Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmájli

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Sogun 1x02 2010.03.19 12:00:00
Reggel barátságosan felrugdalják Andzsint. Megtanulja hogy köszönni a konnicsi-va és Sebastiao kioktatja hogy használja a szan azaz úr, szócskát ha megszólít valakit, főleg ha az kardot visel. Aztán indulás a faluba Omi szan vezetésével.Útközben találkoznak egy szemrevaló…..
hogyvolt Tudorok 2x06-2x07 2008.10.18 17:00:00
Morus Tamás és Fisher bíboros tehát halott, a pápaság behódolt, innentől senki sem állhat Henrik útjába, hogy végre elfoglalhassa az egyházfői trónt, Anna küzd a király szerelméért, de egyre inkább elveszti a reményt, Pál pápa pedig beszédet mond a Szent Péter téren,…..
hogyvolt Tudorok 2x01-2x02 2008.09.10 13:01:00
Nem kellett sokat várni, hisz az HBO-nak köszönhetően máris itt van VIII. Henrik és feleségei történetének második évada. Az mondjuk az év kérdése, hogy egy ekkora kaliberű sorozatot miért kell heti két részben elsütni, de hát nem vagyunk programigazgatók, a szakemberek biztos…..
C10 úgy gondolta, segít nyelvtanárjának egyéni vállalkozóvá válnia és nyomtatott neki egy időpontot Ügyfélkapuból. De minek:Nyelvtanárnőm úgy döntött, hogy egyéni vállalkozó lesz. Segítségemet kérte, mert a magyar jogi, büro nyelvet és magát az okos jogrendszert nem…..
A Zugügyvéd még mindig meg tud lepődni a jog bugyrain, az alábbi levél is hű példája annak, mennyire meg tudja keseríteni jó néhány ember életét egy átgondolatlan jogszabály. Tisztelt Zugügyvéd! Úgy gondolom, nem én vagyok az országban az egyetlen egyedülálló anya, aki így…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
Van-e idegesítőbb annál, amikor mások b*sszák el az ember idejét? Például, ha a telelésre szánt 8 napból hármat eltesz a Best Reisen utazási iroda kft, mint ahogy az levélírónk esetében összejött: Történt, hogy barátainkkal összebeszélve októberben, késő nyári elmaradt…..
Nincs karácsony Teszkó nélkül! Legalábbis remélhetőleg nem kerül mindenki utcára pont karácsony előtt vagy nem bénítja meg szakszervezeti sztrájk kedvenc hipermarketláncunkat. Az elmúlt napok besztof teszkós gyűjtésével jelentkezik a Homár a nem sikeres emberek világából. Az…..
Hülyék Sydneyben is vannak jócskán - vonta le a következtetést András, aki a fenti plakátot a híres operaházról elnevezett városban fotózta. Vagyis bizonyos távolságról nézve Budapest már nem is a klasszikus Bukarest, hanem Phnompen. Merthogy Magyarország a kambodzsai…..
szmájli 2007.12.10 14:29:29
a port.hu-n Dadus kerestetik, az ertéelen meg Kirakósjáték címmel futott, úgyhogy megkaptátok mindkettőt:) Kovac dokis indítás, jön vonattal melóba Joeval a mellén, bébiszitter nem ér rá. Dadus keresés indul, bár ennek, a múltkoriak alapján, gondolom Abby nem örül…..
Nesze nektek, lázongó tömeg, akkor itt egy erős szakítószituáció. Egyébként a pasik szerintem is túlparázzák ezt a méret dolgot, és valahol megértem a levélírót, hogy egy idő után a töke tele lett (képzavar) a bizonyítási kényszerben szenvedő párjával, és ha nem is…..
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
A spam legundorítóbb formája, amikor az üzletkötők telefonon kergetik a szerencsétlent, aki elsőre nem elég határozottan küldi el a manóba őket a termékükkel együtt. Labi barátnőjére a Generali egyik embere szállt rá:Küldöm az alábbi levelezésemet a Generali Biztosítóval,…..
Alant egy karácsonyi felhívást olvashatnak, mindenki figyelmébe ajánlom, aki Homárt olvas és van blogja a blog.hu-n, meg azokéba is, akik mostanában indítanának. Drága blogtulajdonos! A blog.hu és az Index közös karácsonyi közvetítésének része lesz egy gyűjtőblog, Helló…..
Cuki ügy, mondanánk, ha nem csokiról lenne szó és nem utálnánk szóviccelni. A valaha volt legborzasztóbb fotók Tibi csokiról címmel posztoltuk be Anita megrázó fotósorozatát egy zacskó kukacos csokibonbonról. A bejegyzés természetesen érzékenyen érintette a terméket gyártó…..
A Cora-ban vettem ezt a vödör vegyes mézest. A doboztető felirata ellenére egész jó. Gy. Ez azért lehetséges, mert a Superfos csak a vödröt gyártotta. A Homár ..
Rémisztő békávés sztorit küldött a Homárnak Juli, akit 2 napja ellenőrök fogtak közre, azzal a felkiáltással, hogy meghamisította a bérletét, miközben csak elmosódott rajta a szám:Tegnapelőtt reggel történt a következő eset a Nyugatinál. A mozgólépcsőnél az ellenőrnek…..
Tékozló Homár Kukac és Milka 2007.10.25 17:58:00
Egy újabb oda nem kerülhetett szennyeződésről kapott fotódokumentációt a Homár. A fényképeken ISO-szabványokra és HACCP-rendszerekre fittyet hányó kukacok mászkálnak egy tábla mazsolás-mogyorós csokin a szavazottági időre való tekintet nélkül.Tudom, hogy aki a…..
Ugye-ugye, a kívülállók azt gondolják, hogy az egyetemi élet fenékig tejfel és hajnalokig tartó kollégiumi orgiák sorozata, pedig íme bee tanúsága arról, hogy ez kicsit sincs így. A gödöllői Szent István Egyetem online hallgatói magazinjában közölt írás teljes hermeneutikai…..
Visszatérő hobbi  a szériahibás autók gányolása. Valaki majd biztos megírja, mitől rosszabb a kereskedőnek, ha kicserél egy javíthatatlan kocsit és nem a Homáron látja viszont a bénázását. Labdacs esetében egy VW Polo nem bírja a fagypontot, az Óbudai Autójavító és a…..
Mit is mondhatnánk. Ismerjük a tanár-diák szerelmet, tudjuk, milyen egy kulturálisan érzékeny lánnyal járni, ezért megértjük a sztorit beküldőt. A Tágra zárt szemeket mi is nagyon szeretjük, de hogy ennyire beinduljon valaki tőle, az érthetetlen, hiszen Tom Cruise szerepel benne.…..
2007. október 23.: A 301-es parcellánál, immár hagyományosan, az SZDSZ tartott megemlékezést. [...] Kóka János pártelnök beszédében elhibázottnak nevezte, hogy a liberális párt tavaly nem lépett fel azonnal "a rendőri erőszakszervezetek túlkapásai" ellen.…..