Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KayaIbrahim

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Szinte nincs is olyan társasház, ahol ne lenne egy alkesz, aki ellehetetleníti a javítási/felújítási munkálatokat. Benedekéknél például 5 hónapja nem tudnak bejutni egy lakásba, hogy megállítsák a csőtörést, ami miatt az egész bejárat úszik: A Tisztelt Olvasók…..
(Divatos szóval élve kis "OFF"-fal kezdeném: többször is tapasztaltam, hogy egyes bejegyzések után többen csak néznek: most erre mit kell írni, "Orbááááán", vagy "elmútnyócééééév"? Ezért most segítek, ez a poszt "Orbáááán", úgyhogy aki csak ennyire volt kíváncsi, mehet…..
KayaIbrahim 2012.11.23 08:11:51
@De hol van Columbo felesége?:
Tavaly 2500 fő lett öngyilkos hazánkban.
akkor ez most ugye mind a törpe miatt??
Ez is kérdezd meg a sötét oldaltól..
Már megint egy Apple-pereskedős hír. (Ígérem, hamarosan visszatérünk a rendeltetésszerű működéshez, de ez a sztori elég tanulságos). Talán hallottatok róla, hogy a Samsung-Apple perturné angliai állomásán a bíróság végül nem csak azt mondta ki, hogy a Galaxy Tabok nem…..
Random Csalás a benzinkúton? 2012.11.12 11:58:07
Persze nem csalás, de érzésre nagyon jól szemlélteti a videó, hogy már most is olyan drága a benzin, mintha mindig így tankolnánk. ..
KayaIbrahim 2012.11.12 21:20:45
@cso zsi: Akkor csak folyni kéne a benzinnek valahol nem?
KayaIbrahim 2012.11.12 21:21:30
@chipanddale74:
Éljen az irigység! Ettől magyar az igaz magyar!
Értem én, hogy ebben az országban mindenki ért mindenhez. Már a focin túl is. Meg azt is, hogy mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Tegnap óta hol itt, hol ott  tűnik fel a hír, hogy Fegyverkezik a NAV… Vajon mire készülnek?. Mindenki beszart? Mert akkor nem árt, ha…..
Ma reggel villámcsapásként érte a világot a hír: az Apple és a HTC 10 évre szóló, minden létező, vagy majdani szabadalomra kiterjedő keresztlicensz-megállapodást kötött egymással, így a két cég között évek óta folyó pereskedés egy csapásra véget ért. Ez az amúgy nagyon…..
KayaIbrahim 2012.11.11 20:58:34
Örülünk, Vincent? Orbán avat 2012.11.10 12:29:59
Orbán Viktor megint gyárat avatott, ilyenkor általában a fejébe száll a szénsav és vicces elszólások kíséretében távozik belőle. „Ma ezen a földgolyón egyetlen ember sincs, se Brüsszelben, se Budapesten, aki meg tudná mondani most, milyen lesz a 2014-es…..
Kigondoltam Rovásterroristák 2012.11.08 12:24:24
A Terrorelhárítási Központ és a Rendőrség legkiválóbb szakemberei is tehetetlenül szemlélik, ahogy a rovásterroristák zavarják az ország nyugalmát. A hagyományos bűnüldözői módszerek és a korszerű kriminalisztika minden vívmánya is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy…..
KayaIbrahim 2012.11.08 18:25:01
@mivammáhe: Nem igazán érdekel de akár igaz is lehet.Illetve max annyi, hogy párat átírtak. Azt, hogy nyomoznak utána persze marhaság:! Csak azért gondolom, mert megfordult már a fejemben ez a gondolat nekem is. De ezért nem tanulom meg.
KayaIbrahim 2012.11.08 18:29:18
@mivammáhe: mint írtam csak elgondolkoztam rajta, hogy ez akkora baromság, hogy megérdemelnék akik kitették.
De már most is a kelletnél többet foglalkoztam a témával mint amennyit ér, ergo részemről lezárva.
Belsőség Heti merítés 2012.11.04 08:04:44
Egyszerűen csak ennyi: SZERETEM Először is tudni kell, hogy ez az első autóm 19 évesen. Szerintem nem mondok hülyeséget ha azt mondom,hogy inkább egy öregebb autó mint egy új Htp Fabia 3 hengerrel :) Ne aranyat,valutát,Munkácsy-t...Landyt vegyél! A teljesen rendbehozott gép…..
KayaIbrahim 2012.11.04 20:42:05
@nemegészenúgyvan: Akár keresztben is :P
Édesjézus most segíts! Visszajöttek a kommunisták! Egy III/III-as besúgó vezeti őket és elkordonozták magukat a tévészékházban! Hol vagy hősünk, hol vagy ilyenkor mikor a szólít a haza, mert halaszthatatlan harcolni valód lenne a mocskoskomcsik ellen? Végre nem…..
KayaIbrahim 2012.11.03 15:37:28
@Fabius: Azt igen. Jelenti. Vezérünk már kijelentette, hogy nem fogja a teljes adósságot kifizetni.
Na ki fogja ez megfizetni? Naaaa ki?
Esetleg a bankokkal egyeztettek már? Mer' az nem úgy van ám, hogy én csak úgy átvállalom Eke Feri adósságát de közben kijelentem, hogy egy nagy faszt fogok majd nektek kifizetni..
Halálom a pocakos tábornok...
Attól tartok nem csak az én halálom........
Megírtuk a napokban, hogy új elnöki limuzint készített a dicső múltú, ám kevésbé dicső jelenű Zil-gyár. Mi elsősorban az IFA-sofőrök által bőszen irigyelt benzines teherautókra asszociálunk a név hallatán, de orosz földön legalább ilyen gyakran gondolnak a valamikori…..
KayaIbrahim 2012.11.03 10:27:28
@Make Valamit:
Nem véletlen. Riga ugyanis Lett ország volt. Még akkor is ha bekebelezték.
A Lada VFTS is Vilniusból származott.
November 1-ről 2-re virradó éjszaka a TV székház előtti demonstrációt erőszakkal felszámolta a biztonsági szolgálat. A két ott lévőt kirángatták, a dolgaikat felforgatták, összetörték. A rendőrség csak nézte. Ez a kiváló időzítésű, sunyi eset újabb bizonyítéka az…..
KayaIbrahim 2012.11.02 20:17:36
@yves larock: Én értelek, de ez miért is mentség ez a maiaknak? Ezt magyarázd meg.
KayaIbrahim 2012.11.02 20:19:02
@enpera: Már lőttek is! Hány halott volt?
A 2009-es, 2010-es és 2011-es nagy sikerű listák után immáron negyedik alkalommal, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést olvasóink körében:"Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija?"Idén augusztus 21-én nyitottuk meg a lehetőséget az olvasók számára, hogy az általuk…..
Ma Írországba látogatunk, ahonnan Ravis azért írt (és vállalta az országfelelősi posztot), mert egyre több olyan magyarral találkozik, akik végső elkeseredésükben utolsó fillérjükből, vagy egyenesen kölcsönből érkeztek ki és ennek sokszor nem sikertörténet a…..
KayaIbrahim 2012.10.28 15:56:07
@nigara:

Én látom. Pl azt amit az otthon lévő fiatalok nem is ismernek.
A jövőkép.
Otthon sem kell kevesebbet dolgozni, de bármilyen pozícióban is vagy, nem tudod, hogy holnap is ott leszel e még?
Na ez a különbség.
Én éltem a szoci érában is és látom, hogy sokan visszasírják. Pedig nem volt jó.
De tudtad, hogy mi lest veled 10 év múlva ha nem visz el a kaszás.
Európában is ezt kapod. Plusz, hogy nem turkálnak már a gatyádban is lassa, hogy az ideális család meglétéhez előírják, hogy hányszor kell dugnod
Minden vészhelyzet során figyelembe kell vennünk a saját biztonságunkat, beleértve a lakás, ház védelmét is. Vannak különböző aktív megoldások, mint a fegyverhasználat, egy termetesebb kutya a ház körül stb., de ebben a posztban most a passzív biztonsági lehetőségeket…..
Ma egy hete feszítették keresztre Dorogi Gabit és a Napló stábját a Vastagbőrön a ceglédi Orbán-hakni riport „alulmúlhatatlan” színvonala miatt, amit az avatatlan szemek tényleg egy Obersovszky szintű vizuál-gulyásosztásnak tarthatnak a kereskedelmi nézők szegénysorán…..
KayaIbrahim 2012.10.22 18:12:10
@puffatag:
Ez így van! :)
KayaIbrahim 2012.10.22 18:15:04
@KG2000:
De szörnyű buta vagy te...
S akkor a lopások fő szervezője az MDF volt. Nézd meg az akkori privatizációt. Vagy konkrétan a Fidesz székház ügyet!!
Sziasztok!   Én, mint designer és kreatív vezető mindig figyelemmel kísérem a piacon jelenlévő cégek arculatváltását, vagy enteriőr design változásait. Az egyik mobilszolgáltató a közelmúltban enteriőr dizájnt váltott az üzleteiben. Nagyon tetszik az új belső tér,…..
KayaIbrahim 2012.10.22 12:19:45
@Huba szaki: Akkor próbálj otthon számítógépen dolgozni állva.
Biztos, hogy ezek - mármint a kormányzó párt - éppen bebetonozzák magukat? Már csak azért kérdem, mert nekem úgy tűnik, hogy nem „új” államot alapítanak, hanem őseink taktikáját követve lecsapnak, összeszedik, amit elbírnak, a többit lerombolják, majd távoznak. Ha jól…..
KayaIbrahim 2012.10.20 20:07:54
@GiaMarie:
Már bocs de hol élsz? Épp nincs munkád. szerinted nem fognak agyonadóztatni? hát kívánom találj munkát és utána írj bolondságokat.
Nem vagyok átlagfizezésből élő de így, hogy magasabb a jövedelmem még mindig nem élhetek jól
Ismered az a szót, hogy igény? Miért luxus a nyaralás, a jó autó, és ami a legfontosabb a SZABADSÁG!
viktorék már a hálószobákban vannak és megmondják, hogy ki a jó családapa/anya.
Neked kell a tekintélyelvű uralkodás? Hogy helyetted gondolkodnak? hogy épp diktatúra épül? A kisajátításokkal. Mert ők mondják meg, hogy mi a piac. Hogy nevelni akarnak az iskolákban? Ott surrognak a csuhások a folyosókon? hát ez neked szabadság??? Központi árképzés? tudod te mi ez. Kommunizmus!
Én éltem akkor. S elmondom, hogy a szocik láttán még a hátam is borsódzik. A fidesztől gyomoridegem van. A jobbikot meg egyszerűen lenézem. LMP? Bocs, az mi?
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
Vöröshajú lányok Tessa 2012.09.27 15:00:00
..
KayaIbrahim 2012.09.27 22:36:10
A paternalista kormányzati filozófia érvényesülése során megszokhattuk, hogy Lázár János és a törvénygyáros munkatársak feladata a piacgazdaság újragondolása – a felülről irányítás megoldásaival, ami annyit jelent, hogy „Apuci” újraosztja a lapokat a játékosok…..
KayaIbrahim 2012.09.25 11:37:39
@TrueY: Mi az a csakra?
Ettől függetlenül nálunk van, persze. Nekem is van otthon........
Belsőség Heti merítés 2012.09.23 11:54:27
A nyomatékból hordozó igavonó öszvér Apukám nézett mindenféle kocsit, volt Daewoo Lublin (alias Zsuk), Daewoo FSO (a világ egyik legfurcsább járműve), Suzuki WagonR+ és Renault Kangoo. Az utóbbi hozható összefüggésbe az L300-al. Hogy miért is? Hát most elmondom. Mai autókat…..