Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irtokdeminek

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
irtokdeminek 2012.01.14 22:39:25
@HP514: Az említett hír a DTK Show és a a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie Murphy-film nézettségének összehasonlításáról szól. Ezt minősítik a hozzászólók és leírják szerintük mi lehet az oka annak ami a hírben szereplő helyzetet eredményezte. Amúgy szólásszabadság van, az adott témát nem tilos tágabb értelemben tovább tárgyalni, az észt meg te akarod itt osztani mintha bárki is felkért volna a hozzászólások minősítésére. Hogy jön ide a Natgeo és a Spektrum ? Nevetséges.
irtokdeminek 2012.01.14 23:32:50
@HP514: Ha jöhet ide a Natgeo a szólásszabadság jegyében,akkor a fikázás is. Azért fikáznak egy műsort,mert nem tetszik nekik. Ezért nem nézik tovább és lesz alacsonyabb a nézettsége. A hír meg két műsor nézettségéről szólt. A hozzászólók egy része fikázza a műsorokat,Te fikázod a hozzászólókat. Mert tőled már nem futotta a hírhez történő érdemi hozzászólásra. Csak osztod az észt és nézel nagyokat ha valaki meg téged oszt. Na én léptem, te meg oszd tovább az észt annak aki ráér azt olvasni.