Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Eric Cartman

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
Dr. Eric Cartman 2012.04.11 17:33:39
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Dr. Eric Cartman 2012.03.30 21:05:55
Dr. Eric Cartman 2012.03.30 21:30:58
Dr. Eric Cartman 2012.03.30 21:42:58
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ez egy teljesen korrekt, elfogadott eljárás.
Volt 1982-ben a Szovjetúnióban.
Ha úgy vesszük, valóban nevetséges, hogy már havi 300 nettóra sem adnak hitelt. Viszont naiv igénylő mégiscsak minimálbérre szerette volna felvenni, amire hirtelen nem tudnék közeli precedenst mondani. Ha vannak még ilyen helyek, majd a kommentekből kiderül: Az esetből érdemes…..
Pelsológia Kiszárad a Balaton? 2012.03.15 10:27:00
Számomra kezd kissé unalmas lenni ez a téma, a néhány okoskodó, aggódó, rémképeket felfestő szakértő megjelenésével együtt. Minden alkalommal előjön, amikor az év eleji vízszint kisebb az adott egyén – jelen esetben a horgász – által elvártnál. Hogy pontosabb…..
Bende Adrienn a kifutók után a szezonnyitó futamtól fogva Schumiék mellől a képernyőn domborít.Vasárnaptól már nem Palik László, illetve a gyenge Palik-klón Czollner Gyula kommentálásában láthatjuk a Forma-1-es szezont, a száguldó cirkusz ugyanis visszatér a köztévére. Nem…..
Amit mindenki sejtett, most bebizonyította a Figyelő, az Aon Hewitt és az AIESEC Magyarország Munkáltatói Márka Kutatása. Az 1992 után születettek azaz a Z-generációhoz tartozók többsége egyáltalán nem tájékozódik print vagy online forrásokból. Ők a közösségi oldalakat,…..
ET? Sandokán? Keresgélj évszám szerint!   ..
Dr. Eric Cartman 2012.03.07 18:02:51
Dr. Eric Cartman 2012.03.07 14:24:44
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
Igazi jövőbemutató bravúrral egy chatbotot állított munkába az Ikea a honlapján érdeklődők segítségére. A jobb helyeken alkalmazott élő ügyfélszolgálatosoktól tényleg lehet hasznosat kérdezni, míg az amúgy az összes külföldi Ikea-oldalon is megtalálható Anna a…..
 Zsolték csak futó pillantást vetettek az itt látható csodaszép plakátra, és megállapították, milyen olcsó a belépő a gyerekeknek. Persze igazából nem ez derül ki, hiszen egyáltalán nem írnak rajta konkrét jegyárat:A hétvégi átverésén már pénteken átestünk. Oviba…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
A Megasztár a Tv2 egyetlen igazán sikeres terméke, már ha elfogadjuk azt, hogy a Tények bármilyen sikeres is, valójában nem hírműsor. Csak egy vándorcirkusz kopott előadása nap, nap után ugyanazzal a fakó bundájú kétfejű kecskével, ugyanazzal a szakállas nővel, és ugyanazokkal…..
A köztévé valamilyen titokzatos oknál fogva elhallgatja, hogy jövő pénteken, azaz hét nap múlva bemutat egy vadonatúj magyar tévésorozatot, a Szájhősöket, amit az a Kapitány Iván jegyez, akinek a Beugrót (is) köszönhetjük. Míg a Marslakók című, tavasszal induló napi…..
Mindannyian tudjuk, hogy az állam a legjobb gazda, bármilyen vállalkozásba is fogjon. Roan testvére gyermeke anyakönyvi kivonatát szerette volna honosítani, így megtapasztalhatta az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda hatékony és korszerű eljárását.Szeretném…..
Igazából mindegy, hol, a lényeg, hogy létrejött végre a cigaretta-házhozszállítás! Ez a csíkonkénti terjesztési rendszer egyébként valószínűleg a tervezett Magyar Állami Dohányelosztót is túl fogja élni.Valahol Nyugat-Európában lőttem ezt a gyöngyszemet. Ittelérsz csíkos…..
Dr. Eric Cartman 2012.01.30 19:30:01
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
A túrafelszereléseket is elérte az olcsósítás. Anita egy a sajátjához hasonló kamáslit szeretett volna venni, de az új modell már csak nyomokban tartalmaz nem azonnal benedvesedő anyagot:A lenti levelet január 10-én írtam a Mountex Kft-nek, akik még arra sem vették a fáradtságot,…..
Egy héttel a plágium botrány kirobbanása után, végre megszólalt Schmitt Pál. A felmerült vádakra eddig mindössze egy kevéssé meggyőző közleményt adott ki hivatala. Maga az érintett nem reagált. Nem reagált, sőt, nyilvános programjait (szintén meglehetősen nehezen komolyan…..
Schmitt Pál köztársasági elnök a plágiumbotrány kirobbanása óta eltelt 168 óra alatt a következő védekezést dolgozta ki és tárta az ország elé ma reggel a Kossuth Rádióban (link, 07:34-től): 1. "Aki valaha is írt doktori disszertációt, tudja, hogy minden ilyen…..
Dr. Eric Cartman 2012.01.18 18:01:28
@Dr. Kicsi Kacsa: @Dr. csárli hárper: ez annyira, de annyira jellegzetesen népnemzeti.
Dr. Eric Cartman 2012.01.18 20:25:53
@redriot77: ott az igazság.
Nehezen hihető, hogy idén még nem volt kuponos lehúzás, pedig nem, úgyhogy gyorsan itt van egy. Csabáéknak sikerült egy azóta teljesen fantomizálódott kuponos cég nemlétező szolgáltatását igénybevenni,A „kedvezmenyvilag.hu” oldalon vettem egy hajkiegyenesítés kupont…..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
A plagizálás ténye nem csak egy személy elmarasztalását jelenti, hanem annak a közösségét is, amelyben ez a munka elvégeztetett – állítja Bazsa György. A MAB elnöke szerint egy ilyen eset miatt az illetékes intézmény nemzetközi megítélésén is csorba eshet. A…..
Dr. Eric Cartman 2012.01.16 21:14:22