Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kék Kacaj

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kenyérhez szeretek kétféle lisztet használni. Általában ¾-ed rész fehér lisztet és ¼-ed rész vagy teljes kiőrlésű, vagy kevert magvas lisztet használok. Néhány hete eldöntöttem, hogy fogok cipókat sütni ¾ rész teljes kiőrlésű lisztből és ¼…..
Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak…..
Kék Kacaj 2012.04.13 10:07:33
@fuckin wildcard: megint sértegetsz, köszi szépen. Ha figyelted, egyetlen rád vonatkozó negatív megjegyzést sem tettem, és mégis le bírtam írni a gondolataimat.

Ha értetted, amit írtam, feltűnhetett, hogy én sem értek vele egyet.

A kettőnk közötti különbség, hogy én elfogadom, ha valaki nem azt gondolja, amit én, és nem verem az asztalt: hogy de nekem van igazam!

(csak így zárójelben jegyzem meg, az írásbeli érzelmi töltet és nüansznyi hangulat, ill. árnyalatnyi különbségek kifejezésére nem csak smiley-k odabiggyesztésével kivitelezhető, és nem azért raktam oda a sok felkiáltójelet, mert szimplán gyökér vagyok...)
Kék Kacaj 2012.04.13 10:10:23
@Kék Kacaj: a stílusodról meg annyit, hogy hasznos dolog az alkalmazkodás, de ha hajlandó vagy ilyen szintre süllyedni, akkor nem vagy több annál, ami ellen éppen hadakozol.
Kék Kacaj 2012.04.13 11:18:19
@Kék Kacaj: U.Í.: epedve várom válaszod, de kérlek már a jobb arcomat célozd, a bal már elzsibbadt a legyezéstől... :)