Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pazza Inter

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szurkolók azon rétege, aki a meccsek és a színházi előadások között különbséget tesz tudja, hogy egy mérkőzésen kifejezetten jó valami apró genyóság. Egy-egy bírói hiba, egy alattomos szabálytalanság, egy beintés a szurkolók felé mind-mind olyan apró disznóság, ami valójában jó a meccs…..
Pazza Inter 2018.10.25 17:57:47
Az egykori Szovjetunió területén rengeteg olyan tömegközlekedési rendszer üzemel(t), melyek nyugati szemmel teljesen szokatlannak, vagy irracionálisnak tűnhetnek. Azonban a Szovjetunió sajátságos világában, ahol többek közt a kevés pénz, az erőltetett iparosítás, a propaganda, a magán…..
Pazza Inter 2018.09.05 06:58:58
 Szinte nem telik úgy el nap, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke ne kerüljön be valami miatt a hírekbe. Azt viszont kevesen tudják, hogy Donald Trump egy sor filmben szerepelt korábban színészként...
Pazza Inter 2018.07.25 20:40:05
Elképesztő titkokra derült fény a napokban. Három világhírű futballistáról is kiderült, hogy igazából nem az, akinek mondja magát, és sikeres sportolói pályafutása csupán álca arra, hogy elterelje a figyelmet rendkívül tehetséges zenei pályájáról. A világ megdöbbenve fogadta a hírt, és teljes az…..
Pazza Inter 2018.07.14 23:08:46
Rendhagyó hétvégével folytatódik a honi pontvadászat. Mivel a sportörvény szerint nemzeti ünnepen nem lehet mérkőzni, a fordulót pénteken, vasárnap és hétfőn rendezik. A szombati ünnepen a szónokok a nemzeti egység jegyében a szokásos hevülettel sajátítják majd ki ’48…..
A tegnap esti fiaskót követően Pintér mester már ki is adta az ukázt: ne legyünk annyira negatívak! A félresikerült bemutatkozás ellenére több volt a jó dolog, mint a rossz dolog, én azt gondolom. A kisördög azért kikívánkozik belőlem: a magyar válogatott a tegnapi válogatott…..
Hála a nagy Manitunak, végre ismét pályán az aranylábúak. Véget ért az uborkaszezon. Minden csapatnál elvégezték az első 17 forduló elemzését, és ennek tükrében lehetett erősíteni, illetőleg világgá zavarni a létszám felettivé váló játékosokat. Tesco gazdaságos…..
Záráshoz ért a Bohóc ősze, mert nevezhetjük ugyan a múlt heti és a mostani fordulót tavaszinak, azért a lelátókon rommáfagyott, vagy fotelszurkerek esetében a meleg szobában átsörözött 90 percek ezen a hétvégén finoman szólva sem a kellemes időjárásról fognak szólni. Mi…..
A tavaszi nyitányra megérkezett az igazi tél, de halasztásra azért remélhetőleg még nincs ok. Félidőben a tabellát nézegetve próbáljuk megjósolni a várhatót. A tabellánk azonban rendhagyó, zajlik ugyanis egy méltatlanul elfeledett másik bajnokság is a Fegyelmi Bizottság…..
Elérkezett hát az utolsó őszi forduló, de jönnek a pretavaszi-őszi fordulók, nyugi! Lepörgött a Ligakupa csoportkör, rosszmájúan idebökhetjük, hogy például Zalaegerszegen összetippelték már az öltözőből a karácsonyi ajándékok költségeit és bár már a Gyirmóton…..
Közepesen unalmasnak mondható héten van túl labdarúgásunk. amelyet mi sem bizonyít, mint az a tény, hogy Artner stratéga mondhatja magáénak a Hét Megmondóembere címet. A klub honlapján előadott ömlengését olvasva kénytelenek voltunk emlékeztetni magunkat, hogy a nyilatkozat…..
Amszterdam óta valami megváltozott. Az emberekben, az eddig látens módon szunnyadó szakértő feltört, és eget kért. Most már mindenki sporttévés szakértőnek érzi magát, és a fodrásztól a trafikosig mindenki megmondja a tutit. Megtudom ki az ideális szövetségi kapitány, kit…..
Mindenki elmondott már mindent. Most minden majd lelassul, elkezd esni az eső és elkezd lassulni a foci tempója is. A taktaszadai polgármester, a metrón gubbasztó nyugdíjas néni, és a megmondó ember a fészbukkon sem fog jó sokáig magyar fociról beszélni.(Amúgy a metrós néni…..
Az elmúlt napok kőzáporként csapódtak be, szinte élvezettel kavarva föl a magyar futball állóvizét. Ha valaki múlt csütörtökön úgy döntött, egy hétig remeteként tengeti napjait, távol tartva magát a civilizáció nyűgjeitől, annak kulcsszavakban a lényeg: Amszterdam,…..
A beharangozó címe kettős célzattal született. Egyrészt arra utal, hogy a fordulóval lemegy a bajnokság harmada, másrészt kellően figyelemfelkeltő ahhoz, hogy a Klubrádió és az Echo TV rajongóinak becsatornázásával növelje oldalunk látogatottságát. A részleteket lásd alább,…..
Nyolc elment, kilenc van még hátra ősszel. Ennyi forduló után már érdemes a tabellára tekinteni, esélyt latolgatni, tömjénezni, keresztvizet lehúzni. Haladjunk hát szép sorjában, hátulról előre alulról felfelé. Bár mindenki kapásból a Felcsút - Kaposvár tengely kiesését…..
8. forduló, itt az őszi idény közepe, a nyári forróság és az abban bágyadtan ténfergő játékosok képe a múlté, az idény eleji formára való hivatkozásokat kezdi felváltani az "erős terhelés alatt állunk", "látni kell, hogy ez egy kemény sorozat", "az utolsó pillanatban…..
Túl az egy hetes válogatott szüneten, és ennek velejáróiként a menetrend szerinti szurkolói és sportújságírói önbepörgetésen, szokásunkhoz híven irdatlan méreteket öltő hype-on, majd természetesen a rideg valóságot megtapasztalva a selejtező-sorozatok végi aktuális…..
Newton óta tudjuk, hogy a gravitáció fontos velejárója, hogy a dolgok mindig lefelé esnek. A kis hazánkhoz hasonlatos bermuda-háromszögekben azonban a törvény önkényessé válik és hamar kiderül, hogy mindig van lejjebb. Mindig. Amíg a felszínen épülnek a stadionok, lassan…..
Lada negyedik fordulós beharangja után a képzeletbeli lécet jóformán senki nem képes meg sem közelíteni, de még tán a lécet lelökni sem, így a szokásos stílusgyakorlat helyett, elkezdtem a Bohócliga elmúlt hetének híreibe ásni magam és a Néger Emerson legyek, ha tíz…..
Az örökrangadónak már az említésétől is megrészegülünk, mint Paul Gascoigne a szénsavas limonádétól - magyar játékossal nem tudtam példálózni, mert igazi sportember révén már a kisfröccs illatától is átmennek a túloldalra. Párás szemmel ülök, melynek oka lehet a…..
Lássuk csak : három kívánság,  három testvér, három tenor, három testőr, három grácia,három a magyar igazság, "háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza". Egy csomó dolog, amiben bele van kódolva a 3-as szám, akárcsak a soron következő fordulóba. Két hasonló esemény…..
A cím ne tévesszen meg senkit, nem a viszonylag rövidre nyúlt nemzetközi kupaősz okán rúgunk még egyet az érintettekbe. Inkább arra utalunk, hogy a stadionépítési láz miatt néhány esetben új értelmet nyer a hazai pálya fogalma. A Fradi már hagyományosan a Puskásról elnevezett…..
Itt van. Elérkezett, mint Bognár Gyurinak a Nemzeti Dohánybolt koncessziója. Két nap múlva kezdetét veszi a Csányi Liga 2013/2014-es szezonja. Az uborkaszezonban csapataink 50%-a már elhalálozott, jó eséllyel négy hadosztályunkból csak egy marad állva a júliusi hadjárat után.…..
Itt a bajnokság vége és érkeznek is a színvonal-emelkedés egyértelmű bekövetkezését szónokló tirádák. Ha szerkesztőségileg egy emberként nem is értünk egyet a javuló tendenciákról szóló mondatokat mantrázó MLSZ-vezérrel, vagy az örök optimista kispesti Hemy úrral, az…..