Regisztráció Blogot indítok
Adatok
littleblackdress

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapelőtt a közönség választott magának kedvenceket, tegnap pedig a kritikusok értékelték a színészek és színésznők tehetségét a Critic's Choice Awardson, ahol ismét csorgathattuk a nyálunkat a szebbnél-szebb ruhák láttán.Diane Krueger a legnagyobb meglepetésemre nem Chanel…..
Tádádádááááám! Itt van végre a díjátadószezon, és tobzódhatunk a szebbnél szebb ruhák látványában a Golden Globe, az Oscar díj és a többi vörös szőnyeges rendezvénynek köszönhetően.Kezdjük is a People's Choice Awards-szal, amelyen a mindig bájos Emma Stone egy…..
Kalifornia nyári hangulatát hozzák el az amerikai piacra szánt Armani Exchange márka új tavasz-nyári kampányképei, melyeknek főszereplője a magyar szépség Palvin Barbi. Az abszolút casualnek számító márka képein most sem találunk semmi kirívóan egyedi ruhát vagy…..
OurFashion Babaház 2012.01.15 14:44:00
Tim Walkert imádom, imádom, imádom, majdnem minden egyes munkáját hatalmas plakát formájában a falamra szögelmém. Linsdey Wixont viszont kifejezetten utálom, utálom, utálom, de szerencsére a kedvenc fotósom megmentette a számomra szomorúan kezdődő helyzetet. Mesésen izgalmas,…..