Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrMultiFrodo

2 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság mindenből divat toplistát gyártani, még abból is, amiből nem lehet, ez a hóbort pedig minket se került el, így természetesen az alább elterülő, kizárólag a Viagra szerkesztőinek meglátásait tükröző lista relevanciája is igencsak megkérdőjelezhető, akár a rajta…..
2004 - Budapest Aréna2009 - VOLT Fest2011 - Bécs2014 - Budapest Park Ennyi látogatással a hátam mögött az volt a kérdés, hogy lesz-e ötödik augusztusban. Pár éve eszembe sem jutott volna habozni, elvégre még házhoz is jönnek, még szép, hogy ott a helyem. De a banda körül olyan…..
Valahogy eddig elkerülte a figyelmem egy levél, ami a blog levelesládájába érkezett a lenti videó linkjével, de most meglett, jobb későn, mint soha. A videón egy előadás látható, ami június 13-án hangzott el a Parlamentben, az Információs Társadalom Parlamentje nevű…..
MrMultiFrodo 2013.08.18 10:09:12
@Reactor: Te élsz? :D

Nagyon jó lenne, ha mi, magyarok is tudnánk érvényesülni a játékiparban, csak hát pénz, pénz, pénz...
Minőség:A kép mondjuk még jó is lenne, ha lenne minimum 720p, mivel többet nem nagyon lehetne kihozni a játék grafikájából, DE a hang olyan pocsék, hogy a hangod helyet kicsi szaggatott zúgásokat hallok.Tartalom:Sajnos ide nem tudok mit írni, mert nem tudom, hogy miről beszélsz…..
MrMultiFrodo 2013.08.02 09:54:56
Minőség:A képi és a hangi megjelenítés is rendben van, viszon t a videó két oldalán van egy-egy fekete csík, ami tudom, hogy a felbontás méretéből adódik. Ezt meg lehet próbálni átkonvertálni más felbontásba, vagy pedig ha nem sikerül, akkor csak egy új képernyővel lehet…..
Első játékbemutatóm,amelyben egy elég híres autós játékot mutatok be.Remélem tetszeni fog! ..
PC Game World Sorozat Üdv! 2013.05.13 18:42:00
Sziasztok!Azért hoztam létre ezt a blogot,hogy megosszam játékbemutatóimat,teszteléseimet,végigjátszásaimat és még sok mindent,amit csinálok.Remélem itt nem fogsz unatkozni! KÖSZÖNTEM! ..
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..
Van egy remek, de sajnos csak ritkán jelentkező rovatunk, a „Ti küldtétek”, amiben már volt pár vicces történet például egy flipperbajnok nagy napjáról, vagy persze az örök klasszikus, Évike, a C64-programozó meséje. Feltett szándékom, hogy amolyan digitális…..
MrMultiFrodo 2012.08.24 14:43:31
@Xezs: Hát de az úgy nem jó, úgy akármelyik játékot lehet játszani,de amikor ott vannak a haverok,dumálunk, eszünk-iszunk,közben meg írtjuk egymást BFG - vel,az jobb, mint amikor a szobában ott görnyedsz a sötétben, csak a monitor világítja meg a szobát és ordibálsz a mikrofonba , hogy "hülye camper rohadj meg, tuti csalsz te kis nyomorék" :( De akkor sem adom fel, ráveszem őket egy LAN partyra , azér' is
Frankó 28-as listát csinált a Den of Geek olyan filmekről, amikben látható egy-egy videojáték – hogy csak a háttérben vagy egy kulcsjelentben, az mellékes. Nekem már a címet olvasva beugrott a Háborús játékokból a Galaga, meg a Terminátor 2-ből a Missile Command és az…..
2011 szerintem a videójátékok éve volt. Remek címek jelentek meg, köztük helyet foglalt a Bulletstorm is. Habár nem az egyik legjobban várt játék volt számomra, mégis hatalmas érdeklődéssel követtem a játékot, mint kiszivárgott videót rögvest megnéztem róla. Nem is volt…..
MrMultiFrodo 2012.07.29 20:25:03
MrMultiFrodo 2012.08.01 13:24:28
  Egy ismételten többedmagammal elkövetett bemutató, ami egy szerintem elfeledett fantasy akciójátékot mutat be, még a 2000-es évek elejéről. Az első részben a kép a felbontás miatt ment össze kissé, igazából annyira nem zavaró szerintem, de ha igen, akkor sorry! A…..
 Előzetes, promo videó a LaLee's Games sorozat 4. évadához. Rossz és jó hírekkel is tudok szolgálni egyaránt, remélem a rengeteg belefektetett óra az After Effects-be meghozza a sikerét és tetszeni fog mindenkinek a megújult LaLee's Games sorozat…..
Kisszótár 2010.03.11 02:57:00
Ezen az oldalon összegyűjtöttem a leggyakrabban hallott számítástechnikai szakkifejezéseket, és érthető emberi nyelven igyekszem megmagyarázni őket a nagyérdemű számára.Bug: Programozói hiba, "veleszületett" hibája egy játéknak.Patch: Programozói- és játékhibákat…..
Remek levelet kaptam Dolfin-tól, aki látta az én "Minden idők legjobb hagymás rostélyosa" bejegyzésemet. Tartom magam az akkori kijelentésemhez, az a sárvári koszt valami felülmúlhatatlan volt. RENGETEG hagyma, ropogós krumpli, a hús istenien omlós volt és…..
MrMultiFrodo 2012.02.23 19:59:44
@jokerrr55: Na te elmész a büdös picsába!

Ja és még mind az a tizenkettő néződ aki nézi a te fostalicska honlapodat az is le fogja szarni ami te írsz!Ne itt trollkodj!Inkább nézzél SZPgames-t vagy valami mást trollkodás mert az való neked!

Te pedig Freddy csak így tovább, hajrá!Te vagy a jedvenc videósom,de szerintem ezzel nem vagyok egyedül...
MrMultiFrodo 2012.02.23 20:00:51