Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KORG

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KORG.BLOG.HU Fordított microKORG 2007.12.05 21:59:00
Napok kérdése és megérkezik kis hazánkba a  méltán népszerű microKORG Limited Edition verziója. Az új kiadás csak a billentyűk fordított színezetében különbözik elődjétől. Ugyanazt a kis vadállatot kapjuk mint eddig, egy új különleges csomagolásban. A készülék…..
A következő sorokban Andre és a KP3 első találkozásának élménybeszámolóját olvashatjátok."Megmondom őszintén, sosem volt még dolgom Kaoss Pad-dal (KP), így amikor a jelen tesztpéldány hozzám került, kb. 3/4 órán keresztül barchóbáztam, hogy miként kell összekötni.…..
 Lezajlott az első KORG.hu Gitár Klub rendezvény, melynek házigazdája és fő előadója Szabó Sándor (www.gitarhangtechnika.hu). Nagyon jók a tapasztalatok, sokan eljöttetek. Úgy tűnik van igény a tudásra. A www.gitar.blog.hu oldalon vagy a magyar nyelvű KORG oldal…..
Zagar koncertbeszámoló olvasható a korg.hu oldalon.A sikeres koncertet a KORG szintik is megtámogatták kicsit.Balázs otthonhagyta a nehéz öreg Polysix-et és egy R3-at rakott a helyére. A Triton-ját viszont még nem túrta ki az M3 (de ez csak idő kérdése elmondása szerint). Az élő…..
Mostmár aztán tényleg utcára a hangszerekkel!Kb. fél évvel ezelőtt, mikor megjelent a KPmini, hordozható, elemes hangszereket próbáltunk összepárosítani.  Akkor még nem volt Kaossillator  és nem tűnt  túl jó ötletnek, hogy a BKV járatokon MP3 hallgatás helyett…..
A napokban jelent meg az új 2.0 operációs rendszer és editor. A KP3 sampler része szinte teljesen kicserélődött az új funkcióknak köszönhetően. Az update után nem kell félnünk a rohadt paradicsom záportól, ha a színpadon mintát editálunk. Mostantól polifónikus a szerkesztés.…..
KORG.BLOG.HU KORG Monopoly 2007.10.24 15:49:00
not too soft.... ..
A MUSE beépítette.....
Új, német producerek álltal készített hangszínek tölthetőek fel RADIAS-ra. Rengeteg a pozitív visszajelzés. Legtöbben úgy nyilatkoznak mintha az új oprendszer telepítésével egy új hangszert kaptak volna, pedig érdemben csak a "virtual patch"- en változtattak. Szerintünk…..