Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dev/null

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sólet - ahogy azt az apukám csinálja Szerintem minden családban van egy-két alap étel, amit a mamák, a nagymamák vagy esetleg a nagypapák szoktak rendszeresen elkészíteni, és amelyeknek az íze gyermekkorunktól ott van a szánkban, amik előhozzák a legjobb emlékeket. Nekem is sok…..
A paraziták elképesztő lények. Döbbenetes alkalmazkodóképességgel, és olykor igen összetett életciklussal rendelkeznek. Kutatások szerint némelyik még a gazdaszervezet viselkedését is képes megváltoztatni, hogy saját szaporodásához kedvező feltételeket teremtsen. Giardia A…..
Mindenki ismer mérgező harapású, szúrású állatokat.  Elsőre általában, egy kígyó, pók, hal vagy medúza jut az emberek eszébe, de úgy tűnik már a saját osztályunkban sem bízhatunk. Ugyanis ha ritkák is, de léteznek ,,mérges  emlősök,,. Anyaggyűjtés közben rá kellet…..
Villamos energiával működő készülékeink használata kevés kivétellel, energia költséggel jár. Fizetünk a fogyasztásmérőn jelentkező kilowattórák után, de költséget jelent az elemek vagy akkumulátorok beszerzése is, azonban a számla nemcsak a használatból eredő…..
Az 1917-es szovjet forradalom 50. évfordulóján rendezett felvonulás színes képei...
Nem túl magas az őskorban játszódó filmek száma, főleg az olyanoké, amelyek tényleg működnek és nem válnak nevetségessé vagy nagyon gagyi giccsé. Persze nem egyszerű ebben a kategóriában jó filmet készíteni, nemcsak azért mert tudományos ismereteink is meglehetősen hiányosak, amiket fantáziával kell…..
A KRESZ által előírt kötelező felszerelésen túl számos olyan eszköz van, amivel még biztonságosabbá tehetjük a kerekezést. És számos olyan dolog van, amivel nem csak magadat, hanem másokat is veszélyeztetsz. (A lámpa, a prizma, ezek nyilván nagyon fontosak. Azért a KRESZ…..
dev/null 2014.06.30 20:47:52
E-könyv olvasók K, mint mélység 2010.09.13 06:45:00
Igen sokat gondolkodtam azon, hogy mit is kezdjek Bigyó Felügyelő nagylelkű felajánlásaként megkapott Kindle WiFi-vel, már ami a mélységi tesztet illeti. Úgy döntöttem, hogy nagyon adja magát az összehasonlítás a Nookról készült cikkemmel, ezért, bár nem azonos mélységben,…..
Attól függetlenül, hogy ez a film a mozikban volt, azért kőkemény zskategória. Karl Urban posztja régóta érik , de ez a kis blockbuster megadta a végső lökést. Minden egybe van egy jó röhögéshez. Az egész film legfontosabb eleme, hogy kb. egy A4-es oldalon elférne az egész…..
Egy nép gondolkodásmódjáról, előítéleteiről és sztereotípiáiról sokat elárulnak a vicceik. A finnek viszonylag zárkózott, félénknek tűnő emberek és tele vannak komplexusokkal, amikor Svédországgal való kapcsolatukról kérdezzük őket. Emellett "hagyományosan"…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
Ebben a történetben egyszerre koncentrálódik minden, amit a szakítósblog ellenez: netes ismerkedés, potenciális távkapcsolat és msn-szakítás. Ezzel zárom a hetet, sziasztok.Tisztelt szakító blog…Megosztom veletek és az olvasókkal a sztorymat, bár igazán nem volt kapcsolat…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Hányszor lehetünk szerelmesek az életben? A beküldő háromszor volt, a harmadikhoz hozzá is megy, ezért most rituálisan kiírta magából az előző szerelmeit. Az egyiket lázas betegen hagyta el, a másik ezért idegroncsot csinált belőle. Figyelem! Ékezetmentes történet…..
A múltkori spanyoltörténetünk szerzője elgondolkodott az életén és a párkapcsolatain, majd megírta még egy szerelmét nekünk. Köszöntsük tapssal, hurrával, nagy-nagy hejehujával! Sziasztok! Én írtam a Luis-féle hm... értekezést; örülök, hogy kikerült, a kommenteknek…..
Csúnya megcsalós történet következik, telefonon kihallgatni ahogyan megcsalnak, az a telefonszexnek valami egészen furcsa formája is lehetne, ha nem szakadna meg közben a szívünk. Kérdés, hogy vajon szándékosan csinálta a fiú, vagy tényleg ennyire balek volt, hogy rossz gombot…..
Tegnap lement az első Valentine Break a Corvintetőn, szakadtak a szívek, pukkadtak a lufik, én minden eddiginél jobban megszenvedtem az éjszakát, de ez az én bajom. A szakítósblog negatív energiatere elnyelt azt hiszem. Viszont kedvenc indexeseink elkészítették az első és egyetlen…..
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTA ma délutáni rövid annyira nem rövid, inkább durva. Nekem a "huszas vagy párizsi" is vadonatúj volt, most meg spánielfül? Milyen ilyen szavak vannak még?Éppen egy hosszabb magányos időszakomban…..