Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irtokdeminek

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
irtokdeminek 2012.01.14 23:32:50
@HP514: Ha jöhet ide a Natgeo a szólásszabadság jegyében,akkor a fikázás is. Azért fikáznak egy műsort,mert nem tetszik nekik. Ezért nem nézik tovább és lesz alacsonyabb a nézettsége. A hír meg két műsor nézettségéről szólt. A hozzászólók egy része fikázza a műsorokat,Te fikázod a hozzászólókat. Mert tőled már nem futotta a hírhez történő érdemi hozzászólásra. Csak osztod az észt és nézel nagyokat ha valaki meg téged oszt. Na én léptem, te meg oszd tovább az észt annak aki ráér azt olvasni.
irtokdeminek 2012.01.14 22:39:25
@HP514: Az említett hír a DTK Show és a a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie Murphy-film nézettségének összehasonlításáról szól. Ezt minősítik a hozzászólók és leírják szerintük mi lehet az oka annak ami a hírben szereplő helyzetet eredményezte. Amúgy szólásszabadság van, az adott témát nem tilos tágabb értelemben tovább tárgyalni, az észt meg te akarod itt osztani mintha bárki is felkért volna a hozzászólások minősítésére. Hogy jön ide a Natgeo és a Spektrum ? Nevetséges.