Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megláttuk, hogy a HírTv előzékenyen kipixelezi archív felvételein azokat a vandálokat, akik sörösüvegnél nagyobb méretű tárgyakat dobálnak, rögtön arra gondoltunk, hogy a csatorna talán a forradalmárok névtelenségét védi. Az igyekezetet már akkor sem értettük, mivel…..
xyz 2006.09.21 21:48:55
én nem nagyon szeretnék politizálni, viszont kaptam egy szééép körlevelet egy kevésbé szép ismerősömtől, akire már nem vagyok büszke h ismerem... olvassátok és okuljatok...jah amúgy enyhén jobboldali érzelmű egyénről van szó..

Tüntetők, forradalmárok, magyar testvéreink!

Akiket a rendőrség a mostani forradalmi eseményekkel kapcsolatban eljárás alá von, illetve beidéz vagy akik ettől tartanak azoknak fontos alábbiakat tudniuk:

1) Mindaddig tagadják meg a nyilatkozattételt, amíg a védőügyvédjükkel nem beszéltek, még akkor is, ha a védőválasztás lehetőségét egyébként törvényellenesen nem biztosítják!! Beismerő vallomást se tegyenek!
Az előállítás maximum 8 óráig tarthat, azt követően vagy szabadon kell engedni az előállítottat vagy – ha meggyanúsítják - döntenek az őrizetbe vételről, amely 72 óráig tarthat. A 72 órát követően vagy szabadon kell engedni a gyanúsítottat vagy döntenek az előzetes letartóztatásba helyezésről, amely első alkalommal 30 napig tarthat, de meghosszabbítható a bírósági tárgyalásig, maximum 3 évig. A bűncselekmény gyanújának közlését követően a fogva lévő gyanúsítottat 24 órán belül ki kell hallgatni, e határidőt attól az időponttól kell számítani, amikor a gyanúsítottat a nyomozó hatóság elé állították.
2) Akik nem tudják megnyugtató módon elláttatni a védelmüket, azoknak ajánlott azt jogvédő szervezetektől kérni (pl.: Nemzeti Jogvédő Alapítvány a
www.nemzetijogvedo.hu, oldalon). Gyorssegítség esetén a 06-30-549-41-67-es telefonszámon is jelezhető, hogy jogi segítségnyújtást kérnek. Akit már eljárás alá vonnak az is hivatkozhat a fenti telefonszámra.
3) Aki megsérül és orvosi kezelésre szorul, ne mondja meg, hogy hol és miért történt a sebesülése, mert úgy nyomoznak a forradalmárok után, hogy bekérik a kórházak sürgősségi ellátási orvosi iratait.
4) Aki tüntetésen vesz részt tartson magánál kendőt, sálat vagy símaszkot, és ha az első sorokban küzd vagy tevőleges védekezésre kényszerül a támadó rendőrökkel szemben vagy könnygázt vetnek be a tüntetők ellen mindig használja.
Ezt az üzenetet továbbítsátok minden nemzeti érzelmű ismerősnek, hogy elterjedjen a híre mindenkihez !

ez a normális, vagy csak én vagyok leragadt??!