Regisztráció Blogot indítok
Adatok
100dologamikurvaranemerdekel

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit hibásnak érzem magam, hogy nem írtok ezt a blogot egy ideig.  Nem azért mert sajnálom azt, aki éppen elolvassa, hanem magam miatt. Mert így, már több megkeresést is kaptam, hogy miért nincs tovább? Vagy, hogy mikor lesz megint?  Nah, csak, hogy ismételjem magam: Le**rom.  És…..
Nah a helyzet az, hogy kicsit abba maradt a blogírás. Ennek meg nem más az oka, hogy a nem érdekel képességem tovább fejlődött és képes vagyok  egyszerűen nem figyelni azokra amik nem érdekelnek. Látom, hogy mozog a szája, meg érzem valahol belül, hogy mondana valamit, de nem…..
Mert semmi közöd hozzá. De tényleg, Leszarom a szemöldökfelhúzásaid, szemgörgetéseid, és flegma cöccögéseidet. Ha pedig még szóvá is teszed, akkor valószínűleg meg fogod bánni, mert tőlem meglepően ritka nagy lendülettel foglak elküldeni a faszba. És egy szavad sem lehet,…..
...mert én értek hozzá, te meg nem - mondod te magad. Ha nem értesz hozzá, akkor mégis honnan a narkós faszból tudod, hogy nekem mennyi időmbe kerül megcsinálni ezt, vagy azt? Ez is csak egy ilyen burkolt "kurva gyorsan kéne ez, Tibi"-jellegű faszság, mint a "de nem…..
Értem én, hogy kereszt félév van és lassabban meg alaposabban is magyaráznak, mert ha már simán megbuktál akkor okosodj sokat. De:Így k..va lassu az egészHa te még belepofázol, hogy lassabban, mert elég kretén vagy ahhoz, hogy így is lemaradj az sem javít a helyzetenHogy 15…..
Elmondanám, hogy az évnek az a szakasza ami december elejétől február végéig tart, azt úgy hívják, hogy tél. És ilyenkor bizony hideg van. Még akár mínusz fokok is lehetnek. És rohadtul nem tud meghatni, hogy fázol, főleg ha mind ezt 99.999.999.999.999.999-szer mondod is el. És…..
Na ezen mindig felbaszom az agyam. Klasszikus példája a Kúl liszt Hángöri vagy a szánalmasnál is szánalmasabb Közgáz kúl liszt, akik aztán tényleg nagyon büszkék lehetnek magukra, hogy mekkora emberek járnak oda pókerezni az aulába. Kurvára nem érdekel. Még akkor se, ha…..
100dologamikurvaranemerdekel 2012.01.31 02:18:56
@Grammar Nazi: te is okosabb vagy mint egy 5-es. Ha elég zabot eszel felkerülhetsz a cool list-re.
Amikor alapból nem kedvellek és nem igazán értem mit keresel a közelembe és folyamatosan picsogsz az elég kellemetlen először nekem és ha nem vigyázol neked is. Nem érdekel, hogy milyen cégnél csinálod azt amit nem is akarsz. Akkor ne tedd. Erősen tartsd magadban amit akarsz és menj…..
Rettenetesen, kimondhatatlanul, elképzelhetetlenül hidegen hagy a nyavajgás és picsogás, hogy téged mi nem érdekel, meg mivel hagyjanak békén. Ahogy a blog is mutatja lef...som. Ha nem tetszik nem kell csatlakozni az oldalakhoz vagy le kell tiltani aki irritál. És ami nagyon nagyon…..
Már tegnap meg akartam írni, de igazából ma reggel tetőzött. Akármilyen meglepő nem tudok együtt érezni egyik utas problémájával sem. Nem érdekel, hogy a gyerek hány évesen volt elviselhetetlen, sem azt, hogy Grétike vajon mit csinált a hétvégén. De még az sem, hogy mi volt a…..
Ez egy teljesen alap dolog mindenféle csavar nélkül. Képzeld el a szituációt. Vagy valahol többed magaddal (segít ha olyanokkal képzeled el magad akiket nem kedvelsz) és te csendben ülsz és mondjuk nézel egy irányba. Biztos, hogy valamelyik kretén elkezd beszélni. Miért ? Mert…..
Nah nem a klasszikus értelemben véve vett 4 kerekű. Hanem egy kretén gyorsulási játékban összeszedett internetes fospermet. És ez főleg szombat este sörözés és kártyázás közben nem érdekel...