Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Basza

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes felbontású verzióért kattints a képre!..
Random Képregények Emberiség 2012.11.19 07:00:00
Üdv mindenkinek! Ahogyan a múlt héten ígértük, itt az ígért science-fiction képregény! Barta Szabolcs rajzoló Halloweenkor mutatkozott be nálunk, Fazekas Zsolt író neve pedig már biztosan ismerősen cseng a kitartó Random-olvasóknak. Kettejük közös gyermeke az alant olvasható…..
Basza 2012.11.20 20:41:19
@kratyosz: Örülök, hogy tetszett. Jó az észrevétel, nekem fel sem tűnt az elírás, köszi, de már így marad. Folytatás nem lesz, nincs kedvem még húsz bolygó pusztulását megrajzolni, ha nem baj. :) A robot most lebeg az űrben még tízezer évet. Más történetek lesznek viszont, ki kell próbálni mindent, mint a búcsúban.
Basza 2012.11.21 23:24:51
@kratyosz: Ez igazából nem egy folytatásos történet, csak egy utalás arra, hogy az ember bár tud jó is lenni, de ott lapul bennünk a pusztítás, bosszúvágy, hataloméhség, irígység stb..., amit ha jól megnézünk a történelemben valahogy mindig igazolódott, vagy akár elég csak nézni a híradót. Lehet, hogy a professzor jó ember volt, mégis egy csúcsteknológiát állított elő egy laborban valamelyik nagyhatalomnak.
Ez történt eddig:Egy lepukkant hippi kinézetű fickó aki Jézusnak nevezi magát, és négy szintén nem túl megnyerő társa módszeresen elkezdni kipucolni a Város korrupt bűnöző elemeit. Eszközeikben nem válogatnak, kegyelmet nem ismernek és véletlen sem érdekli őket senki…..