Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsofica86

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tudom, tudom... már régen írtam és talán páran már hiányoltátok a kis szösszenetemet. Most eljött az idő, hogy újra jelentkezzem.Talán sokan még nem tudjátok, hogy elköltöztem. Aki ismer tudja, hogy költözködésben már jó vagyok mostanában, úgyhogy hamar túl voltam…..
 Kezdjük mondjuk az emeletes busszal: Egy ajtaja van elől és amikor felszállsz mondani kell a sofőrnek, hogy hova szeretnél menni és ő az alapján mondja az árat. Az összeget egy kis ládába kell bedobálni, szóval jó, ha van egy csomó apród. Ha többet dobsz be, nem kapsz vissza…..
Kérésre egy kis infó a sportfogadásról. Mert én jófej vagyok, ezért ennek is utánajártam. :) Népszerű dolog errefelé is. Vannak nagy sportfogadó irodák, ahol betérve egy csomó tv látható körbe, mindegyiken különböző sportesemény megy, lehet fogadni kb mindenre. A fogadó…..
 Nem is tudom hol kezdjem. Rengeteg minden történik itt velem...Mondjuk vegyük először a közlekedést. Az még hagyján, hogy bal oldalon közlekednek, de mindenki megy össze-vissza, rendszerint indexelés nélkül. Egy kereszteződésben van vagy 6 lámpád, győzd követni, hogy most…..
 Bőrönd megpakolva indulásra készen. A Pestig vezető út túl simán ment, így elég korán felértem a reptérre. Legalább anyunak volt még elég ideje gyönyörködni bennem. :) Persze a reptéren kiderült, hogy nehezebb a csomagom, de a nő nagy fintorgások közepette…..
Élet Dublinban Előkészületek... 2012.01.13 14:30:00
 Arra az elhatározásra jutottam, hogy még az indulás előtt elkezdem a blogomat...A nagy készülődés a bőröndöm vásárlásával kezdődött, ami nem volt egyszerű, mert ugye nekem nem jó a sima kis fekete, hanem szép színes kell. Nagy válogatás végén egy lila kis gurulós…..