Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zx6zx

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tobin-adó: James Tobin közgazdászról nevezték el, aki ötletével akkor állt elő, amikor 1971-ben az Egyesült Államok felfüggesztette a dollár árfolyamának az aranyéhoz kötését. Tobin eredetileg csak a devizaügyleteket terhelte volna meg, azért, hogy mérsékelje a spekulációt…..
A Hírszerző elindított egy cikksorozatot, ahol a felkért szakértők írják le a véleményüket a cigányság helyzetéről. Az első írás, amelyet Forgács István írt, mindjárt óriási kavart.Pesty László visszatért a MTV-hez, és az első dokumentumfilmje ebben a témában…..
Hunvald György MSZP-s volt polgármester a belebegtetett 10-15 év helyett másfél év börtönbüntetést kapott.Mivel 2,5 évet töltött előzetesben, így a büntetését már leülte, sőt a másodfok után valószínűleg a magyar államnak, vagyis az adófizetőknek kell fizetnie Hunvaldnak…..
A Vastagbőr különösképpen vonzódik a szürreális politikai performanszokért, nem is értjük, hogy miért, így a hétvégi Jobbikos tüntetés egy igazán finom csemegével indította el a 2012-es évet. Kezdetnek mindjárt ott volt Szegedi Csanád, a Jobbik EP képviselője (01:52-től):…..
zx6zx 2012.01.17 09:04:19
Nem tudom, linkelte-e valaki: (Szegedi Csanád válasza)

barikad.hu/szegedi_csan%C3%A1d_az_uni%C3%B3_z%C3%A1szlaja_nem_t%C3%B6bb_mint_diktat%C3%BAra_szimb%C3%B3luma-20120117

"- A jobbik három képviselőt delegált az Európa Parlamentbe. Ha ennyire ellenzik Magyarország EU-s tagságát, miért nem mondanak le a mandátumukról?

- Ha röviden akarok fogalmazni, akkor azért, hogy mindezt el is tudjuk mondani az EP-ben. Eltudjuk mondani azt, hogy miért nem jó hazánknak az Unió. Ha bővebben is kíváncsi a véleményemre, akkor azt kell mondjam, az Európa Parlament közel sem azonos az Európai Unióval. Hogy mást ne mondjak, az EP-ben helyet foglaló képviselők közel harmada EU ellenes. A Brit Függetlenségi Párt (UKIP) például azt a célt tűzte ki EP képviselői elé, hogy tegyenek meg mindent Nagy-Britannia kilépése érdekében. "
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..