Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FSZT.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjuk pontosan mi történt, csak annyit, amennyit megírt Mihály. De utánanézünk, lehetett ugyanis két gyakorlaton lévő diák is akár... De ez majd kiderül úgyis. Ha nem így volt és indokolatlan volt más személyek ott léte, akkor igenis tessék felelősségrevonni.Tisztelt…..
Új MÁV blog Leszállás 2007.12.10 10:24:00
Nyílt pályán nem illik leszállni, de itt a kalauz is ludas volt. Ha valami baleset történik az az ő felelőssége is lenne. Ennyit egyes emberek munkamoráljáról... Heló! Egy igen érdekes eset történt minap a barátnőmmel, elmesélem hát nektek is. Történt 2007. december 2.…..
Eljött hát ez a pillanat is. Véget ért a nagy őszi késés contest. Hurrá lezárult egy korszak és eljött a várva várt eredményhirdetés ideje. Sajnos nagyon kevés pályamunka érkezett, talán ez tudható, hogy a contestet nem reklámoztam eléggé.De legyen:Körülbelül 20 pályamunka…..
KZM-től kaptam. No Comment. Kopp-kopp-kopp, trrrrrrrrrrrrr. Cipő és bőröndkerék a pályaudvaron. Be a kis épületbe, ahogy az ajtó kilincsét megfogom, már megcsap a benti dögletes bűz. Csövesszag. Rohadnátok meg (bár nem kell kívánni, már jó úton vagytok felé), itt kell…..