Regisztráció Blogot indítok
Adatok
überdurchschnittlich

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Korrupció a fogászaton 2012.01.18 08:54:00
Kedves mindnyájan! A hazai egészségügyi helyzettel kapcsolatban olvastam egy cikket lapukban. Már régóta nem élek otthon, a változások, amit 13-14 évente láthatok - a felhalmozódott keserűségek megtapasztalása mellett -, még engem is részesévé tett a hazai korrupt világnak. Az…..
überdurchschnittlich 2012.01.18 19:19:13
@füles1098:
Nem hagyja ki senki a nagyokat sem.
Másrészt nekem senki ne magyarázza, hogy az ingatlanügynökségek, kkv- vállalkozások díjszabásai nem úgy vannak beárazva, hogy abból a tulaj 2 nap alatt gazdagodjon meg.
Miközben a mezei alkalmazottja meg kamu- minimálbérre van bejelentve.
De az orvos az éljen meg 80- ból, a nővér/ ápoló meg ennél kevesebből is- TISZTESSÉGESEN!
Először a számlákkal, kamu- minimálbérekkel bűvészkedőknek meg hihetetlen extraprofitot felszámlázóknak kéne visszavennie.
Mert gyakorlatilag az egészségügyön kívül- mindenütt nyugati árszínvonal van, de a derék beteg meg 0,00 Ft TB- fizetéssel is elvárja, hogy kinyalják a s...t
Sajnos, azt nem mondhatom el, hogy csupa jo tapasztalataim vannak a magyar egeszsegugyet illetoen. Kerem is Istent, csak korhazba ne keruljek, mivel az ott dolgozo noverek erdektelensege, kozonye, munkaundora, flegmasaga nem gondolnam, hogy a beteg javulasat segiti elo. S, mielott barki azzal jonne,…..
überdurchschnittlich 2012.01.17 13:52:18
@macska69:
Hát otthon az én nőismerőseim nem ám évente- minimum 2 havonta jártak nőgyógyászhoz..
És ugye TB- finanszírozással, hálapénz nélkül.
Annyira nem kell lesajnálni a magyar egészségügyet, ahogy a posztoló is írja.
Tisztelt Praxis Blog! 29 evig eltem Magyarorszagon.Nyilvanvalo volt, hogy valamilyen immunrendszeri betegsegem van, hiszen minden betegseget elkaptam, es egy egyszerubb, masnak 2 napos fekvessel jaro influenzaval en ket honapot fekudtem.   Edesanyam gyermekkoromtol fogva orvostol orvosig…..
überdurchschnittlich 2012.01.16 20:21:44
@Kepan:
Igen, otthon a gyűlölködés a gyógyír minden problémára.
Csak ugye gyógyító- ereje nincs, bár egyesek nagyon bíznak benne, hogy de mégis és akkor orvosok nélkül is jól ellesznek- csak nemtom a gyűlölködés akkor kiket vesz majd célba..
überdurchschnittlich 2012.01.16 19:30:11
@ekszvájzed:
Nem, nem istenek és nem élet halál urai.
Csupán "átlagon felüliek".
És ezt nem én mondom, a főnökeim írták/ írják rólam.

Amúgy nyugodtan küldözgessétek csak elfelé az orvosokat- Németországban épp csak uszkve 15.000 hiányzik. Magyarul minden 2. magyar orvos mehetne.
További jó szerencsejátékot- hátha marad még otthon elég mazochista jótékonykodó a hálapénzezős- gyilkosozós általánosítós beszólások ellenére is.
überdurchschnittlich 2012.01.16 19:44:54
@nohab76:
Nyugi- már én sem a mazochista jótékonykodók- mert otthon ezt jelenti a tisztességes orvoskodás- táborban vagyok már.
Én is szeretnék hazamenni, de inkább hanyagolom, amíg ilyen posztok és ilyen kommentek születnek. Igazából, most ha a mostani fizetésem 10x- ét kapnám se mennék haza abba a "klímába".