Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Györfi András szerk

436 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legfontosabb projektem, a Lazy Felix böngésző-kiegészítés két fontos új funkcióval bővült, már nem csak képeket, de YouTube videókat, és szöveget is megjelölhetünk a segítéségével. A cél az, hogy könnyedebben, gördülékenyebben kezelhessük a számunkra fontos tartalmakat az online végzett munkánk…..
A nemrég indult Frisshirek.hu vendége voltam bitcoin, és kriptopénz-témában, köszönöm a meghívást!..
Remek beszélgetés kerekedett a kriptopénzek topikjából ismét, ezúttal az IT Akták vendége lehettem.   ..
Immár meg is látogathatjuk azt a webhelyet, ahonnan felvettünk egy-egy képet a Lazy Felix segítségével. Startupunk új funkciója remek eszköz az online vásárlás szerelmeseinek, hiszen könnyedén összeválogathatják a termékeket, amik érdeklődésükre tarthatnak számot, majd az új, link ikonnal jelölt…..
A Kripto Akadémiának végzett újságírói munkám keretében készítettünk egy nagyobb lélegzetvételű, átfogó anyagot, amiben annak jártunk utána, vajon ki áll a rejtélyes Satoshi Nakamoto név mögött, fogadjátok szeretettel! ..
A címben foglalt kérdésre egyszerű a válasz: azért, mert nincs más mód. Ez eddig pontosan így volt, most viszont elindult a Lazy Felix, egy Chrome kiegészítő, úgynevezett extension, ami erre a problémára igyekszik egyszerű megoldást adni. Egy-két kattintással telepíthető, már része is a Chrome…..
Erősen indult 2023 is, ám idén mindannyiunk szerencséjére nem egy újabb háború, hanem egy új technológia rúgta be az ajtót. Az évtizedek óta ígérgetett AI már nem a megfoghatatlan jövő távoli üzenete, hanem a hús-vér valóság. A ChatGPT csupán az egyik döbbenetes eszköz, ami már bárhol, bárki…..
Harry herceg friss könyvéről beszélgettünk marketing-médiahack szemüvegen keresztül az RTL Reggelijében ma...
Izgalmas kampányfilmet készítettünk Bitcoin témában, fogadjátok szeretettel! :) ..
Nagy megtiszteltetés volt számomra az ügyészség meghívása, igyekeztem megfelelni az elvárásoknak. Köszönöm a lehetőséget!..
Az egyik legsikeresebb társkereső oldal, amit valaha útjára indítottam, a Ducitárs kívül-belül megújult. Nem véletlenül, hiszen új tulajdonos szárnyai alatt folytatja életét, immár az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. gondoskodik a jövőjéről. Számos új funkció, pszichológai teszt, komplex…..
A Twitteren kezdett el keringeni az alábbi grafika, igazán jól sikerült, szép bitcoin-maximalista munka, középpontban az általunk állított Satoshi Nakamoto szoborral, köszönjük!..
Vége lesz a világnak? Nem tudjuk! De ha nem is lesz vége, akkor is jó lenne egy kicsit jobban vigyázni a környezünkre, nem? De igen! Lássunk hát néhány nagyon egyszerű, és néhány nem is olyan egyszerű tippet, amivel te is tehetsz az apokalipszis elkerülése érdekében! Hogy amit mi, "kisemberek"…..
Györfi András Dabastorta 2022.07.13 16:33:30
A hét egyik vezető híre a dabasi gyermekgyilkos. Tizenhét évesen lefejezett egy tizenkét éves fiút. Tíz évet kapott. Szabadulása után megpróbált megölni egy másikat. Nehéz eldönteni, az előző három mondat külön-külön, vagy egyben jelent-e nagyobb sokkot a jóérzésű olvasónak. Azért legalább az…..
Ismét egy újrabb remek merch a Satoshi szobor csapatától, minifig formájában tér vissza Satoshi. Pontosabban el sem ment, a Graphisoft Parkban megtekinthetitek szobrát, amit az alábbi formában is megörökítettünk. Ráadásul játszható is, bekerült a szobor mellé a Bitcoin genezis blokk, amit…..
Ahogy arról korábban itt, sok egyéb felületen is beszámoltunk, idén szeptember 16-án, a Graphisoft Parkban felavattuk a világ első Satoshi Nakamoto szobrát, így tisztelegve a Bitcoin alkotója előtt. Már az esemény estéjén, az afterparty-n is kioszottunk néhány "miniszobrot", most azonban ezeket meg…..
Ahogy arról még a mainstream média is beszámolt, a közép-amerikai Salvador a világ első országa, ami hivatalos fizetőeszközeként bevezette a bitcoint. Tény, nem a gazdasgi erejéről ismert a még latin amerikai mércével mérve is súlyos bűnözéssel súlytott ország, mégis nagy dolog, hogy elismerik a…..
Amint arról mostanra bizonyára értesültetek, a világ, tehát nem Magyarország, nem is Európa, és még csak nem is az északi félteke, hanem a világ első, legeslegeslegeslegelső Satoshi Nakamoto szobra Budapesten kapott helyet, méghozzá a Graphisoft Parkban. Az alapötlet az enyém, erre nagyon büszke…..
  Nincsenek szavak, amik kifejezhetnék a büszkeségemet. Hat hónappal ezelőtt támadt egy ötletem, elkezdtük megvalósítani, megverekedtünk az összes hétfejű sárkánnyal, túljutottunk minden nehézségen, most pedig a szobor áll, és szó szerint csodájára jár a világ. Szerepeltünk a CNBC-n, a…..
Az Adótervezés.hu csapata arra kért, adjak elő kriptopénz tematikájú konferenciájukon szeptemer 23-án, természetesen igent mondtam. A Kripto Akadémia egész szerkesztőségét képviselem majd, remélem sikerül tartalmas, izgalmas előadást tartanom. Részletek és jegyvásárlási lehetőség itt. Gyertek el,…..
Szeptember 16-án, a budapesti Graphisoft Parkban felavatjuk a világ első szobrát, mely a Bitcoin alkotójának állít emléket. Bő fél éve tartó intenzív munkánk ér véget hamarosan, a nonprofit esemény reményeink szerint világraszóló lesz. Nem csupán a globális kriptopénz-közösségnek, de általában az IT…..
Bitcointos Jankó megtette azt, amire már régóta vártunk: megírta a Magyar Kripto Himnuszt. Nagy megtiszteltetés nekem és a Kripto Akadémia szerkesztőségének, hogy külön nekünk is szól ez a nóta. Fogadjátok szeretettel!..
Ahogy arról már itt is írtam, szobrot állítunk Budapesten, a Graphisoft Parkban a Bitcoin alkotójának, Satoshi Nakamotonak. Most a PestiTV-ben is beszélhettem erről a projektről, amire különösen büszke vagyok, hiszen az alapötlet tőlem származik. A teljes interjú itt látható. ..
Bár a járvány majdnem elmosta, de visszarántottuk a halál torkából második könyvemet. Köszönöm a HOLNAP Kiadónak, hogy bizalmat szavaztak a munkámnak, ami ma végre megjelenhetett. Ha szeretnéd elsajátítani a módszertant, amivel akár bármiféle költség nélkül bekerülhetsz a mainstream médiába, akkor…..
Két évvel ezelőtt jelent meg első könyvem, a Kriptopénz ABC, amit egy remek csapattal együtt készíthettem. Óriási munka volt, sokat változtatott rajtam, sokat tanultam. Alázatosabb, jobb, erősebb ember lettem az első könyvem megírása után, ezek olyan értékek, amik életem végéig elkísérnek. Köszönöm…..