Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Ringlósztár

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
dr. Ringlósztár 2012.04.16 20:41:53
b
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
dr. Ringlósztár 2012.04.10 12:21:48
"A Cselszövő tökéletes alakkal látható a Playboy fotóin, ám az egyiken elfelejtették retusálni árnyékát, amelyen látható a derekára rakódott zsírpárna" - harsogja a mai Bors, ahol egyébkén a következő Aranymellény-díjas modorosság nyitja a csöcsökről szóló…..
dr. Ringlósztár 2012.04.06 14:10:32
@Kutchek:
:DDDDDDDDDDDDD
Fotó: hvg.hu Hétfőn a parlament elfogadta a kiemelt beruházásokról szóló törvény módosítóit, amelynek segítségével egyszersmind módosították a közbeszerzési törvényt js. Kedden a parlament tárgyalta, az örökségvédelmi törvény módosítását, és a földmérési és…..
dr. Ringlósztár 2012.04.05 13:12:46
@MACISAJT:
Az mi: "hasonlóképpen korlátozza a forgalomból kivont földmérési adatok nyilvánosságát".
Ne haragudj, de szerintem ilyen törvényszöveg még Magyarországon sincs.
dr. Ringlósztár 2012.04.05 13:22:00
@MACISAJT:
Te kis hazug:
"7. § (1)8 Az állami alapadatokba, ideértve a hivatalos földrajzi neveket is - a (3) és (5) bekezdésben foglaltak kivételével -, bárki betekinthet, azokról másolatot igényelhet. Az állami alapadatokat kezelő szervek az e törvény végrehajtási jogszabályában meghatározott díj ellenében szolgáltatnak adatot. Az adatszolgáltatási díj az adat egyszeri és egy eljárásban való felhasználásának jogát foglalja magában.
(5) Az állami alapadatok előállításakor készült mérési és számítási adatokba, vázlatokba, továbbá egyéb munkarészekbe és a forgalomból kivont állami alapadatokba kizárólag földmérési, illetve térképészeti tevékenység végzésére jogosultsággal rendelkező személy tekinthet be és igényelhet másolatot. Ez a jog megilleti a műszaki szakhatóságot, a bíróságot, az ügyészséget, valamint a nyomozó hatóságot is."
A korlátozás nem a létrejött eredményre vonatkozik pubikám, hanem a munkafolyamatra.
Ez a baj veletek fideszesekkel, hogy funkcionális analfabéták vagytok, ezért tudtak ilyen senkik, mint a gánti kőbánya párttitkárának fia, megvezetni. Sajnos a demokráciában a te szavazatod pont annyit ér, mint az enyém.
dr. Ringlósztár 2012.04.05 16:31:07
@Disintegrator Rising:
Nos, ha neked az örömet okoz, hogy orbán, ez a nagyszerű vidéki kisztitkár szétlopja a hazáját, hát ez tényleg a te időd és valóban, arra is van reális esély, hogy ezt 2014 után is tudja folytatni.
Csak azt nem értem, ebben neked mi a jó? Persze, ha te vagy habonyárpád, akkor értem (vagy rogán másik szomszédja).
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
dr. Ringlósztár 2012.04.04 14:06:32
@ibagorib:
Hát, a te helyesírásoddal sem lehetne Magyarországon dicsekedni.
Hol élsz, Turbómagyarországon?
Van itt kérem összehangolt kormányzati politika! Hónapok óta könyörgünk, hogy üljenek már le velünk tárgyalni a "védőháló" ügyében. Meg vagyunk sértve, hogy hiába várja kijelölt magyar küldöttség tágra szabott mandátummal az EU és az IMF delegációját,…..
dr. Ringlósztár 2012.04.04 11:46:14
@Kopi3.14: @sterimar:
Az alkotmányra felesküvés normális országban rendben is lenne, ha nem rakták volna tele oda nem való tételekkel, mint pl. egykulcsos szja, a PSZÁF-MNB összevonás stb., mely tételek rögzítése jó ötletnek tűnt, de egyértelműen a monetáris politika befolyásolása volt a cél, ami csökkenti a következő választáson megválasztott kormány szuverenitását. Ezzel az összehazudott 2/3-al minden utánuk következő kormány jogait csökkentik.
Schmitt Pál plágiumbotrányának jóvoltából az elmúlt hetekben egyre ismertebbé vált a külön utas Szalma Botond, KDNP budapesti elnökének neve. Történt ugyanis, hogy a KDNP központi kommunikációjával ellentétes álláspontot képviselt Szalma, melytől később saját pártja is…..
dr. Ringlósztár 2012.04.04 09:33:26
Jobboldaliságot szívtam magamba az anyatejjel, mégha azóta, azt hiszem, sokkal több nézetem is liberális vagy szocialista, mint amennyi konzervatív. Mégis, a jobboldaliakra tudok úgy gondolni, hogy „mi”, a ballibekre pedig elsősorban úgy gondolok,…..
dr. Ringlósztár 2012.04.03 21:43:50
@stim:
a) A fidesznek akár a jobbik is vállalható alternatívája, mert azok még fiatalok köpönyegforgatónak. Akkor szavaznék rájuk, ha csak fideszes és jobbikos jelölt közül lehetne választani.
b) A fideszes választásról megfelelő illusztráció az, ahogy a manyup választást intézték, tényleg a Rákosi féle téeszesítéshez mérhető erkölccsel, tisztességgel.
 Amikor reggel felkeltem még nem is sejtettem, hogy ez lesz szakmai karrierem csúcsa. Ha nem is az Everest, de a Nanga Parbat. Vagy inkább a Kékes tető. Hónapokig olyan volt a világ, mintha lehúzták volna a kontrasztot, amikor megtudtam, hogy a Magyar Hírlap csak engem hagyott ki az…..
dr. Ringlósztár 2012.04.03 20:21:32
@huncut:
Akkor tényleg nem rosszabb, egyikből sem lehet kibírni egy percet sem.
De ezt már egy másik cikkhez is beírtad, nem vagy te marslakó?
Úgy tűnik, hogy az m1-nek nem jött be az a terve, hogy a nézők a karakterek bevezetése és a történet beindulása után majd rákapnak a Marslakókra. A köztévé napi sorozatából már lement négy hét, a nézettségen ez azonban nem látszik. A Marslakóknak a teljes népesség…..
dr. Ringlósztár 2012.04.03 16:30:08
@csillámpóni:
Nem, ezek Habony Árpád rokonai.
Nem szokásom nekem ilyeneket írni. De tegnap, mikor megtudtam, hogy nem mondtál le, ennél jóval durvább kifejezések jártak az agyamban.Schmitt pál, én nem tüntettem tegnap. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy neked semmi keresnivalód a Sándor-palotában. Hanem azért, mert nem vagy te…..
dr. Ringlósztár 2012.03.31 16:01:12
@marosy:
Gondolom, orbánra szavaztál.
dr. Ringlósztár 2012.04.02 13:41:59
@marosy:
Hoppá, megtaláltam a frappáns visszavágások nemzetközi nagymesterét!
  Szeretve tisztelt Fideszes felebarátaink megszokták a feltétlen támogatásunkat. Látni kellett volna az orcájukat, amikor az ember finoman felemlegette nekik, hogy ezt így egy szoci kormány idején is el lehetett volna intézni. Meg voltak sértve. Amíg még szóba álltak…..
dr. Ringlósztár 2012.04.02 11:04:33
@Chicano:
Ez a "van bennük akarat(,) hogy rendbe tegyék a dolgokat" nekem nem jött át, vagy ennek a jobbító akaratnak része a Századvégnek átjátszott milliárdok, a Közgépnek átjátszott százmilliárdok, a felcsúti akadémiára költött milliárdok (lehetne olcsóbb hobbija is a vezéreteknek), a felsőoktatási tandíj, hogy nem működik az egészségügy, hogy még köztársasági elnöknek sem tudtak egyetlen embert sem találni a fideszben, aki ne lopott és csalt volna?
  „Takarodjon ez a morális államcsőd minél előbb, és lapuljon meg valami sivatagi országban.” – Ki, mikor és kiről írhatta ezt? 2006 vagy 2012, Gyurcsány vagy Schmitt?   Kíváncsiságból összegyűjtöttük és táblázatba foglaltuk néhány vezető…..
dr. Ringlósztár 2012.04.02 08:44:44
Borókai Gábor helyében én most nagyon megkövetném Stumpf Andrást, aki tudtán kívül előlépett elnöki tanácsadóvá, méghozzá kapásból a legbefolyásosabbá. Hogy miért? Emlékszik még valaki, hogy miképp végződött a letiltott (de  azért máshol még megtalálható) Heti Válasz jegyzet? Egy forgatókönyvet…..
dr. Ringlósztár 2012.03.31 22:07:52
@Vidéki:
Lehet, hogy azért tudtak ilyen sokat írni, mert ők legalább elovasták az eredeti anyagot. :)))
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
dr. Ringlósztár 2012.03.31 21:56:44
@vgab:
Mit is vártál ettől a grémiumtól, mint pl. mos maiorum? LOL
Schmitt tegnap esti nyilatkozata izomból arcul vágott majd mindenkit e hazában, akinek van némi köze a tudományos világhoz. Miután a Semmelweis Egyetem példaszerű gyorsasággal meghozta a döntést egy számukra rutinszerű ügyben, az elnöki interjú nem azt boncolgatta, hogy maradhat-e…..
  A köztársasági elnök doktori címe körüli vibrálás igazi, minőségi kontenttel látja el a hazai politikabuzi szcénát. Eddig a Demokrata Kör produkciója tuti befutónak tűnt a Nagy Plágiumügyi Tartalomversenyben, de szerencsére akad olyan baloldali műhely, ami felveszi…..
dr. Ringlósztár 2012.03.30 14:47:52
@WinG:
Bezzeg Rogán, Répássy és Szijjártó NERtársak kiváló szépségükről és megingathatatlan erkölcseikről híresek.
Vagy az más elbírálás alá esik, ha valaki gnóm, de nem a fib-be, hanem a fidelitas-ba lép be és a szomszédainak max. évi egy milliárdot juttat a pénzünkből?
dr. Ringlósztár 2012.03.30 18:33:43
@politicus:
Nektek nem gáz, hogy az egész fideszben nem találtak egyetlen egy olyan embert sem, aki alkalmas köztársasági elnöknek, mert még nem lopott?
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
dr. Ringlósztár 2012.03.30 18:24:07
@pudibundo:
OK. Gyurcsánynak és Medgyessynek is mennie kellett, mi itt a probléma?
Horn Gyula volt miniszterelnökről nem sokkal az 1994-es, első ügynöktörvény elfogadása után kiderült (illetve szélesebb körben ismertté vált), hogy 1956-ban pufajkás volt. Azokra vadászott, akik felkeltek Magyarország elnyomása ellen, akikhez mérhető hősei hazánknak azóta sem…..
dr. Ringlósztár 2012.03.29 21:24:45
@maretz:
LOL
Nekem olyan diplomáim vannak, amiket nem fognak visszavonni :)))
Azért nyugtasd magad, aki utálja a vidéki párttitkár fiát (csak tudd, én szigorú vallásos nevelést kaptam, elsőáldozással, bérmálkozással, nem úgy, mint a kommancs proligyerek orbánod) az csak kommancs proli lehet :DDD
Nem könnyű – és talán nem is kell - egy nyilvánvaló normasértés esetén kizárólag pártpolitikai keretekben elemezni. Schmitt Pál most már bizonyítottan plagizált kisdoktorija kapcsán – ahogy korábban a korrupciós botrányok vagy éppen az őszödi beszéd ügyében…..
dr. Ringlósztár 2012.03.29 09:52:51
@knausz:
Őszintén aggódom érted.
dr. Ringlósztár 2012.03.29 09:54:27
@török gábor:
orbán elküldte a selyemzsinórt a csicskáival, oszt? Nem oszt.
comment:com Mindenki dr. az ATV-n 2012.03.28 23:30:00
Az ATV élő adásban és honlapján is Schmitt kisdoktori címével viccelt egész nap, volt dr. XVI. Benedek, dr. Damu Roland és dr. Castro is, de szerintük az Arab Tavasz is megérdemelte a doktori címet, hát még a BKV. Az alábbi screenshootot proli tumblerén leltük: ..
dr. Ringlósztár 2012.03.29 08:57:59
@Cobs:
Baszod, ez magyarul van?
Vagy te is plagibáztad valahonnan a google fordítóval?
A Magyar Köztársaság jelenlegi elnöke 20 évvel ezelőtt csalt és lopott, most, 2012-ben pedig minderről hazudott. És erről az elnök úrnak immáron hivatalos papírja is van.A kormánypártok szerint ezzel a "Schmitt-ügy" lezárult, pedig dehogy zárult, még csak most kezdődik.Lassan…..
dr. Ringlósztár 2012.03.28 15:39:53
@belekotty:
Feljebb megjelent az anyja.
hogyvolt Marslakók - 18. 2012.03.28 13:05:00
A "na mi van, nem tudtál aludni?" baszogatásokat meg a mosott ruhát hagyják másra, a tegnapi epizód címe: Ó, miszter Alkohol - Sljivovica & Champagne. A poszt elolvasása után hallgassanak Goran Bregovicot, ránk fog férni, és ezzel egyúttal meg is volnánk a napi…..