Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbéla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe. Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények.…..
Kedves Lagarde asszony, szeretve tisztelt tárgyalópartnerem! Hát kisztihand. Hogy vagyunk drága asszonyom? Mert én rosszul, ezért írom e sorokat. De remélem Önnek kedves egészsége jól szolgál, a vírusok, bacilusok messze elkerülik. Rossz rágondolni, hogy ebben a szottyos időben…..
Helyszín Szemerkényi Réka miniszterelnöki főtanácsadó irodája. Jelen vannak Bali Gabriella titkárságvezető, Giró-Szász András, Győri Tibor, Havasi Bertalan, Kern Tamás, Kumin Ferenc, Miklecz Péter és Szemerkényi Réka. Győri Tibor és Miklecz Péter csak mint biodíszlet…..
                                               BIZOTTSÁGI JELENTÉS                              …..
A miniszterelnök egymaga (!), kocsiba szállt (!), és testőrök nélkül (!) ellátogatott egy hajléktalanszállóba. A mai Mátyás-kátyás titokban akart szemlét tartani így csak a Blikk fotósát és újságíróját hívta. A miniszterelnök azt mondta: úgy látom, sokaknak épp ennyi…..
bbéla 2012.02.06 11:12:06