Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samu (VT)

66 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük mindenkinek, aki eljött a tegnapi videóforgatással egybekötött koncertünkre! Jól éreztük magunkat, és reméljük ti is! Külön köszönet a Backstage és a Rocktusások  legénységének, akik a videó és a koncert felvételében segítettek! Mindenki odarakta amilye volt!…..
Kedves Barátok, Ismerősök, Vastrabantosok! 31-én a Backsatge Pubban www.backstage.hu (Városligeti fasor 44) tartjuk első koncertfelvételünket a zenekar fennállása óta. A lehetőséget a Backstage ajánlotta fel, amit köszönünk nekik (főleg Jucinak)! Fél kilenckor csütörtökön ami…..
Ugyan a honlapunkon sajna technikai problémák miatt nem szerepel ez a koncert mikor ezen sorokat írom, de ott voltunk. Hol is?! Pusztaszabolcson a Sorompó Bisztróban. Több zenekar játszott késő délutántól, de sajnos az „arany péntek” miatt a közönség csak estére ért át (a…..
Sajna a honlappal is kis problémáink vannak, ezért nem frissül, de ne aggódjatok, rajta vagyunk a problémán. Most már tényleg nemsokára elkészül a galéria. Lesz, aki megláthatja magát rajta. A Sztepperobik klipje is a végső stádiumban jár, nemsokára láthatjátok. Most pedig a…..
Kedves Látogatók! Sajnos informatikai problémák miatt, melyet az oldal frissítése következtében menthetetlen és eltűnt bejegyzések látszatnak, illetve nem látszatnak blogunk nem frissült. Jó nem vagyunk mi sem zsenik ebben a kérdésben, de egy használati útmutatót, ha az nem…..
 Kedves Látogatók!Sajnos a 2012-es év márciusára egyenlőre nem találhattok koncertet a honlapon. Ennek oka, hogy Lőrinczi Attila által szervezett 10-ei Treffort Kertes bulinkról semmi értelmes hír. Továbbá meghiúsult egy Mentás fellépésünk, amit később pótolunk. 14-én…..
Tegnap este szüli és nőnapi koncerten vettünk részt a Backstage http://backstagepub.hu/  vendégeként egy kellemes hangulatú koncerten. A Dózsa György úton, a Vezér sörözőben találkoztunk Lalóval, aki ebben a rohadt hidegben robogóval jött átfagyva, a hátán a Washburnjével. Mi…..
 Samuval vonattal érkeztünk a Nyugatiba, Arnie és Feri (Piggy basszer) a cuccokkal utánunk kb 6-8 percre gurult be a felszíni parkolóba. Gyorsan, ügyesen lepakoltunk a helyre, most egy rövidebb útvonalon, mint az előző két alkalommal. Így is dög nehéz volt, mivel a táv…..
 Ismét köszönjük azoknak, akik tegnap eljöttek egy kis P.Iggy – Vastrabant koncertre a Westbanhofba. Egy régi ismerős volt a keverő mögött, aki a Mentában már hangosított minket, de sajna valami technikai problémával kellett megküzdenie, ezért kicsit csúszott a program.…..
 Mit mondjak, hideg volt. Köszönjük a hallgatóknak, akik le bírtak jönni a koleszból! Csapta a szél autóinkat a 3-ason kifelé menet, és lassan fagyott le az úttest. Az én autómnak még egy kis hó eltakarítás is elkélt a klub előtt, hogy ki tudjunk pakolni. Dávid autójában…..
   2011. május 5. Budapest, Roham Pince-Bár stb. - All Rights Reserved, Never Die, Romania, Vastrabant   Érdekes dolog ez az erősen megkésve történő élménybeszámolás. Mert ugye hát emlékszik is az ember, meg nem is. Azaz a képek kicsit homályossá, a kontrasztok…..
Samu (VT) 2012.02.16 10:44:21
 Kedves Rajongók, Olvasók és Érdeklődők!Megújult honlapunkkal, és eme blog folytatásával, amit Lau ápolt eddig, szeretnénk Nektek kedveskedni, és információval ellátni Titeket a Vastrabival kapcsolatban. Mint láthatjátok, a koncertek frissülnek a honlapunkon, és a Facebookon…..
Mindenekelőtt felejtsük most el az - összes agresszív, imperialista társasjátékot - Agricolát, a Catant, a Cubát és minden mást, ami sokunk számára "a társasjátékozást" jelenti. Érdekes kis apróság akadt a kezembe a minap. Ennek a kis kiadványnak a segítségével…..
   2010. február 12. Győr, Red Rocket Music Club - Vaktöltény, Anonym Project     Győr. Újra és újra Győr. Több okból. Egyrészt vannak kisebb-nagyobb sikerélményeink, másrészt az ottand tősgyökeres DablBí határtalan lelkesedése, harmadrészt pedig a…..
   2010. január 30. Budapest, Cökxpôn Ambient - Vaktöltény, Piggy (Iggy Pop és Stooges tribute)     Cöxpon Ambient. Amikor először hallottam a nevet, mókásnak találtam. Amikor először merült fel, hogy ott játszunk, azt is, bár a helyet nem ismertem.…..
   2009.11.28. Budapest, Dürer Kert - Freak Scene, Doomsday Funk, Vastrabant      Még sosem jártam a Dürer Kertben. De mivel nyitás óta jó buliknak adott otthont és a róla szóló hírek is igen kedvezőek voltak, akár megtiszteltetésnek is vehettük volna,…..
  Kedves elintézzük. hu!   Gyed-en vagyok a második gyermekünkkel, de muszáj lesz visszamennem dolgozni, mert a férjemnek valószínűleg jövőre megszűnik az állása. Jól tudom, hogy ennek nincs akadálya, ha csak napi 4 óráról van szó? Köszönöm, ha válaszolnak:…..
   2009.06.21. Budapest, Petőfi Csarnok – Thanks Jimi Fesztivál    Sok tekintetben speciális koncertre készülődtünk, hiszen egyrészt Jimi Hendrixről szól maga a fesztivál, így csak az ő dalaiból (és vagy az általa is játszottakból) választottunk,…..
   2009.09.05. Győr, Red Rocket Music Club - Rocket Hard Rock Company, Vastrabant, Anonym Project   Újra Győrben játszottunk. Tetszik nekünk a város és az ottani törzsrajongók lelkesedése is igen figyelemre méltó, így szívesen térünk vissza bármikor, főleg, ha…..
   2009.04.18. Győr, Krigli söröző - Hisztéria, Vastrabant, Dealer Bt., Red Moon...   A Hisztéria meghívásának köszönhetően Győrt, azon belül pedig a Krigli (Csáp szóhasználatával élve Krégli) sörölőt vettük célba. Nekem aztatat mondották, hogy fél…..
   2009.06.13. Budapest, Ciprus Étterem: Vastrabant, Vaktöltény   Ismeretség révén és lévén a Vaktöltényes srácok hívtak bennünket együtt muzsikálásra a Ciprus Étterembe, melyről korábban még egyikünk sem hallott. Se vendélátóipari műegységként, se…..
   2009.04.17. Budapest, Szikla Klub - CsápFeszt   Mozgalmas hétvégének néztünk elébe, ami egyrészt fárasztónak, másrészt élménygazdagnak ígérkezett. Én a magam részéről minden pozitív és negatív velejárójukkal együtt kedvelem az ilyen hétvégéket.…..