Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peta33

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prokee-t szentté kellene avatni. Ő a forrasztópáka Quentin Tarantinója és a hidegvágó Charlie Benantéje egyben. Még az Eurovan megvétele előtt megkérdeztem, hogy a nagy precizitást és rutint igénylő belső elektromos dolgokkal elszüttyögünk-e a garázs kellemes félhomályában,…..
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..
peta33 2014.01.11 23:07:39
@Térspecialista: klímás az enyém is,,,,de akkor az a digitklímásoknál lehetett még akkoriban?!!!!
peta33 2014.01.12 00:14:26
@Bende Tibor: kintről? mert még nem találtam nem láttam..
peta33 2014.01.12 00:20:21
@Bende Tibor: Bele megy vagy 8-9L még a csőbe,,az első kattanás után csurgatva,,az még +100km,,,a TD-be legalábbis biztosan,,ga ukránba jársz,,vagy albániába,,esetleg a macedónoknál..:-)
Sok sikert "sorstársam"!,,Ja,,testkábel,,lerohad,,érdemes megnézetni,,,,...P.
Kíméletlenül fújt az arcunkba a metsző, viharos szél, a szemüvegünkre csapódott fel a vízszintes eső. Az a fajta idő volt, ami ellen a kabát, és a sapka sem véd. Sipossal másodpercekig ki se akartunk szállni az ólmeleg autóból, mert már onnan látszott, hogy a telefonban jónak…..
Újabb mozgalmas év. Máshogy nem is tetszett volna. Ez megint egy jó év volt. Ken Blockból sierrás bójagyilkost faragtunk. Az idei Belsőség Találkozót új helyszínre vittük, de a hangulat a régi volt. A szerkesztőségen belül az egy főre jutó, működő Hacsik számát…..
Az Égéstér 98. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Van belőlük mindenféle: kicsi, nagy, olcsó, drága, elsőkerekes és összkerekes, a vásárlók feje zsong a sok rövidítéstől: SUV, SAV, crossover és miegymás, de valójában mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Telekjárók ezek, melyek korlátozott mértékben, de el tudnak…..
Belsőség Jobb, mint a Navara? 2013.03.30 15:09:03
Olvasónk, Pozsonyi Imre két éve fordult a Totalcar szerkesztőségéhez, hogy tanácsot kérjen: milyen összkerekes autóval tudná megközelíteni otthonát a szinte járhatatlan úton? Pista és Winkler egy BMW X3-assal és egy Opel Insigniával vágott neki a jeges-havas kaptatónak, végül…..
Térdig lógó arccal húztuk a belünket az éjszakai parkolóban az autó felé Papp Tibivel. Egyikünknek sem volt nagyon beszédes kedve, egy full-size cikkgyártó-maraton a Genfi Autószalonon bárkit taccsra vág még úgy is, hogy nem először csináljuk. Innen nézve csak egy Toyota IQ,…..
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
A Motowell márka egy ideje már létezik, de én csak tavaly, a mopedrally előtt botlottam bele – akkor tértem vissza ugyanis a robogózásba. Igaz, áll a házunk előtt jó ideje egy ilyen, külsőre meg voltam győződve, hogy valami über menő márka. Aztán amikor megláttam a…..
Arra vesszük a menekülési üzemanyagokat. Igenis létezik pofátlanul olcsó is, sőt, még az adó is kevés rajta. Persze, kis szépséghibával...
peta33 2012.01.13 10:28:09
@Rocko-:
Hali,köszi,megtaláltam..P..
peta33 2012.01.13 10:34:29
@Burgermeister:
Hali!
Nemrég vettem,csak az elmúlt évben mérhetetlenül elszaladtak az üzemanyagárak.
Meg alapból a Diesel,kevesebbet eszik,ha gázosítom is,nem mindegy hogy,5L gáz,vagy 10L a benzin gázosok java....
De mint kiderült,a diesel-gáznál,csak be adagol,20% javulás,nem váltja ki teljesen,mint a benzinesnél. Bár a benzines is ugye a gáz mellett fogyaszt benzint is indulás,és melegedésig,ráadásul,automata szívatóval,,tehát jó sokat eleve.
Szóval,megérné ez a diesel-gáz,ha az embernek van rá pénze. Na,meg ugye környezet barátabbak is lehetünk így akár mint egy benzines..
P.