Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fairtrade

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
L-Style Egyedi ékszerek 2012.08.10 12:30:00
Kis hazánkban a divatélet azért még pörög, már nem csak csodálatos divattervezőink száma nő, hanem ékszertervezőinké is. A nemrégiben debütált Doridea márkára azonnal felfigyeltem, különleges anyagainak és formáinak köszönhetően. A brand megálmodója, Márkus Dóra a…..
Forrás: conservativehome.blogs.comSZEMLEA brit konzervatívok zászlajukra tűzték a bevándorlók számának csökkentését. Diszkriminációról van-e szó, vagy győzött a józan ész?   Hazánkban is sokat hallhatunk arról – sőt tapasztalhatjuk is akár ismerőseink…..
Fairtrade 2012.01.11 23:54:54
A vilag osszessege a valtoztatasokra epul. Ez a korszak az emberi ossznepi- vandorlas idoszaka ahol visszavonahatatlan a multikulturak kialakulasa. Angliabol ugyanugy elment millonyi ember a szebb jovo igeretevel, es ok most a penzuk negyedeert Pragai irodaikban, Budapesti vakitomentes vilagitasu belvarosi luxusepeuletekben vagy eppen Moszkvaban jobban elnek mint itt valaha. Ott tart karokkal fogadjak oket, mert "munkahelyet" teremtettek.. Kinek, ha mindenki itt van??? Ok raadasul ujravisszatelepedesi segelyt is kaphatnak, ha majd meggondoljak magukat!
Evek ota tema, hogy az illegalis bevandorlokat kitiltjak ugyanakkor gyakran meg a bunozoket sem utasitjak ki, mert a borton jo uzlet az allamnak, foleg ha a hozzatartozok fizetik az ovadekot es kulon evekre munkat adnak az angol ugyvedeknek.
Mas.
Ha Skocia onallo tartomany lesz, mar pedig nagyon ugy nez ki es ott van az asvanyi kincs, nem London belvarosaban, nem lesz mibol fizetni a juttatasokat a brit munkanelkulieknek, tehat komoly gondok ele nez az orszag.
Hogy kik is valojaban az itt elo arabok, feketek, indiaiak?
A legtobben erdetileg egyenesagi leszarmazottai a briteknek. No jo, nem mind, de nekik is vannak rokonaik. Nem szep ha mondjuk: de igaz, "tetszettek volna nem gyarmatositani.." Egy olyan orszagban ahol a kiralyno is eredetileg Ausztral szarmazasra vezetheto vissza es a nemzetsegek meghatarozasa hogy nyilatkozni tudjak nem fer fel egy A-4-es oldalra, nehez eldonteni, hogy ki kicsoda.
Amikor a szlovakiai-magyar lany egy arab-angol fiuval osszehazasodik es gyerekuk szuletik, szerintetek milyen nemzetisegu lesz?