Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alexian

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        De, azért kicsit loptak. Éppen az ízéért. Nem sokat. De tulajdonképpen elég sokat, csak az más lopás. A konzicicák kacsalábon forgó kastélyokat építenek a lopott pénzből, a liberálnyuszkók viszont gyermekotthont. Hát nem egészen, de akár azt is építhettek volna. A liberálisok értem loptak…..
        A kaliforniai szenatusban 26 demokrata es 14 republikanus szenator van. A kepviselohazban 55 demokrata es 25 republikanus. Kalifornia kormanyzoja a demokrata Jerry Brown. 1975-ben lett eloszor kormanyzo Ronald Reagan utan. Kaliforniaban Trumpnak a vilagon semmi eselye nem volt (meg nem…..
alexian 2016.12.20 14:48:01
@Mackósajt: én még ilyet nem tapasztaltam, amig Kaliforniában éltem, 2016 szeptemberig. Az állami iskolák ingyenesek, a vallásos iskolák fizetősek. Az állami iskolákban már a "Pledge of the Legion-" sem lehet skandálni reggelenként, mióta egy ateista ügyvéd apuka megtámadta ezt a szokást, mert szerepel benne az "under God". Az állam és az egyház elválasztását komolyan vevő kaliforniai legfelsőbb bîróság ezt jóváhagyta.
Én már nem tudom fejben tartani, hogy ki kinek a strómanja, ezért felírtam magamnak egy fecnire. Most meg ideposztolom, hogy ha elveszítem, ne kelljen újra összeszedni. Tessék megtanulni, jövő héten feleltetés. Politikus Stróman Cég Orbán Viktor Mészáros…..
alexian 2016.02.20 18:56:36
@WiteNoir: a jelenlegi középosztály,- ha van olyan egyáltalán,- valószínűleg a kádár rendszerben tanult, szerzett szakmát, diplomát, tapasztalatot. Nyilván van összehasonlítási alapja a mostani rendszerrel. Nem hiszem el, hogy ezt a középosztâly beszopja, amikor Pozsgai, Szűrös, és az összes szaszafrasza kivénhedt demokrata ott ül a Fidesz páholyában. Amikor magának a Vezérürünek, a Felcsúti Hibbant-nak is párttitkár volt az apja.
         A magyar kormány minden szerződését felmondja a Magyar Telekommal, mivel az, idézem: a véleménye miatt diszkriminált valakit. Konkrétan a rezsim hivatalos Coelhoját.        1. Képzeljük el, ígérem, nem lesz nehéz, hogy Kovács Ákos szerint, a zsidóság a bosszú…..
        A városban egyáltalán nem volt villany. Sem internet, sem mobilszolgáltatás. Dezső, a vihar, kicsit felkavarta Észak-Angliát. Keep calm and carry on. Az emberek türelmesen sorban álltak az utcai telefonoknál, az egyetlen kis boltban, amelyik kinyitott. A kedvenc kocsmámban…..
           Édes bóbitás Magyarországocskám, úgy áll rajtad az ötvenhat, mint tehénen a gatya.  Tapsolsz te mindennek, ami mozog. Egy ideig csak hazudtad, hogy forradalmár voltál, de ma már hiszed is, mert úgy könnyebb. Pedig hogy beszartál, amikor a Jenőke megtalálta a…..
alexian 2015.12.02 18:57:57
@jotunder: ugyan nincs kifogásom a bóbita ellen de nekem minden komment után ax érpataki polgármester 'zergetollas' kalapja villan be, mint a rendszerváltás utáni Magyarország egyik vivmánya
   Ez itt a migracios dokumentum.  Tessek megnezni a szamokat. Egy panelhaznyi menekult befogadasat vallalna Magyarorszag. Nagysagrendileg egymilliard forintos koltsegrol beszelunk, ami nagyjabol a harmincezred resze a magyar GDP-nek. Az atlagjovedelem harmincezred resze az mar nyolc egesz…..
          "Álljunk meg és mondjuk ki büszkén, boldogan: LESZARJUK A HO­MO­FÓBIA ELLENI VILÁGNAPOT! ( Bayer Zsolt 2015) "                 "A tévéből ömlenek ránk a homoszexuális témájú filmek, és a mindennapi életről szóló alkotásokban is rendre megjelennek a…..
       “We are always glad to come to Kazakhstan. We are equal in political terms in the European Union, but genealogically we are different. When we go to Brussels we do not have any relatives there. But when we come to Kazakhstan we have close people here." (Orbán Viktor via 444.hu)  …..
Nem volt nehéz előrelátni a state capture-t, az uniós pénzek szisztematikus lenyúlását, a nepotizmust, a kirakatpereket, az élet minden területét ellepő korrupciót, a maffiaeljárásokat és a debilek áradását. De Orbán szerdai nyilatkozatát tényleg nem lehetett előre…..
alexian 2015.03.27 13:28:43
@ijontichy: áh dehogy. Gyurcsány csak írja azokat a kottákat és minden abból játszik. Orbán is. Mindenki a világon. Obama is. Putyin is....
Örülünk, Vincent? A szilovikok 2015.02.16 01:30:48
      "  In the councils of government, we must guard against the acquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex. (A kormányzati szerveinknél védekeznünk kell a katonai-hadiipari komplexum kért vagy kéretlen, illetéktelen…..
alexian 2015.02.17 02:31:36
@jotunder: :)) akik otthon olvasnak bennünket, ebben a kommentelő körben még mindig az ékezet hiánya a legfőbb gond? bakker
           Magyarországon gyakorlatilag nincsenek nacionalisták. A keleties hülyeségekről fantáziáló miniszterelnök, a szoftfasiszta Jobbik-vezér egy vesztes Magyarországról delirál, tehát nem nacionalista. A nacionalizmus a győztes Magyarországról szól. A győztes…..
     Jókai "Charlie" Mór az Aranyember című iszlámellenes propagandairatában olyan szörnyű vallási bűncselekmény elkövetéséről ír támogatólag, amelynek a büntetése csak halál lehet. Ali Csorbadzsi lánya Tímea elhagyja az igaz hitet. És ezt gyerekek olvashatják.…..
         A körúton belül van még egy körút. Nagyonkiskörút. A nagyonkiskörúton belüli értelmiségiek álltak a színpadon, az Iwiw-alapítóval, aki szeretne még egyet dobni, miután sajnos többször kimaradt, a "magyar állampolgár"-ral, akit azért már láttak a Parlament…..
Bayer Zsolt hasogató fejfájással ébredt. Már az elkobzott konyak sem a régi. Bekapcsolta a rádiót és meghallgatta a híreket az amerikai imperializmus kegyetlenkedéseiről. Fasiszták ezek az imperialisták, gondolta. Ezek nevezik neofaisztának Orbánt, akik vízbefojtátos módszerrel…..
Ezt válaszolta Orbán Viktor a Blikk sztárchat-en arra az olvasói kérdésre, hogy milyen érzés elsőként roma miniszterelnöknek lenni. A kérdés elég béna, de a válasz lenyűgöző. Gyakorlatilag nincs olyan kérdés, amivel egy politikust sarokba lehetne szorítani, ha ismeri a Végső…..