Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuci12

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az M4 Sport bejelentette, hogy Szujó Zoltán távozását követően új közvetítési koncepciót dolgozott ki. Ennek értelmében az eddigi szakkommentátor, Wéber Gábor váltja a közismert sportriportert a vezető kommentátori székben, az oldalán pedig a csatorna utazó riporterei, valamint Michelisz Norbert és…..
  Az ember addig nem halhat meg mig boldog nem volt...mondja Lengyel Menyhért a Csodálatos mandarinban, szerintem meg ne csináljon addig évértekelőt se, mig nincs vége az évnek, ne igyon ugyanis előre a medve bőrére (hogy a szállóigéknél maradjunk),,,de biztos eltelik még 2-3 nap, amíg be is…..
Kb. 4 évvel ezelőtt internetes böngészés közben találkoztam először a pólófonallal. Látszatra könnyen, haladósan lehetett vele csodás és otthonos dolgokat készíteni. El is meséltem a férjemnek, hogy micsoda szuper új hobbi van a láthatáron, fejben már terveztem a szőnyegek és kosarak hadát. Gyorsan…..
A káromkodásrekordot egy óra alatt 113 trágár kifejezés elhangzásával a Való Világ 8 szeptember 20-i adása tartja derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Való Világ barométeréből...
nyuci12 2016.11.22 13:13:49
Az RTL egyik jó húzása volt a Master Chef hazai átdolgozásának is tekinthető A konyhafőnök című műsor, ami hamarosan a negyedik évadát kezdi majd meg a csatornán (A konyhafőnök junior is folytatódik majd), de immáron új zsűrivel. A Bors szagolta ki, hogy Fördős Zé mellé új zsűritagokat keres a…..
nyuci12 2016.02.01 14:10:37
utó megérkeztem újra 2016.01.15 00:58:25
majd irok is... ez csak próba (szerencse)..
Itt a bizonyíték rá, hogy nem csak fehér lisztből lehet finom palacsintát sütni! Nehéz abbahagyni egy darab után, annyira finom! Hozzávalók: 25 dkg zabpehely 1 teáskanál sütőpor 3 tojás 3 evőkanál kókuszolaj 4 dl tej folyékony édesítőszer (ízlés szerinti mennyiség) Elkészítése: A…..
Új tehetségkutató műsorral jelentkezik decemberben a köztévé, az M4-en induló A jövő négykeréken viszont egészen egyedi terepre merészkedik, és a jövő magyar autóversenyzőjét keresi. A műsor 10 részben mutatja be, hogyan lehet több száz jelentkezőből a szimulátorból a…..
Aki a 71-es úton utazik Keszthely felé, a Balaton irányába kitekintve egy nem mindennapi látvánnyal szembesülhet: Egy "csontig lerágott" hotelépület árválkodik a főút mellett...
Nyaraláskor (hacsak nem szállodába megy az ember) az egyik fontos kérdés, hogy miként oldjuk meg az étkezést. Ha mi magunk akarunk (vagy kényszerülünk) sütni-főzni, akkor vagy ki vagyunk szolgáltatva a vendéglátók által rendelkezésünkre bocsátott eszközöknek vagy magunkkal…..
Legyen szó meggy- vagy cseresznyebefőttről, esetleg lekvárról vagy süteményről, egy biztos: ha ezeket szeretnénk elkészíteni, hosszú munka vár ránk, amíg kimagozzuk a gyümölcsöket. Itt van a legegyszerűbb módszer, ráadásul nem is kell hozzá csak egyetlen apróság!Már…..
     Több úton is fel lehet jutni a várba. Legkényelmesebb módja ha a Deák téren, vagy a Széll Kálmán térnél felpattanunk a 16os BKV buszra és felvitetjük magunkat. Ha mindent látni akarunk érdemes a kapuk után azonnal leszállni. Leírásomban a Széll Kálmán tér felől…..
utó fanyar túlélő 2014.04.15 22:27:39
a holokausztot túlélte 2 évesen már csak a 70. évfordulóját kéne..
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
nyuci12 2014.04.08 12:01:40
@szenvedély S.:
Palcsó Brigitta volt a felesége. Most éppen nem Palcsónak hívják, talán visszavette a Zalatnai Brigitta nevet.