Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kkrisz16

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
kkrisz16 2013.09.08 10:19:59
Beatdealers Connections 2012.05.19 21:12:00
A mai producerek leginkább egyenként jelentetik meg track-jeiket, viszonylag ritkán fordul elő, hogy 10-12 számot felvonultató albumok látnának napvilágot. Ennek tükrében, valamint az internetes fájlcserélő oldalaknak hála, egyértelmű, hogy nem az ebből származó bevételekből…..
Beatdealers It's been a long time 2012.02.15 20:16:00
Közlemény:Mióta nem volt új bejegyzés, rohamosan megugrott a facebook-oldal rajongóinak száma, ez lehet, hogy egy jel? No, viccet félretéve, az utóbbi hetekben kicsit elfoglaltak voltunk, ezért elnézést kérünk, hogy elhanyagoltuk a T. Közönséget! Mivel azonban valószínűleg, egy…..
Las Vegas sokáig csak kaszinóitól, legénybúcsúztató Másnaposoktól és a bűnügyi helyszínelők autóinak szirénáitól volt hangos. Ám az elmúlt években az elektronikus zene, Amerikába beköszöntött, reneszánszának hála már dübörgő lábdobok és pumpáló basszusok is…..
Jelentett bármit is a fenti idézet? Nem nagyon? Sebaj, a következő párbeszéd már biztos ismerősebb lesz, elvégre is, az elmúlt 4 és fél hónapban (mióta felkerült a youtube-ra az After Movie) sokan szemtanúi vagy akár részesei lehetettek egy ilyennek:- hé, láttad már az after…..
kkrisz16 2012.01.16 18:58:48
@Beatdealers: hát kíváncsi leszek :) igazából..nemsok minden "jót" lehet írni erről a témáról...csak, mindenkinek a hajógyári ugrik be