Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vezérfika

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi magunk is többször írtunk már a milliomos csemeték viselt dolgairól, arról, hogyan is élik az életüket a gazdag kölykök, akik külön Instagram-oldalt is működtetnek, ahol megörökítik rongyrázásukat. Most egyikük, Clarisse Lafleur interjúban beszélt az életéről. A 18…..
A tegnapi napon ígértem nektek egy újabb játékbemutatót, így a terveknek megfelelően következzen most az IGRA által gyártott Maly Hokej bemutatója.Meg van nektek a csocsó? Nos, amit nekünk a focin alapuló játék jelentett, azt jelentette a jóval fejlettebb jégkorong kultúrával…..
A váci önkormányzat tulajdonában lévő Váci Dunakanyar Színház Kft. által idén júniusban megrendezett V4 Fesztivál és Színházi Találkozón is fellépett a nyárspolgár, Kovács Ákos is. A Vácért Lokálpatrióta Egyesület és az Együtt önkormányzati képviselője hónapok óta…..
Számháború alakult ki a Nagy Nemzeti Kígyózás, avagy az október 27-i Székely Menet részvételi aránya körül. A dotoho segít eldönteni, melyik szám a reálisabb. 200 ezer embert vártak eredetileg a szervezők 120 ezer ember vett részt az eseményen, a rendezők szerint 15 ezer…..
Kétség sem férhet hozzá, hogy a versenyző/csapat maximálisan felkészült a versenyre. A versenyző/csapat a megmérettetés előtti nyilatkozatában elmondta, hogy az aranyérem a cél. Az idei eredmények alapján ugyan az ezüst/bronz/helyezés is szép eredmény lenne, de ez az…..
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
Devecserben a Petőfi Sándor téren kezdődött a jobbik tüntetése, amihez csatlakozott az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Hatvannégy Vármegye, a Véderő, a Gárda Motorosok, a Betyársereg és még két szervezet. Az űgy előzménye, hogy a Jobbikosokat egy…..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Subba Budapest 2012.08.05 13:55:00
Fotósorozat Budapestről a VICE magazinban. ..
Több ezer zaklatott komment érkezett az utóbbi napokban arra az amatőr videóra, amit egy kerékpár-tulajdonos készített, miközben rajtakapta a leláncolt biciklijén ügyködő tolvajt. A felvétel valahol Amerikában egy bevásárlóközpont bejáratánál készült: a kerékpáros…..
A vízió hiánya, a mindenkinek való megfelelési kényszer, és a minden problémát pénzzel megoldani akarás: ez a cégtulajdonosok és vállalatvezetők által leggyakrabban elkövetett három hiba, amely garantáltan tönkretehet bármilyen céget.Az üzleti életben számtalan olyan…..
Gréczyblog Gyurta fel - Czene le 2012.08.02 09:14:10
Ül az ember a tévé előtt a siófoki éjszakában. Az ablakok nyitva. Mindenhonnan ugyanaz a közvetítés hallatszik. Amikor Gyurta célba csap, boldog ordítozás hallatszik mindenhonnan. A magyarok örülnek. Egy magyar fiú, Gyurta Dániel, világcsúccsal nyerte a 200 méteres mellúszást a…..
A Centrum Parkolási Kft. volt vezérigazgatójának autóját ismét a szabálytalan parkolás közben kapták le, ezúttal az Operaház előtt. Fürst Györgyöt - aki saját magát számos esetben parkolási szakemberként definiálta - bizonyos értesülések szerint már hatszor bűntették meg…..
A hagyományos karate versenyeken testre rendesen odazúznak, viszont nem ütnek teljes erővel fejre, ami – tekintve, hogy gyakorlatilag nincs védőfelszerelés –, humánus megoldás. Valószínűleg jóval kevesebben indulnának annak tudatában, hogy bármikor otthagyhatják a fél…..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
vezérfika 2012.03.19 16:01:51
@Valakinyolc: közben rájöttem, ez a soros fogyatékos rapper, a sánta meg a beszédhibás után egy szellemi fogyatékos. biztos támogatást kap rá az rtl klub hogy fogyatékost alkalmaz.
vezérfika 2012.03.19 17:50:16
@mepew: anyád már nem szopkodta eleget?
Az elmúlt hat évben több tízmillió néző követte szombat esténként a közép-kelet-kínai Honan tartományban a kivégzés előtt álló gyilkosokkal készített beszélgetéseket, melyet a múlt héten pénteken állítólag átmenetileg levettek a műsorról - írja az MTI. A Kivégzés…..
vezérfika 2012.03.19 09:02:26
@untermensch: a pszichopata gyilkos általában nem érez fájdalmat sem.
ajánlott: I saw the devil c. film.
Friderikusz Sándor meglepő módon ismerkedett vízilabdás játékosával a Legyen Ön is milliomos! stúdiójában a ma esti adás felvételén - írja a Blikk."Soha nem értettem, mi a jó a vízilabdában. Abban az értelemben, ami a víz alatt történik. Miért nem kamerázzák be, hogy…..
Ha ezzel a játékkal próbálnád beoltani a kölköt a főzés örömével, kizárt, hogy aktiválódnak a gasztrofil génjei. Viszont ha nem vagyunk modoros, túlkomoly emberek, akik megrögzötten keresik mindennek az értelmét, akkor a karton kaják és a műanyag nyúlbogyók bökdösésével…..
vezérfika 2012.03.07 12:42:47
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
vezérfika 2012.03.05 08:38:41
@safranyn: mert az Űrgammákat már ellőtték.
Akinek nem tetszik az egyen egy kis Marslakócskák táplálékkiegészítőt, talán ez nem tejsavóból készül.
Legutóbbi posztunkban egy felhívást közöltünk, melyben arra kértünk dubajozáson átesett nőket, hogy álljanak ki a blog olvasói elé, és meséljék el személyes tapasztalataikat. Ezen felbátorodva, Lilla elhatározta, hogy megosztja élete rövid történetét és egy érdekes írást…..
Tisztelt Közterület-felügyelet! Ma reggel találtam egy papírpacát az autóm szélvédőjére fagyva. Csak úgy pőrén, zacskó nélkül dugva az ablaktörlő gumija alá mállott a gyűrt-tekert saláta. Elsőre az ugrott be, hogy eredetileg talán valamilyen nyomtatvány lehetett. Az…..