Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pankamano

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Segítséget és tanácsot szeretnék kérni.Közalkalmazottként dolgozok határozott szerződéssel, a próbaidőm már lejárt. Felvételemkor volt egy megbeszélés, ahol elhangzott, hogy részlegvezetőnek vesznek fel, hivatali munkarendben fogok dolgozni. Én…..
pankamano 2012.01.13 14:07:19
@FATFATER: Kedves Hozzászólók!

Az eredet történetet én írtam, eredetileg a jogi fórumra, nem ide, itt nem tudom miért jelent meg. Csak segítséget szerettem volna kérni, a dolog azóta megoldódott. FATFATER hozzászólására reagálva valamint, hogy tisztább legyen a kép.Igen,SMS-ben közöltem, tudod, ha Velem nem korrektek akkor én sem leszek az. Nekem az adott szó is sokat jelent, nekem van becsületem és tudok a tükörbe nézni.

Felvételemkor az igazgató előtt hangzott el, hogy részlegvezetőnek vesz fel a nagyon okos volt közvetlen munkahelyi vezetőm és 8 órában fog foglalkoztatni. Én ennem a dolognak hittem, még ha csak szóban is hangzott el.4 hónapig semmi nem történt, csak a hitegetés, az ígéreteiből semmi nem valósult meg.Még én voltam a jóhiszemű, ha beteg volt valaki egyből mentem, ugrottam.
Tudod, én a betegek ellátására és szolgálatára tettem fel az életem. Nem ide kell írogatni, hanem magatokba kellene néznetek.
Csak pár tény , hogy mi folyik azon az osztályon.

- a főnővér, úgy ad feljegyzéseket, hogy semmi joga nincs hozzá, könyörgöm nem az óvodában vagyunk
- a saját dolgozóit kibeszéli egymásnak,minden hülyének, etikátlannak elmondja őket, azt is elmondja, hogy kit miért fog kirúgni....na ez a teljesen etikátlan szerintem, amit egy munkahelyi vezető nem engedhet meg magának, szerintem
- a saját dolgozószobájában dohányzik, ami ugye tilos a jogszabályok szerint
- Te is és a kedves főnővér kollégád( mert ugye Te vagy a helyettes FATFATER), a betegektől kapott un. hálapénzt elteszitek a saját zsebetekbe és nem osztjátok szét, amit nem nektek szánnak, hanem a szerencsétlen nővéreknek..tudod, nekem nem kell egy beteg pénze sem, nekem van elég, amúgy sem kell, hogy adjon, mert én nem erre esküdtem fel....na ez mennyire etikus?
( Tudod, a hozzátartozó elmondja, hogy mennyi pénzt vitt be a szobátokba)
- a legnagyobb ott a fluktuáció a dolgozók között
- december végén a dolgozóknak még benn van az egész éves szabadsága
- kilépésem napján, a központban mindenki úgy fogadott, hogy nagyon sok a panasz, és nem lehet veletek együtt dolgozni és azon dolgoznak, hogy leváltsanak titeket!!!!

TEHÁT MIRŐL BESZÉLÜNK?!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért tart itt az egészségügy ahol tart,én becsületesnek érzem magam, a tükörbe tudok nézni, viszont fene nagy igazságérzetem van és nem szeretem ha hülyének néznek és nem korrektek velem.
Tudod, nagyon sokan azt tanácsolják, hogy írjak a főigazgatónak és vigyem jogi dologra, mert tanúim is vannak az elhangzott ígérgetésekről.
Nem veszitek észre, hogy a dolgozóitok beszélnek a hátatok mögött? Mindenki elégedetlen, elegük van belőletek és legszívesebben a nyilvánosságra hoznák, csak nem mernek felállni. És még annyi mindent le tudnék írni, hogy mit műveltek, csak nem akarom.
Tehát nyugodtan írogass ide, bárminek elmondhatsz, de elviszem az ügyet magasabb fórumra, ha nem hagyod abba. Hagyjuk egymást békén!!
Az én lelkiismeretem nyugodt..Végszónak pedig csak annyit, hogy nagyon szomorú, hogy ez megtörténhet a 21. században és az egészségügyben...