Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.villevalo.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti zseniális logikájával kikövetkeztette hát, hogy Gizi és Köles tanár úr titokzatos közös múltja, ami szerinte csakis bűnös viszonyt jelenthet, méghozzá a házasságtörő fajtából, olyan irányba változtatta a hatályos KRESZ-t, hogy az már nem ad pluszpontot az autó…..
A Magyar Televízió és az MTVA pályázatára több mint 200 dal érkezett, ebből egy kilencfős szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat, írja a hirado.hu. Tíz-tíz szerzeményt január 28-án és február 4-én az m1-en és a Duna World csatornán élőben sugárzott elődöntőkön…..
Mikor Chuck Lorre eldöntötte, hogy a botrányokkal körülszőtt Charlie Sheent lecseréli Ashton Kutcherre, a sztár egy évadra írta alá a szerződést. Sheen cseréje nagy kockázattal járt, és sokan úgy gondolták a sorozat belebukik a szereplőváltásba. A Két pasi meg egy kicsi…..
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..