Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vlmworld

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Józsefvárosi helytörténeti kalandozásunk első állomása a Kerepesi temetőben található Munkásmozgalmi Panteon, ami az ötvenes évektől a rendszerváltásig a magyar kommunisták egyfajta szentélyeként működött...
Összegezve elég kaotikus és szomorú a helyzet az osztályon, ugyanúgy a kórházi, mint az ellátó személyzet szempontjából nézve. Több haldokló beteget láttunk, akiknek nem voltak bejáró hozzátartozóik, volt, hogy egy újabb rosszalló megjegyzést kellett bevállalnunk, mert…..
Tessék kapaszkodni! Még nagyobb lett a kép! Modellváltás az Indafotó képoldalán.  Korábban a képoldal olyan volt, mint egy csillagromboló vezérlőpultja. Rátettünk mindent, hogy lássátok, üssétek, nézzétek, olvassátok, lapozzátok.  Az évek során felismertük, hogy a…..
Élelmiszerre, kozmetikumokra, kávéra, alkoholos és alkoholmentes italokra összesen 3210 milliárd forintot költöttünk 2013-ban. Ekkora mértékű a fogyasztás, amelynek újraelosztására most kísérletet tesz a kormány.  Ahelyett ugyanis, hogy ennek a pénznek nagy részét a hazai…..
Most, hogy az index.hu már mindennél jobban követhetőbb, az indafoto.hu sem maradhat le. Ráncfelvarrtuk! Nem kicsit. Nagyon! Kész még nem vagyunk. De vannak eredmények. Ezt most megmutatjuk. Komolyan gondoltuk, hogy minden a képekről kell szóljon! Nagyobb képek már a nyitón.…..
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
vlmworld 2014.09.07 07:56:37
@Rot: Ott a pont!
A Gravitáció számomra egyértelműen a tavalyi filmév legjobbja, de a 2000-es évek legkiemelkedőbb alkotásait tartalmazó listán is előkelő helyen szerepelne, technikai szempontból egy filmtörténeti mérföldkő, ezenkívül egy komoly lélektani utazás is, amely új szintre emelte a…..
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
Filmrajongókként gyakran panaszkodunk, hogy manapság egyre kevesebb eredetiség lelhető fel a filmekben. Legtöbbször a klisék halmozására negatívumként tekintünk, de bizonyos filmekben olyan jól idomulnak a cselekményhez, hogy egyáltalán nem zavaróak. Tulajdonképpen az is…..
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
    A következő listán a horrorfilmek leggyakrabban előforduló kliséi szerepelnek, legtöbbjük legalább akkora közhely, mint az a tény, hogy gyerekkorunkban csupán az orrunk hegye látszott ki a védelmet nyújtó takarónk alól, miközben rettegve néztük őket. Ha neked hiányzik…..
Mikor Leventével összefutottam anno egy budapesti kocsmában és megmutatta az új D800-át, próbáltam csinálni néhány fotót a pultról és egy söröspohárról, a fotók borzasztóan sikerültek. Levi utána megmutatta, hogy külön gombot használ a fókuszálásra. Mi a szar ez? -…..
(via reddit)..
vlmworld 2013.11.14 18:44:46
A 24-i poszt végén kértem a túrán résztvevő kollégákat, hogy - akinek van hozzá kedve - írjanak néhány mondatos élménybeszámolót, hogyan érezték magukat, mi fogta meg őket igazán. Hárman ezt meg is tették, így most az ő beszámolóikat olvashatjátok: Mary-Ann…..
vlmworld 2013.10.29 15:57:40
@Nick Leeson: @mahóca: Pótoltam a hiányosságot. Mindhárom poszt elejére írtam két mondatot, hogy akik nem olvassák rendszeresen az Indablogot, azok is képben legyenek.
 A David Fincher rendezésében készült harmadik Alien-film egy börtönbolygón játszódik. A végeredmény talán jobban hajaz a Scott-féle első filmre, mintsem a Cameron-féle második darabra. A főszerepben természetesen továbbra is Sigourney Weaver feszít. A filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu…..
Legalább ez már elkészült ..