Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imádkozó sáska

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudatosan nem szerkesztem ki a jó hírű csepeli iskola és az iskolában tisztességesen dolgozó vezetők, vezető-helyettesek és pedagógusok nevét. Bár a történet vaskosan érinti őket, munkájukat, a „mese mégsem róluk szól”. Szól viszont, a kétharmados többséggel…..
Miként beszámoltunk róla veszélybe került Csepelen a Tamariska-domb természeti védettsége. Németh Szilárd, a fideszes polgármester hozta rá a veszedelmet, ő vetetné le a védelmet.A botrány dagad. Most a Népszabadság ír arról, hogy a zöldállamtitkár közreműködésével…..
Ma délután öt órai kezdettel Csepelen, a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban ülés tart a csepeli önkormányzat képviselőtestülete. A megtárgyalásra, döntésre javasolt témákat, feladatokat a meghívó-tervezet tartalmazza. Szerény szerkesztőségünknek természetesen…..
A XXI. kerület fideszes vezetői a komédia forrásai hazánkban. Néhány hete még Németh Szilárd polgármesteren röhögött az egész ország az áldóimás kalandja miatt. Akkor egyik helyettese csak kontrázhatott mellette egy interjú erejéig, de most végre sikerült megkaparintania a…..
Imádkozó sáska 2012.02.23 23:41:02
@csú: No forgiben... Tudjátok, ha ti olyan baloldaliak vagytok, amilyennek mondjátok magatokat , akkor nem tesztek ilyet. Nézzétek meg, hogy miket és hogyan böfögnek a csi nevű szarton .. bocsánat szájton.. És nézzétek meg, hogy ez a tetves behajtó miket és hpgyan irogat. Ti meg finomkodtok... :o(((
Ez volt -és lesz is - a baja a baloldalnak itthon.
Önmagát leplezte le a hét végén Németh Szilárd. A XXI. kerület fideszes polgármestere még januárban az önkormányzat honlapján Orbán Viktorért szóló imára buzdította a csepelieket. Az eredmény frenetikus volt: Németh Szilárdon röhögött az ország, és a derűből még a…..
A Csepel újság fájdalommal tudatja, hogy február 18-án, pénteken életének 65. évében elhunyt Feith Bence,  tanár, politikus, népművelő, fafaragó népművész. Temetéséről később intézkednek.Feith Bence sok évtizedes munkássága alatt volt általános iskolai…..
A jelenlegi csepeli képviselő-testület létszáma az előző testületi létszám 72,4 %-a. Ezzel szemben, az egy főre jutó képviselői költség 135,5 %-a az előző testület egy főre jutó átlagának. Magyarán:  a  mostani fideszes képviselő-testület tagjai átlag többe…..
Imádkozó sáska 2012.02.15 10:42:27
@hope2: Nem csináltak semmit, a mi fontos. Csak olyat, ami még fontosabb: Imádkoznak a Viktátorért , kiadják a hazugság áriát, drága pénzen(közpénzen) stb. És Ábel még azt volt képes hazudni, hogy senki nem jelentette fel a csepel infot.
Matolcsy, Debreczeni, és Gereben után itt egy újabb olvasnivaló. A napokban kézbesítik a csepeli háztartásokba a fideszes kerületvezetés nagy leleplezőkönyvét "Vörös Csepel - Gyilkosság, visszaélések, mutyivilág a XXI. kerületben " címmel, amelyet Ábel Attila…..
Kál Károly, Kapisztrán utcai lakos írása:Kapisztrán vagy Kapisztrán Szent János utca? Ez volt a tétje a 2012. január 26. –i Önkormányzati Testületi Ülés egyik napirendi pontjának. Ez inspirált arra, hogy közel másfél év után elmenjek a nyilvános testületi ülésre.…..
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Pletser Ferenc rövid, súlyos betegség után, 66 éves korában elhunyt.A csepeliek körében jól ismert, megbecsült közéleti személyiség éveken át ifjúsági vezető volt a Csepeli Transzformátorgyárban, ezt követően dolgozott a Csepel Vas- és…..
Imádkozó sáska 2012.01.27 22:39:44
Nagy nap lesz  ma Csepelen, a Szent Imre téren, az önkormányzatnál, ahol minden híreszteléssel ellentétben a városháza jelenlegi fideszes vezetői a szocialista ellenzéket nem fosztják meg további jogosultságaiktól. (Már nincs mit elvenni.) Fosztogatás helyett valójában…..
„Hihetetlenül abszurdnak tűnik, hogy a 2012 januárjában a csepeli önkormányzat logisztikai kapacitásainak komoly részét egy Vörös Csepel című, kommunistafaló kiadvány terítése köti le. Mondjuk nem abszurdabbnak, mint Orbán Viktorért imádkozni” (Index.hu) Nagy…..
„Meghátrált Németh Szilárd, a XXI. kerület  jelenlegi polgármestere. Csepelen egyetlen iskolát sem fognak bezárni.” – Szerettük volna minden kommentár nélkül ezt a hírt közölni a gyerekeikért és az iskoláért aggódó, korábbi tényektől alaposan…..
A XXI. kerületi fideszes önkormányzati vezérkar Handa Bandájának (csepel.hu, csepel.info, Csepeli Hírmondó, csepel.fidesz.hu, stb) egyetlen tagja sem volt hajlandó január 23-án, hétfőn 19 óráig közzé tenni azt a nyílt levelet, amelyet a csepeli hajléktalanok Németh Szilárd…..
Németh Szilárd polgármester: a polgármesteri tisztségért:                       567.000 forint országgyűlési képviselő (ogyk) :…..
A XXI. kerületi fideszes vezetésű önkormányzat hivatalos szócsöve, a csepel.hu szerint január 13-án megjelent a Csepeli Hírmondó idei első száma. (Az interneten már olvasható) A Csepel újság 2010. októberi megszüntetése után 2010. decemberében kiadott havilap 2012-től két…..
Imádkozó sáska 2012.01.14 21:23:33
Imádkozó sáska 2012.01.15 14:29:12
@lucc.gizi: buta, arrogáns és még más is nyomja a lelkétt.. Az pedig, hogy a kerület látványképét is rontja, csak hab a tortán.. Ha épület lenne, már rég lebontották volna...
Sem az ima, sem a Vörös Csepel (című dolgozatuk) nem tud már segíteni a XXI. kerület fideszes városvezetésén. Imádkozhatnak, dalolhatnak bármilyen hamisan, mégis, mintha csak egy mai  Karinthy novella részesei lennénk: röhög az ország. Igen, rajtuk röhög az ország. Az ok:…..