Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jo.munkasember

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prof. DnS az év egyik legjobban várt játékát elemezte és hát... izé. Magasan a legjobb Alien-játék, viszont nem feltétlenül váltja be a hozzá fűzött reményeket. Ettől függetlenül mondjuk még jó, hogy a Földön nem Alien! Muhahaha! Korábbi kritikánk a filmről itt…..
Sok éve elkezdtük: most visszatérünk rá, és még kegyetlenebbül kibontjuk. Hiszen mostanra már a rádióhallgató-újságolvasó, párhuzamos társadalom is ráérzett arra, hogy a jó étvágyat, az egészségedre meg a többi hülyeség. No de mi van a többivel? Itt bujkálnak (az akkor…..
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
jo.munkasember 2014.06.10 15:02:09
VárosEmber Apple okosóra 2014.05.27 10:36:02
Meglátjátok: az Apple újra a teremtő szerepében tetszeleg majd. Nem véletlen, hogy a Samsung és más gyártók már lassan egy éve kihozták az okos-óra modelljüket. Sőt tulajdonképpen már évek óta létezik ilyen, gondoljunk csak a SonyEricsson próbálkozásaira. De amint kijön…..
 Vicces Aliens videó a tovább mögött, az arra fogékonyaknak. ..
jo.munkasember 2014.05.23 16:29:32
NapiApp Precopter 2014.04.02 12:00:00
Az alkalmazással a fejlesztő keresett meg minket, hogy ez az első Android appja, és szeretné, ha véleményeznénk. Nem is voltunk restek, és fel is tettük gyorsan, hogy lássuk mit is hozott össze. A játék engem a Prehistorik nevű régi DOS-os játékra emlékeztet, bár igazából a…..
Bizonyos szempontból egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok ma. Iván korábban írt már a blogra, nem kis vitát kavarva, most újabb írást küldött arról, hogy szerinte mi a legnagyobb gond ma Magyarországgal. Lássuk. „Nemrég írtam egy posztot az angliai…..
jo.munkasember 2014.03.31 11:24:57
@Don Kartasch [Warwickshire, UK]: Esetleg ugy el tudom kepzelni, hogy 1 furotornyon nyomod 3 muszakban, mikozben 3 honapig sem a szarazfoldet sem napot nem latod.
jo.munkasember 2014.03.31 11:25:40
@Don Kartasch [Warwickshire, UK]: Kurvara nem. Ezekert a munkakert Svajcban fuzetnek a legtobbet. 5000 frank mar nagyon jo de inkabb 4000 korul visznek haza. Viszont a 1 ferfi minimalis tudassal ennyit konnyen megkap.

Az cikkiro is egtelen baromsagokat hord ossze az ingatlanhelyzetrol. En Svajcban lakom es berlek. A penzemet otthon fektetem be. Na es mibe? A cikkiro biztos dobna 1 hatast ha ezt olvana: ingatlanba. 12% hoz evente. De ha valaki ennel jobb, biztos hozammal rendelkezo befektetest tud akkor ne tartsa magaba! Azonnal valtok.
Most, hogy kicsit talán lecsillapodtak a kedélyek, azt javaslom, csévéljük vissza a szalagot (kocsivissza), és oldalaktól függetlenül, józanul játsszuk újra. Családon. Belüli. Erőszak. Ízlelgessük egy kicsit a szavakat. Mire célozhatnak pontosan? Hát persze, hogy a családfőre -…..
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
jo.munkasember 2014.03.03 18:36:20
@storker: A Brokeback Mountain kurva jo film!
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..