Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Infomaker

2 bejegyzést írt és 361 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
Én nem akartam a fékhez nyúlni. Mint tudjuk, nem is szabad azt piszkálni. De mégis muszáj volt, mert a hátsó tárcsák és betétek cserére szorultak, ezeket kaptam is az autóhoz, gondoltam kicserélem őket, aztán többit az őrszobán. Csak ugye legutóbb, amikor beljebb tekertem a bal dugattyút, hogy…..
Az Awei bizonyára sokak számára ismert név, az egyik vezető kínai hangtechnikai cégről van szó, akiknek már magyarországi képviseletük is van. Tőlük kaptuk meg a csaknem teljes, itthon forgalmazott vezetékes füles repertoárjukat, ráadásul még egy kupont is biztosítottak számotokra, amivel minden…..
Facebook-on írt Medvének Zsuzsa (nem ez az igazi neve), aki beleegyezett, hogy kitegyük az oldalra is a problémáját, mert tapasztalat, hogy a gondja sajnos nem ritka...
Infomaker 2016.05.18 14:47:15
Hancunak köszönhetően csodálatos, ún. kötreblog-kontentet találtam a Frostshockon: a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium 12b osztálya Hearthstone-tablót készített. A képre vagy ide kattintva nagyobb méretben is megcsodálható, a tanárok által tanított tantárgyakra a kártyák leírása utal (pl.:…..
Nem lehetne mégis megoldani valahogy? Kérem... Szóltam elhalóan az autóbérlős kiosk teljhatalmú úrnőjéhez, de a szigorú indiai asszonyság elutasítása bárdként sújtott le rám. Este kilenckor, a sivatag közepén, hatvan kilométerre a dubaji szállásomtól más sem hiányzott,…..
Sárga a Kossuth tér, kopasz a Szabadság tér, kínosan kockás az Erzsébet tér. Budapest nem a díszburkolat lerakásában igazán tehetségtelen, hanem a gyep gondozásában. Hiába a füvesítés, az automata locsolórendszer, a végeredmény ugyanaz: csapadékos május után már június…..
Infomaker 2014.06.10 21:22:27
@bardóczi: a fűnél nincs kiégési jelenség. Több gyepet is fenntartok, és akár a 40 fokban is lehet locsolni, semmi bajuk nem lesz, csak kicsit felesleges akkor.
Sőt, volt olyan gyepem, amit csont kigéettek, locsolás nélkül 1 hónapig, és 40g/m2 NPK műtrágyával (pedig ez durva adag, kiégés veszély), és sok locsolással a40 fokban is akár, sikerült 2 hét alatt széppé varázsolni.

Az esti/éjjeli locsolás a legrosszabb egy beállt, tömött pázsitnak, mert a pangó víztől gombásodhat.
Reggel hajnalban alegcélszerűbb beállítani, mondjuk 4-5 óra felé.
Persze egyáltalán nem garantált, hogy ugyanaz, mint amit múlt héten találtunk, de esélyes, hiszen még a neve is egyezik. Mindenesetre a hírek szerint ide is ugyanazzal a módszerrel, áleltévedt nőkkel viszik be áldozataikat: Lassan két hete csütörtökön (ápr. 10) egy…..
Naiv vásárló nem gondolta volna, hogy széttört napernyőjét nem rendeltetésszerűen állította fel. A minőségügyi szakértő szerint anyaghiba, az IKEA szerint kirakták szélbe: Vásárolj IKEA Karlsö függő napernyőt és ha szerencséd van nem sodorja le a teraszról a gyerekedet!…..
Infomaker 2014.04.09 10:21:04
Bazz már 2007-ben megénekelték?! Akkor még nem is volt inertnet O.o ..
A füstön sütés lassú tűzön műfaját érdemes a csirkecombbal kezdeni. Szaftos, kellőképpen zsíros, ízben gazdag húsfajta. Relatív vastag bőre is segíti, hogy a hosszabb sütési idő alatt ne száradjon ki a hús. Az elérhető csirkecombok minőségi spektruma nagyon tág, a…..
TComment Autót 200 ezresért? 2014.02.26 06:15:00
Keresik őket, adják-veszik őket, mennek, amíg van vizsga, aztán bontó. A Halál Völgye tele van romokkal, de vajon akadnak túlélők? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
DEKE! & Co. Poloskák mindenütt 2014.02.17 23:00:00
Az oroszok az amerikai asztronauták szobáit is bepoloskázták, és folyamatosan megfigyelés alatt tartották őket: az ügynökök mindenhova követték őket. Az alábbiakban részletet közlünk Deke Slayton "DEKE!" című könyvéből, amit ezen a blogon fordítunk magyarra; Deke a hatvanas…..
Infomaker 2014.02.18 19:11:55
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
Elég sokat dolgoztam a lenti cikkel, de korántsem teljes. Feltúrtam az újságaimat régi (főleg nyolcvanas évekbeli) reklámokért, hirdetésekért. Ilyesmi már volt a blogon, akkor csak külföldi hirdetésekkel, most viszont magyarok jönnek. Amikor elkezdtem dokumentálni a szegény ember szkennerével…..
A Vatera nevű ügyfélkezelésből negatív iskolapélda régóta jelen van kicsiny országunk piacán és amellett, hogy az egyik leglátogatottabb honi aukciós portál (mert csak ez van ugye) méltán híres arról is, hogy az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával, vagy éppen nem bánik…..
Gábor értetlenül áll a jelenség előtt, hogy az egész világon forgalmazott + egész világon garanciális Sony PSP konzolt sehol nem veszik be szervizbe, miután megszünt a bolt ahol vették: A történetem lényege, hogy 2011.05.27-én megrendeltem és átvettem egy psp játékot ami…..
Áprilisban indul a MOL Bubi közbringarendszer. A csepeli bázison jártunk a biciklik karbantartásáért felelős csapat vezetőjénél. Itt tesztelik, alakítják véglegesre a kerékpárokat és dokkoló egységeket. Buppa megnyugtatott minket, hozhat bármilyen időjárást a február, ők…..
Az előző cikkben tárgyalt Legnehezebb vonatok után egy olyan lista összeállítása következik, mely a világ leghosszabb személyszállító vonatait mutatja be. Egy 15 kocsis Transalpin az Alpokban két ÖBB Taurussal (kép forrása: www.drehscheibe-foren.de) Az, hogy milyen hosszú lehet…..
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Esztergom után Szegeden is elkészült a közbicikli-rendszer. A rendszer jellegzetessége, hogy az állam egy fillért nem adott bele, magánerőből épült, ráadásul a kölcsönzés is egyszerűbben megy, mint máshol, elég hozzá egy mobiltelefon. Kipróbáltuk a biciklit, beszéltünk a…..
A fenti kisfilm eredendően a Corvintető tetőkertmoziját hivatott reklámozni, de annyi klassz felvétel van benne, hogy gondoltam megosztom veletek. A legszebb, amikor a házfalaknak csak egy részét világítja meg a lemenő nap. Egy go-pro quad helikopterrel vették fel. Hát nem…..
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..