Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jogging

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
hErpEsz sajátos karácsonyi jóságban részesült, miután a bankja kártyamásolásra hivatkozva letiltotta kártyáját. Elképzelhető, hogy tényleg sehol nem vásárolt vele és már a bankfiókok automatáit hekkelik a gonosztevők?A mai napon szembesültem azzal, hogy nem tudok fizetni a…..
Birkusz kommunájának egyik tagja egy az ünnepek idején halmozottan fenyegető veszélyforrásra hívta fel közössége figyelmét. A mértéktelen zabálás vs összevissza vedelés bizony idén is sok díszburkolat, közös képviselő és jóérzésű otthonhányó lakó életét fogja…..
Néhány éve nagy siker volt a nigériai csaláshullám, amikor egyenemailekkel próbálták behülyíteni az embereket. Azóta sokat fejlődött a világ, és most már akár expresszes apróhirdetésre is lehet kapni, ahogy azt Ákos tapasztalta: A történet úgy kezdődött, hogy feladtam…..
Aki olvasta a nagysikerű Tesco-könyvet, vagy dolgozott ismerőse hipermarketben, azt tudja, hogy a leértékelt árukból csak a ropi és a kézmosó kerül ki a nagyközönségnek, az értékesebb termékeket elviszi a vezetőség, a maradékra megpróbálnak lecsapni az alkalmazottak. Egy ilyen…..
Egy újabb értelmetlen szabotázs, vagy talán valaki néhány tő kendert nevel a Campona-Tesco rokkantvécéjében? A rejtély egyelőre megoldatlan, pedig Péter már január óta nem jut be. A Homár reméli, azért nem csak itt próbálkozik:A Camponában található Tesco-ban van egy…..
Miután az átutaláshoz a bank nem adja ki egy korábbi tranzakció adatait, egyetemista lány vesz egy nagy levegőt és e-bankot csináltat. Már a fülén is kódok jönnek, de a technika csak nem akar engedelmeskedni. Tanulság is van. Szerda délután bementem a K&H-ba, hogy tegyek a…..
Friss telefonos átveréshullám ütötte fel a fejét, amire már az Erste Bank is reagált. A próbálkozás elég gyenge, a végén a megzavarodott csalók még egy rendőrségi fenyegetőzéssel is bepróbálkoznak. Úgy tűnik találomra felhívnak embereket telefonon titkosított számról,…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
Jogging 2008.03.23 18:54:41
Ritka az olyan naiv ügyfél, akivel a terézanyoid Homár sem tud mit kezdeni, annyira síkbuta. KZ a Radnóti Színházba indult előadásra, de sem a jegy megvásárlásakor, sem indulás előtt nem vette a fáradtságot, hogy ránézzen a kibaszott papírdarabra, amiért pénzt adott. Így csak…..
A Bricostore udvarára esőben kizárt naiv ügyfél békülékeny levelet kapott egy nagy csomag neocitránnyi fájdalomdíjjal együtt: A Bricosotre hamut szór a fejére, ahogy a mellékelt kép/levél mutatja. Ezek szerint én voltam az első - és remélhetőleg az utolsó - szerencsétlen, aki…..
Előző részeink tartalmából: Dóra megvádolja az építtetőt, az építtető ír nekünk és helyreigazít, és most Dóra ismét levelet kap, amiben elnézést kérnek tőle és többek között felszólítják a további nyilvános közlés elkerülésére. Itt a Homár Mounika Show…..
Egy ideje már a hűtőben figyelt ez a három üveg, amit egy CBA-ban lőtt a Homár, de megkóstolni nem merte. A korábbi példák ismeretében felmerült a nagy kérdés, azazhogy érdemes még palackozott fröccsökbe fektetni, vagy evólúciós zsákutcaként lezárhatjuk ezt a dossziét? Idei…..
Jogging 2008.03.13 19:52:34
A JokerFood étlapkategorizáló felelőse olvasónk levele szerint szőrösen szereti a disznóhúst. Nem vitatjuk más emberek és homárok ízlését, mindenki ott szereti a szőrt ahol akarja, de azért mi nem szertnék torokba rakadt szőrszálakat felkrákogni az ebédünk után. Bőrkét meg…..
Dpeti jóhiszemű felhasználó, de ettől nem lett sikeresebb ember. Hiába jelentett be egy hibás parkolóórát, a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás annyira smucig, hogy már az eddig ilyenkor jutalomként adott egy óra ingyen parkolást is sajnálja:A mai napon a belvárosban…..
Hova jut ez a világ, teljességgel érthetetlen. Az imént emlegetett Schwarzenegger tartományában, azon belül Los Angelesben ilyen automatákat állítanak fel az éjjelnappali marihuánaellátás biztosítására. Mivel azért Amerikában járunk, nem lesz teljes a káosz. Csak regisztrált,…..
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
Egy újabb naiv ügyfél, akinek az a legnagyobb baja, hogy nem hagyják vásárolni. Szegény Gaborrobbal komolyan együttérez a Homár, hiszen ő aztán nem tehet róla, de bioritmusa valahogy mindig akkor veti MOL-kútra, amikor az műszakváltás miatt zárva van:Szeretnék megosztani veletek…..
Jogging 2008.01.22 13:54:20
Igazi gyűjtőknek nyilván már raklapokban áll otthon a győzikés energiaital és a győzikés felirat hatására esélyes, hogy beszereztek egy kamu győzikés kártyát is. Az utóbbi időben vibráló kotonban is utazó előadóművész nevét egy újabb csudálatos terméken fedezte fel…..
Jogging 2008.01.18 17:24:25
Ingyen Online Stratégia játék magyarul · www.travian.at.hu 2008.01.18.

Nem! Szerintem ő úgy kezdődik: KORLÁTOLT

"puffasztmány" - de szép szó!
E476 meg annyi van benne, hogy kétszer is feltüntetik...

Indítani kellene egy kiszavazó show-t. Aki megnyeri, örökre el kell tűnnie a képernyőről. + a puffasztmányokról, ápdét-kajákról, stb. Győzike esélyes lenne.
Jogging 2008.01.19 10:42:35
Nem mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy forrásban lévő mustot lezárt műanyagpalackban forró erkélyen tartani petymegség, kezdő olvasóinknak talán mégis hasznos lehet Anna története, aki mégis megpróbálta. Olvasható kattintás után, vigyázzanak magukra! Kedves Homár!…..
"Ilyen termék nincs" sorozatunk eheti darabjai egy párhuzamos dimenzióból: a forradalmian akciós vezeték nélküli vízforraló, mely kenyeret pirít Doome A mai nap találtam eme gyöngyszemet az Auchanban. Krisztián A srácok ráizgultak a Tata kolbászára! Ezt a csodás…..
Jogging 2008.01.17 16:51:41
Volt már ilyen, de a jelek szerint az Intrum nem unta meg, hogy egy adatvédelmileg aggályosan megszerzett (azért jó lenne tudni, ki köp a behajtónak) - esetünkben titkos - mobilszámra értelmetlen felszólításokat küldözgessen:Kaptam ma egy SMS-t az INTRUM JUSTICIÁTÓL a következő…..
A Homár mindig is az egyenes beszédért küzdött, hogy a fogyasztók objektívebben dönthessenek. Milyen szép is lenne, ha pl a hipermarketekben minden tizedik terméken nagy pirosfehér "dobozból kilopott!" vagy "felújított termék!" tábla világítana... A képet…..
Jogging 2008.01.14 12:08:06