Regisztráció Blogot indítok
Adatok
/manens

0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon immár két éve menekültügyi vészhelyzet van – bár menekült már alig. A kormány szerint a déli kerítés állította meg a rohamot és védte meg Európát - de az e a kijelentés annyira komikus, hogy leírni is szégyelltük...
/manens 2018.01.08 10:25:11
@LKerekes: Az osztrák határon azért volt torlódás, mert mentek vissza az ortodox karácsonyról a vendégmunkások, akik - a labancok gyakorlata alapján - bevisznek minden olyant, amit ők nem szeretnének. ( se'mingráncs, se'soros, sesemmi ) ( agyatlan trollok )
/manens 2018.01.08 11:51:16
@cicmen: Szerinted az osztrákok szemében mi - magyarok - mik vagyunk ? Egy kalap alá vagyunk véve a többivel.
Bejárták a világsajtót a United légitársaság repülőjéről túlfoglalás miatt lerángatott utasról készült képek és videók. De tényleg egy áldozat? Fotó: Fortepan.hu, Szent-Istvány Dezső..
      Mint ismeretes a Gyirmót FC orvosi teamje végzi Cristiano Ronaldo szokásos sportegészségügyi alul/felülvizsgálatát. Dr. Bélapátfalvai Jenő szerint nem felel meg a valóságnak a Real Madrid bejelentése, miszerint minden rendben van Ronaldo sportorvosijával. Eddig csak tizenhét vizsgálaton ment…..
/manens 2017.04.02 08:16:15
Egy keresztény újságíró mellbevágóan őszinte beszámolója a hírstábjának nemrégiben Izraelben tett tényfeltáró küldetéséről, amely mítoszokat rombol az izraeli–palesztin konfliktussal kapcsolatban. Ez a videó azt az üzenetet közvetíti, hogy a szentföldi helyzet rendkívül különbözik attól, amit a…..
Bayer Zsolt egy reggel nehéz álomból arra ébredt, hogy ágyában újságíróvá változott.  Félálomban még kurvaanyázott egyet rutinból, de aztán kitörölte a csipát a szeméből, fogmosás közben pedig tényleg újságírót pillantott meg a tükörben. Pártos újságírót,…..
/manens 2017.03.18 10:02:58
/manens 2017.01.27 18:13:38
@Amelanchier: Bunyevácosan : Eggyezek !!
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
/manens 2016.11.27 10:27:25
@kjkx: Ahogy a bunyevácok mondják : Egyezek !
Bizonyára igen sok emberben tolul fel néha az ötlet, hogy de szívesen üzenne politikusainknak, csak a hangja nem ér el valahogy hozzájuk. Hosszú keresgélés után megleltük a bűvös szót: flashmob.Mint bizonyára nagyjából mindenki hallott róla, hétfőn érkezett az ország háza…..
Varánusz Kövérlaca parlamentje 2012.12.23 05:16:03
Házmester úrnak idő előtt sikerült az abszolút agyleállást abszolválni. Legalább a hivatalos nemzeti bejglikóma idejét megvárhatta volna, de megfáradt szegénykém abba a sok megfeszített munkába amit az idén végzett. Így a legyászmenetezett Fidesz fundamentalistákkal váltott…..
/manens 2012.12.23 07:24:24
@dr.Hüppögő Balneológus: Ja. Ha egy darálóba felülről beöntünk egy vödör szart, alul is csak az jön ki !!
Tűzgömb szállt el Magyarország fölött, és kicsivel később megszületett - nem, nem az Úrjézus 2.0 - Palesztina. A felhőtlen örömbe némi üröm vegyült, mert itthon a piréz-izraeli összeesküvés úgy átbaszta a palánkon a numero unó parlamenti pizsamanácit, hogy a…..
Kezdődik az uniós csúcstalálkozó, amelynek legfontosabb tétje a tagállamoknak juttatott közös fejlesztési pénz. 2005-ben Gyurcsány Ferenc 8 ezer milliárd forint értékű forrást szerzett Magyarországnak. Ebből egymilliárd eurót, mintegy 270 milliárd forintot az utolsó…..
A magyar kormány ismét szorít a présen. Már nem keres új alanyokat, az eddig "bevált", ideológiailag is megalapozott módon a bankokra és a multikra hárít nagyobb terheket, s úgy tesz, mintha a változások az emberek széles tömegeit "szinte nem is érintenék".Matolcsy György szerdai…..
/manens 2012.10.17 19:24:22
@Ándi bácsi: Fizet a franc önként, ez a rablóbanda fizetteti meg az semmirevalóságát velünk. Nem szeretnék vizionálni, de nem sokára újra jelszó lesz : " Fizessenek a gazdagok !! "
Merthogy eddig csak az alsó rétegekről nyúzzák, nyúzták le a bőrt. Rajtunk már nics több, csak az ő pofájukon !!
/manens 2012.10.17 19:25:58
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ez jó. Jobb, mint a megszokott.
"Drága Nertársak, Drága Nertásnők, Drága Minden! " ...illetve még nem, pontosabban csak ti hiszitek, hogy már drága,  mert még nem tudjátok amit mindjárt megtudtok, hogy ilyen barokkos körmondatba zavarodva bökjem ki az izét. Ni. Ezt a hogyishíjákot, amire a szavakat sem…..
Most, hogy Dunatökömtudja után Sopront is ideiglenesen szocialistává nevezte ki a népharag és a Bajnai is előbújt a barlangjából, ideje lenne elgondolkodni minden rendes kommunistának (ez a nem fideszes, magyarul), hogy mi lesz. Illene ugyanis tudni már végre, kire is…..
Varánusz Bajnai a népellenség 2012.10.13 03:50:18
Mire Bajnai Gordon visszatérésének híre körbejárta az országot, addigra sikerült nagyjából mindenkinek féknyomot farolni a fecske alsóba. Befostatok, nagyon helyes. Ideje volt. Azonban bármennyire is kiszámítható volt ez, azt azért nem várta senki, hogy az össze - nem - fogáson…..
/manens 2012.10.13 09:27:11
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): No, ez a rögvaló ! A többi rizsa, meg nyafogás. Én is ezeket gondolom : most még kicsit acsarognak, kicsit kelletik magukat, toppantanak egyet-kettőt a patájukkal, de előbb-utóbb beállanak a sorba mind. Emeszpéstől, dékástól, elempéstől.
A miniszterelnök szerint a 400 milliárd forintos egyenlegjavító program intézkedéseinek a felére sem lenne szükség, ha az Európai Unió nem kényszerítené rá ezekre Magyarországot. Én meg itt ülök egy sakktáblánál, szemben velem a Lékó Péter (sok-sok év után sikerült…..
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
Csúcsra jár a Nagy Októberi Tüntetésforradalom szervezése. Megemlékezni mindenki akar, és lássuk be politikai hasznot húzni is. A Kedves Vezető idén nem szökik el sehová, a Kossuth téren hint igét az igazhitű maradéknak. A Jobbik szokásához híven csak egy baloldali…..
/manens 2012.10.09 16:29:17
@épészmérnök: Az lehet, hogy a DK tüntetésére kevesebben mennek el, mint a Milláéra. Az meg biztos, hogy a választásokon a DK-ra többen szavaznak, mint a ( ilyen ) Millára.
/manens 2012.10.09 16:42:50
@a szív fészkei: A Gyurcsány le is ülne velük, ha hagynák.( szerintem ) Másrészről, a Milla még nem párt. Szükségszerűan azzá kell válni, különben az őt támogató tömegek elvárásának nem tudnak megfelelni a jövőben. Már most úgy is kellene viselkedeniük.
/manens 2012.10.09 16:45:18
@épészmérnök: Fentebb már írtam : a Millának szükségszerűen párttá kell alakulni a jövőben, hogy eleget tudjon tenni az őket támogatók ellvárásainak. ( remélem ) Civil mozgalomként csak most van létjogosultsága mozgalmuknak.
Komolyan azt hittem, rosszul hallok! Minden idők legflegmább kormányszóvivője ezt bírta mondani saját pici száján keresztül: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket, nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni."A…..
/manens 2012.10.06 08:32:07
"Tisztességtelenebb a helyzet, mint a szocialisták alatt" - köszönt oda a kormánynak, a Fidesz frakciónak, és a földmutyistáknak ismét az Ökopolisz alapítvány konferenciáján Ángyán József. A kormánypárt - még - élő lelkiismerete ezúttal sem vacakolt, kirámolta a…..
/manens 2012.10.04 09:16:19
@kormányzó: Erre is érvényes a vudu : " Támogasson tégedet a donorbánvittorió ! " És lőn !!
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
/manens 2012.10.02 17:56:51
@Muad\\\'Dib: Nyissál a szemellenződön kicsit. Azok az informatikai cégek, akik a játékprogramokat készítették, cca. 4-5 ezer emb ert alkalmaznak ezzel a céllal ( nem segédmunkások ) A gépek karbantartása, ellenőrzése, szállítása, stb. Igen, ott vannak még a kocsmárosok ( vendéglátó, szórakozóhelyek üzemeltetői ). Nem párszáz, egypár tízezer munkahely. Én egyébéként sohasem játszottam. Csak látok.
Vastagbőr Csak NERőgépek lesznek 2012.10.02 09:01:00
Tegnap reggelre Orbán rendkívüli kormányülést hívott össze, amire eddig csak árvíz- és az iszapkatasztrófa kapcsán volt példa. Most viszont természeti csapás nem sújtja hazánkat, úgyhogy csak tippelgettük a miértet. Matolcsy bejelent egy újabb csomagot? Jön a Széll Kálmán…..
Semmi nincs mi mérhető volna röhejességben ahhoz, mikor Fénylő Csillagunk nagyon akar megmondani valamit. Mert kicsit megmondani a gyávák menedéke, a pátosz nélküli értelmes beszéd meg ballib ármánykodás. Ilyenkor akkora sebességgel pörög fejében a giccspaneleket sorakoztató…..
/manens 2012.09.30 10:59:26
@aritus: Szerintem sem az a baj, hogy cigánymegalázáris. Ettől még lehetne normális ember, tisztességes kormányfő. Birkanyáj-pásztorként pedig néha viselhetné gondját a nem elkóborolt birkákra is, még ha nem is egyforma a gyapjújuk.