Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Androidos mobil Hong-Kongból

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.08.11 08:58:37
@ap: Pintér először szétcsinálja a drogpiacot. A fogyasztókkal együtt. Aztán átveszi az egészet, és utána már csak azokat csinálja szét, akik olyat mondanak, ami a fityesznek nem tecc.
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Sokan még a nevüket sem ismerik - nem sokáig marad ez így, azt hisszük -, mégis ők vannak perpillanat a toppon: Barcelonában a Huawei mutatta be a világ legizmosabb mobilcsaládját, tetején az 1,5 gigahertzes, négymagos processzorral (rajta pedig Android 4.0-val) hajtott Ascend D…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.03.04 14:39:34
Másodfokon szigorította a Fővárosi Ítélőtábla Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász első fokon kiszabott büntetését, a két év fogházbüntetés mellett a korábbi öt helyett tíz évre tiltották el szakmájától. A szülész feltételes szabadságra sem bocsátható. Geréb Ágnes…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.02.10 22:26:00
Volt szerencsénk felvételről (!) megnézni Fábry Sándor legújabb showműsorát, és hát mindenképp kikívánkozik néhány gondolat. szkr-rel ültünk le megnézni, direkt felvettük, nehogy lemaradjunk róla (persze az MTV videotárában is ott van, de mi lelkesek voltunk). Fábryt…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.02.07 07:22:28
@JohnHenry: egyetértek. elég erős.
Hetek óta Madonnával van tele a zenei sajtó, aminek az oka többek között az alább látható, ma délután háromkor megjelent vadonatúj videoklip és a benne hallható dal, a Give Me All Your Luvin', ami az énekesnő márciusban megjelenő új, MDNA című nagylemezének beharangozó dala,…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.02.04 08:26:21
@TH: Jah. Bár Hofi egy másik dimenzió. Még a sztár amerikai standuposok is teljesen eltörpülnek mellette. Én már mantrázom évek óta, hogy szülessen egy újabb belőle.
Kísérleti jelleggel ön is végigjárhatja a 4-es metró állomásait, ha hajlandó kicsit sétálni a 3-as metrótól. Szerdától indulnak a 4-es metró szerelvényei a 3-as metró vonalán, jelentette be a BKV. Aki a 4-es metróval szeretne utazni, annak csak meg kell várnia, hogy a sok régi…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.01.25 07:23:56
@pederak: :)
Elérkezett az idő, hogy komolyan vegyük például egy civil parlament felállításának a lehetőségét. Ha tetszik, egy független, civil, árnyék-parlament felállításának lehetőségét. Meggyőződésem, hogy másként nem törhetjük le a pártok szegregáló hatalmát. Valamikor el…..
Bátran állíthatom, hogy ezt a Ciclotte elnevezésű minimalista szobakerékpárt még én is szívesen elfogadnám, pedig ki nem állhatom az otthon biciklizést. Igaz, hogy ezért az acél, karbon és üvegszálból készült masina kedvéért sem pattannék nyeregbe, de dísztárgyként jól…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.01.24 02:54:59
@bestpixel: jaja. 3 milláért egy szobabicikli... konceptnek viszont nem rossz, lehet meríteni belőle.
Samsung Mob!lerként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Samsung által készített összes készülékhez hozzáférhetek. Ha időm engedi, akkor szoktam is kérni egy-két eszközt, hogy leteszteljem, hogy mit is tudnak és mennyire használhatóak a mindennapi életben. A legutóbbi…..
Világújdonság lesz, ha megépül Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö és a közelében fekvő egyetemi város, Lund között az első négysávos biciklisztráda. A két skandináv település nem olyan híres kerékpárforgalmáról, mint a szomszédságban található dán…..
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül. „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne…..
Nem is tudom hogyan érdemes megragadni a témát. A frusztrált harag mentén? Amit azért érzek személyesen, mert én is írtam doktori disszertációt, és ha tudom, hogy "törzsanyaggal" is el lehetett volna intézni az írás 90%-át akkor talán nem töltök 4 évet azzal, hogy…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.01.19 07:01:57
Oké, ez zseniális (több tumblr-oldalon is belefutottam, sajnos az eredeti forrást egyelőre nem tudtam kideríteni.). Adott egy pohár, ami félig tele. Vagy félig üres. Vagy egészen tele van, ha az Obsidian mondja. Vagy a vizet húsz dollárért lehet letölteni dlc-ként, ha a pohár az…..
hogyvolt VV5 - 1X123 2012.01.17 22:35:00
Tegyük szívünkre a kezünket és mondjuk ki: ritka szar öfi volt a tegnapi. Leszámítva a minyomot. Lezajlott a párbaj, a Lakók heten vannak, mint a gonoszok. Lilu visszafogott tehenészlánynak öltözve ejti ki a száján a Péter, a Villa Casanovája mondatot, ami már nem késztet…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.01.18 10:41:57
@ladyandhenk: Bizony. Egyszerűen lejjebb kell tenni az igényszintet, és megpróbálni valami értelmes dolgot csinálni. Úgy meg lehet élni. Persze nekik az nem lenne élet ;)
Bigyóblog Cuki tankos csavarhúzó 2012.01.17 11:47:00
A cuki csavarhúzó kifejezést elég ritkán használjuk, de erre tökéletesen ráillik. A lánctalpaiba vannak rejtve a csavarhúzófejek, melyeket magára a tankra lehet tenni. Nem a legkényelmesebb szerzám, de kétségtelenül a legcukibbak között van. És nem is drága. Via Gizmodo..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.01.18 00:31:25
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.01.17 12:42:05
@chipanddale74: 5, 17, 22,47,48

ne felejts el ne szólni ha nyersz.
Semmi újdonságot nem mutat fel testvéréhez, a szupervékony Motorola Droid RAZR MAXX készülékhez képest. Még csak nem is vékonyabb. Sőt, vastagabb. Nehezebb is! Miért? Mert 3300 mAh-és akkumulátort kapott, amivel használattól függően, akár napokat is bír töltés nélkül. Vagy…..
UPDATE: Bár sok vidám percet okozott nekünk is és néhány kedves olvasónknak is a Google érdekes biztonsági megoldása, ami annyira kísérletinek bizonyult, hogy nemsokkal a posztunk után le is állította, így jelenleg sem működik. Várjuk a folytatást!A Google bevezetett egy olyan…..
A plagizálás ténye nem csak egy személy elmarasztalását jelenti, hanem annak a közösségét is, amelyben ez a munka elvégeztetett – állítja Bazsa György. A MAB elnöke szerint egy ilyen eset miatt az illetékes intézmény nemzetközi megítélésén is csorba eshet. A…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.01.17 10:23:17
@DrPepper: látom, neked is leesik, miről szól ez az egész.
A belföldi tiltakozások mellett hónapok óta záporoznak a magyar kormányra a kritikák nyugatról is. Brüsszel most már konkrét törvények visszavonására szólította fel a magyar kormányt, és ezek visszavonása vagy módosítása az IMF-EU hitelek feltételei lettek. Orbán Viktor…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.01.17 10:20:49
@Dour,: ha mindenki magára szavazna, végre értelmes eredmény jönne ki arról, kinek kellene vezetnie az országát.

@villamos alóli kacaj: lassan elérjük, hogy most mi álljunk a f@sz jó oldalán, és a főnökök a rosszabbikon.
Senki ne igyon még a medve bőrére: egyelőre kérdésként kell kezelni, hogy Schiffer András hét végi hajótörése érdemi és tartós irányváltást jelent-e az LMP életében. Sokan remélik, hogy ez nem így lesz. Mindenek előtt Orbán Viktor  – de nem csak ő. Január 11-i…..
Androidos mobil Hong-Kongból 2012.01.17 04:34:54
@Dirty Harry: nem kell takarodj-összefogás. mindenkinek épp csak magával/magáért kell összefognia. max még a családjáért és barátaiért. így végül m indenki összefogódik.