Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v_e_r_o

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TájKép Sovcolor 2009.07.01 23:30:00
A Moszfilm stúdió jelképe Vera Muhina szobrával és a Kreml tornyával. Éppen hogy csak végigszáguldott az első lágy tavaszi fuvallat a kísértetiesen csöndes Unter den Linden hársfái alatt, amikor Csujkov tábornok 8. gárdahadserege erős tüzérségi tűzzel hivatalosan is megkezdte…..
v_e_r_o 2021.04.29 11:09:46
@tapló II.: megtisztelő 11 év után választ kapni, és most olvasom 4 hónapra rá. kerestem is már a tájkép blogot, örülök, hogy így megtaláltam.
üdv, vero
Vajon az átlagbérhez képest olcsóbb volt a tojás, a sonka vagy a csokinyúl? Nem kíméltük magunkat és a számológépet!..
Az iskolamester-irodalom legsikeresebb művelőjének legsikeresebb regényéből készült a Magyar Televízió és Fejér Tamás harmadik nagy sorozata. Fekete István ismeretterjesztő és szépíró a szépírásait is ismeretterjesztő és nevelő célzattal írta. A kirekesztés évei után meglelték azt a nevelő célzatot,…..
Inszeminator blogja 60 2016.07.20 08:45:31
  Hányon' áll a barométer...? - szól le a kapitány a gépházba. Hatvan...- jön recsegve a válasz. Azonnal eladni...! - szól le ismét a kapitány. Hát valahogy így.Akkor sem értettem, ahogy most sem.Álltunk a tanévzáró langyos unalmában - tornasorban persze - az az alakzat illett minden fontosabb…..
© Rudolf Ehrenreich Privatarchiv – Vintage Vienna A konszolidálódott hatvanas évek szűk levegőjében amolyan gasztrokulturális menedékhelynek számítottak azok a  klasszikus bécsi imbissek, melyek autentikus receptek nyomán tartották a lelket olyan k.u.k. világból származó…..
A főszereplő, a család, a lelkileg támogató, a magát mentő, a másokat segítő, a gúnyolódó, az együttérző, a nyerészkedő, a kockáztató, a szenvtelen szemlélő, az életét féltő és a szomszédét nem sajnáló − világháborús naplóban bontakozik ki egy budapesti…..