Regisztráció Blogot indítok
Adatok
usseal

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lockie küldte és vélhetően kávét adott tej helyett Aztán még ajánlok egy játékokkal foglalkozó blogot. Remember this blog..
Bocs, de remélem olvastátok az Anna ásványvizes posztot, mert ahhoz kapcsolódó írásom következik. Ismét vissza kellett utaznom az időbe, mert azt " nem lehet megunni" és megint a 80'-as évekbe érkeztem. Ezt a videót már lehet, hogy sokan látták, de lazán…..
azAlaza A leglazább pixel arcok 2008.04.09 09:49:00
          Mai posztom olyan menő arcokkal foglalkozik, akiket a világ majdnem minden táján ismernek már, akiknek olyan rajongó tábora van, amiről sok sztár csak álmodozik és akikkel bármikor, bármennyit lehet lazulni. Ők a PIXEL…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..
Hát ez valami ultrabrutál... Látom bejött nektek a Syobon Action. Igaz, ehhez kellett az Index segítsége is. A képet feltöltöttem a blog galériába is.Másik hír, hogy következő videó a Heat of War II lesz. Hossza több mint 9 perc, így megint jó pár dolgot kivágtam, de…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
usseal 2007.12.22 23:37:50
usseal 2007.12.22 23:41:08
usseal 2007.12.22 23:44:20
ROFL-net Benny Hill 2007.12.16 21:47:56
Többek között az ilyen zseniális jelenetek miatt, van Benny Hill, az én minden idők Top 3 komikusai között. Imádom ..
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
Ez a zene, ezek a színes ruhák, ezek a szuper táncmozdulatok => blogbejegyzés ..
Rossz PC Juniorok Fahrenheit 2007.11.12 21:53:00
Ez szerintem egy olyan játék amit nem lehet rendesen tíz perc alatt bemutatni de azért köszönjük Saint :) Ilyen kis szöszmötölős, hullaeltüntetős amnéziás kis játék :) A látottak alapján ajánlott :)Terveztek én is egy bemutatót csak gyermekkorom nagy kedvencét előbb be kell…..
Először is, köszönöm a türelmet (vannak kivételek), hogy most több ideig voltatok videó nélkül, mint máskor. Remélem ennyit újra nem kell majd várni (bár egy francos vírus/kémprogram bármikor bejöhet), de azért azt is leszögezném, hogy a heti 1 videó azér már messze nem…..
usseal 2007.10.18 14:18:48