Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amarramerre

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halló! Hallóóó! Van itt még valaki, vagy már mindenki átpártolt valami szaftos politikai blogra? Remélem azért nem. Az elmúlt időszakban rengeteg munka szakadt rám, ami most sem lett kevesebb, de azért nem szeretném, ha eltűnne ez a blog. Tehát igyekszem a továbbiakban talán…..
amarramerre 2012.05.06 12:15:21
@jjoey: ha semmi értelmes hozzászólás nem jut eszedbe, akkor a némaság is megteszi. Ha nem jut eszedbe semmi értelmes hozzászólás, megteszi a némaság is. ;-)
 A kálcium és a magnézium a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagok közé tartozik. Szükség van kálciumra és magnéziumra az egészséges csontokhoz és fogakhoz, a szabályos szívműködéshez és vérkeringéshez, az idegek és az izmok hatékony…..
Fékszárny "Repülő" autók 2012.01.03 07:07:00
Boldog új évet mindenkinek! Kicsit hosszabb kihagyás után folytassuk néhány látványos videóval. A repülőgépek technikai adatait böngészve olvashatjuk, mekkora is a mai modern gépek hajtóműveinek tolóereje. Mégis, nehéz elképzelni, hogy a puszta számok mögött mekkora erő is…..
Disz íz London Nem félsz attól? 2011.09.25 11:10:00
— És akkor itt a társaságban mindenki ilyen Reikivel foglalkozik?— Nem, nem mindenki, de többen is. Most, ahogy így végignézek rajtuk, inkább úgy mondanám, hogy ezoterikusan egy kicsit mindegyikünk meg van húzatva.— Na erre nem mondanék…..
amarramerre 2012.01.13 21:01:08
@joco78: nagyszerű :) remélem, nekünk is összejön előbb-utóbb egy hasonló utazás...addig is lássatok sokat és várom a beszámolókat!