Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radics1000

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, egyre nagyobb tömegek számára világos, hogy a Fideszt le kell váltani, és hogy ez csak ellenzéki összefogással lehetséges.  Abban is konszenzus van, hogy ennek az a módja, hogy minden választási kerületben csak egy demokratikus ellenzéki jelölt indul a Fidesszel és…..
A Heti Válasz mai számát ezzel a borítóval sikerült megjelentetni. A vonatkozó cikk a neten csak kivonatolva olvasható. Az európai értelemben vett polgári liberális lap szerint azzal veszélyeztetik a melegjogok a heterók mindennapi boldogságát, hogy néhány országban már tilos…..
Radics1000 2013.07.19 08:10:38
@trapperfarmer: Igen, hogy a szüleik már 3 éves korában hülyeséget beszélnek. Helyesen tehát így hangzik: " A normális bácsiknak néni a párjuk, de vannak olyan bácsik akiknek bácsi a párjuk, ők a buzik kisfiam és hányunk tőlük. Tudod kisfiam, az egészséges ember homofób." Nem érdekelne ez ám senkit vagy nagyon keveseket, ha nem kellene degenerált majmok parádéját és hisztijét végignézni lassan az élet minden területén. Otthon legyen homokos, csendes magányában.
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Radics1000 2012.08.22 21:11:21
@Unionist: Előbb már megkérdeztem, de akkor újra. Te tényleg ennyire ostoba vagy? :) Mit magyar meg cigánygárdázol itt? Egyelőre még a magyar a többség, elvileg van rendőrségünk, hadseregünk nyomokban, hogy jön ide rögtön két hülye szélsőség? Nem kell őket pénzelni, betartani a törvényeket, ez nem olyan bonyolult. Rendőrt hagyni dolgozni. Bűnözőt börtönbe. A cigányok paraziták, ezen nincs mit szépíteni. Mitől szartad tele a gatyád? :D
Nem túl jók! A 2010-es választásokon a Fidesz egyeduralkodóvá vált a mérsékelt jobboldalon, és ezt a pozícióját azóta is tartja. Azonban a választások után meghirdetett stratégiában centrális erőként határozta meg magát, a centrum szavazókat viszont láthatóan nem sikerült…..
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
Radics1000 2012.08.08 13:15:18
@Az ezredes: Na, tessék! A szochálón is már a nácik húznak alá?! :D Tudsz te ennél jobbat is! Vagy nem? Mindenki náci, aki nem ért egyet, hajbókol és ajvékol? Mert akkor igen sok milliárdan vagyunk ám! Valamit keverhettek neked a csapvízbe, hogy mindenhol nácikat látsz, kiscica! :D
Radics1000 2012.08.09 00:05:42
@komplikato: Neked rejtettem a szövegbe, hogy ki tudd ragadni a lényeget. Már ami neked volt benne fontos ;). Azért ez elég béna így (értsd: gyenge).
Radics1000 2012.08.09 00:06:57
@Kockagolyó - a legjobb csúszógömb: Mert maguk is azok vagy mert érdekükben áll. Teljesen mindegy.
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
A markecolás Budapesti viszonylatban mindig is napirenden volt... Az orrunk előtt szakítják ki a láncot a nyugdíjas néni nyakából, primitív  hordák verik agyba-főbe az aluljáróban a szerencsétlen tinédzsert, elhagyott pesti lépcsőházak sötét fordulóiban várják be az egyedül…..
Radics1000 2012.07.26 20:45:42
@Alf: Az a cigány, aki úgy él. Fehér szemétnek is hívják őket.
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
Radics1000 2012.06.25 10:38:58
@lukit: +miért nem tudnak közlekedni. Rendszeresen tele a belső sáv, kemény 80-nal. A sok barom nem képes jobbra tartani.
E blogon korábban többször írtunk az önvédelemről és a jogos védelemről. Mert az ugye mégiscsak abszurd, hogy ha a 80 éves Mariska néni éjszaka arra ébred, hogy a szobájában motoz egy betörő, és halálra veri a Horthy Miklós bevonulása idején nászajándékba kapott kristályvázával, akkor a szervek az…..
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
Radics1000 2012.04.29 15:30:27
@Miazmás: Nem az a baj, hogy buzi, hanem hogy reklámozza! De ezt ti pontosan tudjátok, csak minduntalan belemagyarázzátok azt, ami nincs ott, keveritek a tököt a babbal. Legyen buzi otthon, csendes magányában, ne provokálja szándékosan az egyébként csendes többséget. Hadd ne kelljen már hetero-menetet szerveznünk, pár ratyi miatt! :)
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Subba Never forget: Damu bekatt 2012.04.17 16:16:00
Négy perctől megy el Damu haja - amire én akkor azt hittem, hogy színjáték! Ez pedig az év kommentje: Köszi Dickitanga..
Radics1000 2012.04.18 23:03:51
@_Vezo_: "260 kilometert utaztak a cigányok..."
Mert ő mi? :D
Igazi, retek médiacigány. Majd kikormolják tesók a púzócskáját a sitten...
Subba Mr Farkas Szanama bitch! 2012.04.17 17:21:20
Hogyan lehetne elfelejteni Mr Farkast, a mergelődő léhűtőt, aki csak kúrni akart. Új olvasóinknak szeretettel, régieknek pedig frissítés gyanánt jó pár vidám perc!           ..
Radics1000 2012.04.18 22:59:53
@notbukos:
Nem magyar ez. Export cigány.
Egy éve, 2011. március 25-én kezdődött a cigánygyilkosság-sorozat tárgyalása. - Stépán Balázs írása 2009. augusztus 21-én több, mint 100 rendőr és kommandós közreműködésével tartóztatták le a négy vádlottat, K. Árpádot, öccsét K. Istvánt, P. Zsoltot, és Cs.…..
Szerkesztőségünk nem bírt szó nélkül elmenni a Magyarok Világszövetségének sajtómeghívója mellett, sajnos azonban egyelőre nem találjuk a szavakat. Szóljon inkább helyettünk a sajtómeghívó:A Magyarok Világszövetségének Elnöksége tavaly decemberi ülésén döntött…..
Ha valaki éppen Samsung Galaxy Note vásárlásán töri a fejét, akkor nagy szerencséje van, épp most bukkantunk egy remek videóra, ahol egy cseppnyi elfogultságtól fűtve ugyan, de meglehetősen agresszíven ecsetelik a készülék előnyeit. Ahogy az elemzést végző focihuligánnak…..