Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asd12345

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézd meg, már megint kik járnak jól: akik amúgy is a legjobban keresők közé tartoznak… persze havi 300-500 bruttóval könnyen lehet ugrálni, nem értem, hogy miért megint ezeknek segítünk. Először odaadunk nekik milliárdokat az alsóbb rétegek pénzéből, most meg itt van a…..
asd12345 2011.09.12 17:05:51
Ebben a szobában lakott annak idején Dalí Salvador Dalí imádta a párizsi Le Meurice luxushotelt, amit már azóta meg akartam nektek részletesebben mutatni, hogy fürdőszobáját a világ legszebbjének választotta a Villagiature. Dalí már befutott művészként (1950 és 1980 között)…..
Sok komoly hotel van Párizsban, de nem vérbeli burzsuj az, aki kihagyja az Hôtel Le Bristolt, a pazar francia hotelek egyik legpazarabbikát. Ez a hotel nagyon francia és elképesztően elegáns, amúgy pedig vicces módon német tulajdonban van, pontosabban a neves Oetker családé (igen, azé…..
Az erővonalak nagyon abba az irányba mutatnak, hogy lassan a dobogós helyezéseket is ki lehet osztani. A Chelsea nyugodtan baktat a bajnoki cím felé, míg a Manchester az Emiratesben mutatta meg, hogy ki az úr a háznál. A negyedik helyért továbbra is négy jelentkező van. A kiesés ellen…..
A Premier League "Grand Slam Vasárnap"-ja (nem mi találtuk ki..) következik. Egymásnak esik a négy nagycsapat, és az eredményektől függően kár fel is dúlhaják a táblázat elejét, de el is simogathatjákat egy időre a ráncokat. A United és az Arsenal akár 9 ill. 10 pont…..
Fábryról, mint showmanról nem akartam írni. Bohócnak, egy soha fel nem növő gyereknek tartom, akinek helyenként igazán remek a humora, de a legtöbb esetben nem tud különbséget tenni vulgáris kocsma humor és a színvonalas szórakoztatás között. Hogy most mégis szentelek rá…..
Arsenal-Manchester United: 2-2Vannak meccsek, amelyekre tippelni sokkal rosszabb, mint kukoricán térdelni vagy végighallgatni egy Elvis Presley-lemezt. Na, ez is ilyen. Tipikus topmérkőzés, amelynek más lehet az eredménye, ha szombaton játsszák, megint más, ha kedden. Más, ha Clichy…..
Tünde tippem szerint napi rendszerességgel használja az M0-s autóutat, ami erős agressziót vált ki belőle, fejszétverne, agyonütne, de nem tudja, ki a felelős azért, ami van. Vagy ami kéne hogy legyen, de nincs.Csak egy általános kérdésem lenne, a drágajó M0-sal…..