Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vftsárpi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép innen Sír mindenki, (jövőbeli?) sportvezetők, versenyzők és persze nézők, hogy nincsenek WRC-k a magyar mezőnyben, pedig azok miatt aztán kijárnának a nézők hosszú tömött sorokban versenyt nézni. Tavalyi vitaposztunkat nem szeretnénk megismételni, de, hogy valóban a…..
vftsárpi 2012.12.03 14:13:39
Belsőség Heti merítés 2012.05.27 09:08:00
Álom autó (Rémálom) Autó látszólag hibátlan, jobb oldali tükör nem hajlik fel automatikusan és később kiderült hogy a tempomat sem működik. A sötét erő Az elején elmesélném,hogy miért is vettem meg a Bravomat... Nem tudom... Nem vagyok normális Pár embernek ismerős lehet…..
A kialakult hóhelyzetre való tekintettel gyorsbeszerzési eljárás keretén belül 14 új buszt vásárol a BKV - adta hírül a Nemzeti Álhírügynökség. - Az Ohio állam-beli Circleville-ben székelő Patrick Enterprises buszainak köszönhetően nem ér minket többé felkészületlenül a…..
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
Mivel ünnepelhetnénk egyéves születésnapunkat? Egy híres versenyző bemutatásával? Valami ismeretlen videóval a rali hőskorából? Egy interjúval? Talán valamelyik gruppebés szörnyeteg ismertetésével? Egyik sem az igazi. Talán a valaha papírra álmodott egyik leginnovatívabb…..