Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mafos

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak helyzetek, amikor ki kell lépni a megszokott kommunikációs sémákból. Eddig sem volt őszinte a mosolyom az aktuális helyzetre rosszul reagáló reklámok láttán, de most már dühös vagyok. Sőt, én szégyellem magam azok helyett, akiknek kéne. Megcsúfolva érzem a szakmám, főleg az orbitális online…..
Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatója első ránézésre rengeteg mindenről szólt, ám lényegében semmi újdonságot nem tartalmazott. Sokan új elemként értelmezik, hogy a miniszterelnök elismerte pártja vereségét az októberi önkormányzati választáson, ám ez körülbelül olyan gesztus volt, mint amikor az…..
mafos 2020.01.11 09:22:37
@apro_marosan_petergabor: Egy hiba van ebben. Hogy OV itt nem Magyarországot képviselte, hanem a kormányát és a Fideszt. Az meg, hogy mennyire mondott igazat, az egyik példa ad nyilvánvaló választ: Amikor megmagyarázta, hogy az aktuális kormányzati ciklus legkarakteresebb kihívóit(párton belül) hogyan hova és miért tette parkolópályára. Viktor jól beszél, úgymond jól míveli a nyelvet, de efelől sose volt kétségünk. Másfelől ő is megmondta, és tényleg megtanulhattuk már, hogy ő egy bűvész(bohóc?). Bármit mond, vagy mutat, nem az számít, hanem amit csinál. Örülnék ha végre itt is egy őszinte kormányzás indulna meg, nem egy mismásolós elsikálós posztkommunista rendszer orosz mintára.

Szóval azt hallottad, amit hallani akartál. Az, hogy ez milyen szinten fedi a valóságot, se te, se én, kb senki nem tudja OV-n kívül.
Itt a Mikulás, hamarosan jön a Jézuska! Kardinális kérdés a tejcsoki: melyiket tehetjük nyugodtan a csomagba? A legkisebb "tesztelők" mindig az igazat mondják, ezért idén arra tettünk kísérletet, hogy a lehető legjobban meglepjük őket azzal, hogy olyan csokit találunk, amiből mi is elkunyerálhatunk…..
A tévézés új aranykorában élünk, ennél több minőségi televíziós sorozat még egy évben sem jött ki, évről évre keményebb feladatnak tűnik felállítani olyan listát, amelyen az év legjobbjai sorakoznak. Amíg néhány éve az ilyen típusú listákat évadonként 22-26 részes sitcomok és NCIS-típusú nyomozós…..
mafos 2019.11.30 17:01:27
@gambrinus: Nekem a Xéna jutott eszembe a 4.rész közepén :D De attól még tetszik.
Viszont láttam youtubeon egy rövid videót, ahol tényleg spagettiwestern zenét vágnak be pár jelenet alá, az adja.
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
Mindjárt véget ér a Trónok harca, a tét pedig soha nem volt ilyen óriási. Kár, hogy ez a nyomás a legrosszabbat hozta ki a készítőkből, akik nem tudtak felnőni az egekbe tornázott elvárásokhoz. Részben maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak...
mafos 2019.05.15 16:42:49
Rengeteg aggályom volt nekem is ezzel a résszel kapcsolatban, már a 3. se volt tökéletes, de tudtam élvezni. Ezen csak ráncoltam a homlokom, nem a történetvezetés részéről jött a hűbazmeg érzés, hanem inkább egy erős 'vadafakk is this?!'
Kihoztán egyenlőre az esélyeket a megtépázott északi erőkkel szemben egy erős, képzett, tapasztalat, nagy létszámú, de a legfontosabb, egy, a néző szempontjából felépített erő 2 képkockával véget ér. De nem is ez volt az ostrom legnagyobb faszsága, hanem egy szép péntek reggel mintha SENKI nem számított volna rá, hogy bizony itt csata lesz, és az ellenfélnél van egy baszottnagy sárkány.
A sárkányról csak annyi, hogy nem tudom milyen jellegű üzemanyaggal megy, de őszintén ha csak petróleum van a hasában, akkor se tud vele ennyi éghető anyagot kipumpálni. Életszerűtlen.
Varys lebukása tényleg banális, egy ekkora karaktert így meggyalázni, készítők részéről egy újabb bukás. Semmi érzelmet nem váltott ki a szituáció.
Tyrion újabb faszságán meg se lepődött az egyszeri néző, de hogy érzést ez se váltott ki, az is több mint valószínű.
Dany döntését pedig, hogy 'égjen' egyáltalán nem vezették fel. Missandei halála lett volna az? vagy Varys árulása? Az átjött hogy megzavarodott, de hogy vajon mi zajlik a kis fejében, még véletlenül se akartak rá utalást tenni. Az oké, hogy egyedül érzi magát, de?! Teljes káosz, 7 évadnyi karakterépítés megy a kukába.

Én csak abban bízok, hogy valaki, nemtudom ki, jön, és aszondja: ' Bocs srácok, ez egy rossz vicc volt, megcsináltuk ezt az utolsó befejező évadot rendesen is.' Vagy kiadják dvd-n az igazi befejzést. Teljesen el vagyok hülve, hogy lehet egy ennyire zseniális sorozatot ennyire ergyán befejezni. Az előző évad se volt a közelében az elsőknek, de egynek elment, legalább nem romboltak rajta sokat, ha már építeni nem építették.
mafos 2019.05.15 18:34:37
@Stenonis: Nem tudom értelmezni a válaszod, mert olyasvalamire reagálsz, ami nem történt meg(elnézést ha offense a tegezés, te is tegeztél). Tudom kik írják a forgatókönyvet, és meddig tart a könyv alapján a sorozat. Én sehol se írtam olyat, hogy nem értek valamit. Én mindent értek, de ilyen színvonalú forgatókönyvet énis tudtam volna írni, sőt, Polgár Jenő részirűl se lenne elfogadhatatlan. A 2 "zseni" részéről viszont ez több, mint elfogadhatatlan. Ha nem értenek hozzá, nem baj, kérjenek segítséget tapasztaltabbaktól. Pénz nem volt akadály tudtommal.
Nemrégiben olvashattatok itt egy posztot, melyben az Egyesült Királyságban élő külföldiek vallottak arról, milyen hatással volt rájuk a britek tervezett kilépése az Európai Unióból, illetve miért érzik magukat „Brexit-menekülteknek”. Most a kiegyensúlyozottság kedvéért…..
Najó, NER lovag nem voltam. Ha mindenáron a középkori fordulatokkal szeretnék élni, talán fegyverhordozónak mondanám magam, vagy olyan kígyónyelvű csávónak a gyűrűk urából, aki áll a király mellett és belesúg a fülébe valami gonoszat. A Nemzeti Együttműködés Rendszere amúgy több ízben is…..
A nagy sportesemények, pontosabban kontinensviadalok vagy olimpiák elengedhetetlen kellékei a nyitó- és záróünnepségek, ezeket lehet szeretni vagy rühelleni, ettől még vannak, sőt, nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, lesznek is, míg Föld kerek (mint a rockerek, ugye). Az persze…..
 Ugy lett. A sok ugrándozás alatt Kifolyt a tinta; foltja megmaradt. Megyeri elbusúl – kedvét szegi Neki A folt, Mivel csak egy kabátja volt, Amint mondom, csak egy kabátja volt.Mi több: kabátja épen sárga volt, És igy annál jobban látszott a folt. „Eldobnám – szólt – de…..
A Vöröskeresztnek kellett kimenekítenie a roma asszonyokat és gyerekeket a szabadon garázdálkodó, szélsőjobbos szabadcsapatok elől valahol Magyarországon. Minden hivatalos - és maradjunk annyiban: kínosabbnál kínosabb - cáfolat ellenére ez volt a hír Magyarországról a napokban a…..
mafos 2011.04.25 12:28:57
@midnight coder: Felébredtél, nem sírtál? Meggyőződésből véded őket, vagy csak úgy heccből? Előbb lennie kéne valaminek, aminek keresztbe lehet tenni. Az elmúlt 10-15 évben semmi nem történt, ami enyhítette volna a problémát. Éppen ellenkezőleg.
@lecsekkoltam: Az állam rászoktatta őket a segélyre. Amíg ennyi segélyt kapnak, meg összelopkodják amiből élnek, addig nem akarnak dolgozni. Biztos van aki akar, és nem tud dolgozni. Magyar is van, nem kevés. Ezért sajnáljam őket? Aki akar, megtalálja a módját.

A cikk természetesen liberális provokáció(nagy számban vannak naponta index jobbsávban). Aki ezt nem látja, az nézze. De ezt már sokan elmondták előttem is.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Egy KDNP-s javaslat szerint a 16 évesek is szavazhatnának. Olyanok, akiknek az önállósága jellemzően nulla, és a közéleti tájékozottsága sem sokkal nagyobb. Ez egy igen rossz ötlet. (Fotó: Scottish Youth Parliament) Ezen a héten végleg eldőlt, hogy a gyerekek utáni szavazati…..
mafos 2011.04.01 13:32:33
@Kacagány: És a politikusok, párttagok és közeli hozzátartozóik se szavazhassanak. Legalábbis szankcionálva legyen valamilyen szinten.
Amúgy egyetértek. Mondjuk a súlyozás nem teljesen egyértelmű. Gondolod egy 3gyerekes autószerelőnek, vagy őstermelőnek "kevesebb" választójoga lenne mint egy nagyságrendekkel többet adózó gyermektelen játékszoftverfejlesztőnek?
Sárdobáló Fasiszta alkotmány 2011.03.23 07:00:00
Szeretik az ilyen címeket, kedves kormánypárti képviselők? Mert én sem. De ez lesz, ha ilyen ügyesen befarolnak ebbe a saját gyártmányú zsákutcába. A Jobbikkal alkotmányozni? Nagyon kínos, nagyon kínos. És ki tehet róla? Nyilván az a csúnya ellenzék (mármint az igazi, az LMP…..
mafos 2011.03.23 11:26:27
@d-evike: Nem hagyja a fidesz, viszont nem adják fel, és folyamatosan adnak be módosítókat, meg törvényjavaslatokat, amit persze rendre leszavaz a fidesz. De például a közbiztonság kérdését nem hagyják kiesni a köztémából. Nem rémlik olyan javaslat, amivel ne értettem volna egyet. Remélem a többi párt szavazói is így érzik. Nem érzem, hogy kifogásokat kéne keresnem egyes lépésekre, hogy egyetértsek velük, amit a fidesz esetében biztos éreznék.
mafos 2011.03.23 15:01:10
@steverubellreborn: Elvárom, hogy az általam megütött színvonalban válaszoljon a kommentemre, máskülönben hogy érthetünk szót. Sajnálom, hogy az olyanok miatt, mint Ön, nem halad az ország semerre. És sajnos ez a félelemben tartás továbbra sem tűnik úgy, mintha javulna. Ezt a félelmet vélem felfedezni az Ön szavaiban is. Sok örömöt és boldogságot kívánok az életében, hogy tudja más oldalról is látni a világot, mint a gyűlölködés.
mafos 2011.03.24 10:50:42
@d-evike: Elnézést. Én a Jobbikról beszéltem. A fidesznek nem érdeke a közbiztonságot napirenden tartani, és nem is teszi ezt, de szerintem erre te is rájöttél...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A nyers politikai akarat leplezendő dolognak számított, amit szakmai köntösbe illett mindig csomagolni. Ennek most vége. A kormány úgy gondolja, legitimációja van arra, hogy minden ötletét nyíltan végigverje. A kormány brutálisan megtorolta, hogy a földrajzinév-bizottság nem azt…..
mafos 2011.03.23 10:08:37
@is: Szomorú a helyzet. Az van, hogy választás előtt semmit, de semmit nem tettek azért a kétharmadért. Akik a gyűlöletet keltették, azok ők voltak, mégpedig a teljes 2 ciklus alatt(ha ez volt a stratégia, gratulálok, van 10millió gyűlölködőjük). És úgy látszik bejött, mert még tartják magukat. Lehet ez a taktika, és azért nem ültették le(tán nem is fogják) a bizonyítható szoci bűnözőket, mert kell célpont a gyűlöletnek(feltétlezehetően ezért is "nyomoz" a kormány ilyen ügyekben, és nem a rendőrség vagy az ügyészség). Ideig óráig ez működik, de embere válogatja, mikor borul a bili, és mikor keres mást magának a gyűlölet az emberben.
Appleblog Heti Apple-csaj: Rosie 2011.03.22 16:05:00
Most azt kérdezitek tőlem, hogy ki a fene az a Rosie Huntington-Whiteley, én meg sűrün pislogok szégyenemben. Komolyan nem ismeritek a Victoria's Secret modelljét, aki egyébként a rovat első szereplőjétől, Megan Foxtól vette át a szerepet a legújabb Transformers filmben?Tényleg el…..
Ma, pontosabban már tegnap, Makón jártam, egy ottani civil szervezet meghívására. Érdekes kérdéseket – és a program végén még csodaszép makói hagymát is – kaptam, melyek közül most egy olyan felvetéssel foglalkozom, amelyet régebben első hallásra élből el szoktam…..
Kicsit izgulok, mert jellegzetes magyar fogyasztóként még sosem kóstoltam eredeti Löwenbräu-t, csak a hazai adaptációt. Azt viszont már annyit szidtam, annyi helyen, hogy minden pillanatban várom a Borsodi marketingosztályának ejtőernyős különítményét, vagy egy levélbombát, vagy…..