Először nem tudtam mihez kötni, mindig egy idős néni…..
Pina Colada Az emberi érték 2014.01.12 08:38:06
Egy professzor felmutat egy 20 000 Ft-os bankjegyet az osztálynak, majd megkérdi a tanulókat: "Ki szeretné ezt a bankjegyet?" - minden gyerek felemeli a kezét. Összegyűri a kezében a pénzt, majd újból felteszi a kérdést az osztálynak: "Továbbra is szeretnétek?" - a kezek ismét az…..
Pina Colada Szende kurva 2014.01.10 09:36:59
Kezdjük a napot egy érdekes kérdéssel, ami most úgy szöget ütött a fejembe. Adott egy lány, aki megszólalni alig bír, akkor is suttog, mindenért elnézést kér, félve veszi a levegőt is, a világában rózsaszín nyulacskák kergetik a szivárványszín lepkéket. És ugyanez a lány…..
Pina Colada Tüdőrák és empátia 2013.12.13 07:50:43
Valahogy az ember csak akkor ragad klaviatúrát, amikor valami felhúzta az agyát. Ebből persze az a fals kép alakulhat ki róla az emberekben, hogy alapjáraton egy bunkó, vergődő, gonosz, gyűlölettel teli alak, akit csak megvetni kell vagy szánni, attól függően, éppen milyen…..
..
Pina Colada Jó ég, ez őrült! 2013.11.24 09:49:36
Miután harmadjára töröltem ki, amit leírtam, kezdtem először egy jópofizással, majd mentegetőzéssel, aztán inkább úgy döntöttem, elkezdeni mindenhogy szar. Sokáig ezért nem ültem le a könyvet is írni, mert "hol kezdjem el?", aztán persze elkezdtem darabokban írni,…..
Reggel öröm a városban mászkálni. Az emberek csak úgy tobzódnak a sokszínűségben. 40-es évei közepén járó rőtvörös nő, akinek a kabátján át a cipőjéig minden vörös, kusza hajába meg egy pillangós zöld csat, amit akkurátusan igazgat két percenként. Akciós újságba…..
Mint azt már van, aki tudja, haladok a könyvvel, igazából kettővel is egyszerre és amiatt hallgatok nagyokat itt. De nemsokára fordulóponthoz érünk, így jönnek az újabb írások. :) Meg ugyebár élni is kell és mostanában az eléggé ráment az írás rovására. Szóval mea culpa.…..
Pina Colada Féltelek 2013.11.06 23:32:57
Rájöttem, hogy valójában emiatt maradunk a szar kapcsolatban is és ezután vágyódik a lelkünk, amikor egyedül vagyunk: azt akarjuk, hogy legyen mire gondolni. Amikor melegség tölti el a szíved, ha eszedbe jut, tudod, hogy valakihez tartozol és valaki tartozik hozzád, van, akinek azt…..