Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MargieM

212 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1967 szeptemberében ezen a napon tértek át Svédországban a bal oldali közlekedésről a jobb oldalira. Egy ilyen átállás nem olyan egyszerű, mint ahogyan gondolnánk.....
A részletes érettségi eredmények alapján az angol érettségi érthetetlen szövegértési feladata tényleg annak tűnik: az érettségire panaszkodók körében végzett nem reprezentatív felmérés szerint a diákok 21 százaléka kapott nulla pontot rá, miközben a többi feladataban 0-1…..
Filmbarátok Podcast #43 (2014. Január) 164 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Nyereményjáték megfejtés-A Wall Street farkasa-12 év rabszolgaság-Időről időre  -Carrie (2013)-A nagy balhé  -Mars - Az utolsó napok -Searching for Sugar…..
MargieM 2014.01.17 23:10:29
@Sakktanár: de megválaszolják.

SPOILER

Posyt úgy szerzi vissza, hogy visszamegy az időben közvetlen az elé, hogy elvitte a húgát a múltba, szóval eszerint az idővonal szerint ki se cserélődött a gyerek. És igen, így még járhatna vissza az apjához, de a film pont arról szól, hogy meg kell tanulni elengedni a múltat...

Az pedig, mikor visszamennek egy utolsó napra a gyerekkorába szerintem egy létező emlékük pontos újraélése, ergó ha mindent úgy csinálnak mint akkor, akkor később is minden úgy lesz, mint ahogy az út előtt volt.
Az igazán mókás kandikamerás tréfák azok, amelyek bármelyikünkkel megeshetnének. Na ez pont ilyen! Most őszintén, ki az, aki még soha nem tévedt el az IKEA-ban, csak úgy önszorgalomból, mindenféle átverés nélkül?  Épp ezért nagyon csúnya és persze nagyon mókás dolog,…..
MargieM 2013.11.15 23:44:48
Egy blogocska Naszóval. 2013.07.16 17:38:01
Idefirkantok valamit, csak hogy életjelet adjak. Szóval... Öööö... (Igen, mióta legutóbb írtam, elértem a nyári IQ görbém legalját, a tipikus és majdhogynem visszafordíthatatlan zokni állapotot) Szóval szombat. Szexi Lexi nap. Csütörtök délután, a kudarcba fulladt…..
Egy blogocska Díjacska, Esztitől 2013.07.14 21:55:51
1. Ki a kedvenc rendeződ? Nos. Én nem vagyok olyan húdenagy spíler ilyesmiben, mivel szinte csak sorozatokat nézek. De, van egy kis kedvencem, ha lehet ezt így mondani. Ő pedig nem más, mint David Lynch. Tudjátok, Twin Peaks. Mert az ugyan sorozat, de lényegében mind a 30 rész neki…..
Ma reggel négy körül kint voltunk Hugival az erkélyen. Ne kérdezzétek, miért. Anyway, kicsit döbbentünk csak meg, mikor megláttunk egy nyulat, lent a fűben, legelészni. Futás le pizsamában. Nyuszi fut elől, mi utána. Ház körül, ház körül, az út felé. Mikor beértük a kis…..
Ez egy olyan sorozat volt, amibe rögtön az amerikai premier után belekezdtem. Egyrészt, mert érdekelt, össze tudnak-e hozni egy olyan krimit, ahol valóban érdekesek az ügyek, furcsa csavarokkal, de nem hihetetlenek, mint egyes "nagyonprofi" CSI részek.  A másik indik meg a cast…..
Egy blogocska Díjacska, Lilitől 2013.07.09 02:18:12
1. Legkedvesebb posztered és miért? Erre nem tudok válaszolni egy konkrét poszterrel, mivel ami kikerül a falamra, az mind különleges. Szóval inkább idefotózom a szobám falát, jó? Igen, a tapéta valóban merőleges saját magára, tákkszomükke előző lakók ^^ Anyways, a bal…..
Egy blogocska Díjacska, Jonstól 2013.07.07 00:41:13
//jár, jár, körbejár... lesz ez még jobb is. Szóval igen, ugyanaz, csak most Jonstól.  1. Batman vagy Superman? Nos... Superman túl egós, Batman meg kúrja az agyam, de... Van nekem itthon egy régi, talán 2001-es képregényem, minek sztorija a következő: Batman szülei, akik…..
SZABÁLYOK: 1.Linkkel jelöld azt az embert ,aki téged jelölt/nevezett a díjra!2.Válaszolj a 10 kérdésre ,amit a neveződ kiírt!3.Nevezz/jelölj Te is 10 embert a díjra! (Arra figyelj ,hogy 200 alatti legyen a követőik száma) 4.Írj Te is kérdéseket az általad…..
avagy I have a dirty mind Szóval igen, van egy kis zilliárd shippem. Merthogy sorozatokon élek, és a karakterdráma kedvelő fajta vagyok. És annyira unatkozok, hogy úgy amennyire összefüggően le is írom őket ide ^^  A szó amúgy az angol "relationshipper" rövidülése, az…..
Múlt vasárnap tehát korán keltünk. Beugrottunk a Telenorhoz, SIM kártyát cseréltetni hHugi telefonjába és már indultunk is. Én persze egész úton a telefont szereltem, de sebaj. Mentünk-mentünk-mentünk, Green Dayt hallgattunk. American Idiot, International Superhits, Uno, Dos. Muter…..
Egy blogocska The Lost 2013.06.30 12:50:00
A sztori Tehát van nekünk egy kicsit kotnyeles kriminálpszichológusunk, aki eltűntek után nyomoz. CSI fílingben rögtön a prológusban hazahozott egy lányt, hogy látszon, jó. Ezek után lefeküdt egy random zsaruval (teljes WTF volt számomra) majd kzdődött az igazi mese. Egy kis,…..
Eccerűen, ahogy a jó parasztembör mondá. Jó szívű vagyok, és ezzel is lehet koncertfotókat csinálni. A másik. Végignéztem a secondhand CD boltot, semmi. Bementem a kedvenc szakállas CD boltba, semmi. És éppen indulnék kifelé, mikor meglátom, a Topplistan alján ott mosolyogni…..
Egy blogocska Stuff&stuff 2013.06.29 12:48:42
avagy már gondolkodni se bírok. Holnap GD koncert. For real.  És most kicsit mélyebben beleástam magam az All Time Lowba és.... ysexdrcftsrxzadwsíwdsy. A Dear Maria Count Me In volt az első és... Olyan halálosan erős Hung rewatch fílingem támadt tőle... Aztán a Break Your…..
avagy elvonszoltam a seggem a könyvespolcig homeless könyvekből épített kupackáimig, hogy keressek valamit, amiről írhatok, de a könyveim mindössze csak kábé 10 jelent meg magyarul, ezért lejebb kellett adnom az elvárásaimból. Ejj, de szép alcím lett ez...! Szóval igen.…..
Egy blogocska Könyvek *—* 2013.06.27 22:23:51
Avagy jó helyre ment a könyvutalvány ^^ Szóval ma Muterrel bementünk az El Gigantenbe, hogy szerezzünk szép nagy memóriakártyát (koncertfotók tömkelege céljából) és szerelembe estem. Egy édes kis Cannon gépbe. Ha olyan jó a netes tesztek szerint, mint amilyen aranyos, az is…..
Egy blogocska Menü 2013.06.27 02:19:09
Szóval kiraktam oldalra ilyen kis menüt, meg mindent. Persze nem tudtam máshogy megoldani a belinkelt dolgokat, minthogy megírtam posztba, majd Időzítettre álítottam, tavaly januári idővel. Ergo azok most az első két poszt, vagy mi. Szóval csak így eztet probálom kinyögni, fáradt…..
Egy blogocska Fotók ^^ 2013.06.24 23:37:50
Avagy elcsórtam Hugi telefonját, amivel a szép képek készülnek. Lesz itt minden, ami csak a gépen volt, akár hónapokkal ezelőttről is ^^ Határtalan kreativitásom eredményei: nyaklánc Dalmának és Joker-kulcstartó Izabellának. A bácsika, aki a kommunistáknak gyűjt, a szemben…..
MargieM 2013.06.27 00:27:16
@IQfighter(HUN): baszki, a gyereket eddig észre se vettem. pedig elég creepy jószág.
Egy blogocska Party Hard 2013.06.27 00:22:28
avagy Dalmics betöltötte a tizenegyet. Szóval múlt héten volt itt Iza és Dalma és Dalma át is adta nekünk a kézzet készített cukker kis szülinapi-buli meghívóit. Mondtam persze hogy megyünk. Hétfőn szereztem neki egy kötet Tokyo Mew Mew-t meg édességet és kedden Hugival…..
Egy blogocska A kilincs, basszameg. 2013.06.22 02:39:37
Elvagyok köszönöm. Mióta realizáltam, hogy way too kevés vagyok Molly nadrágjának kiszabásához és megvarrásához, és sikerült egy olyan anyagot választanom, ami napfényben kanapéhuzatnak néz ki, azóta nem igazán dolgoztam a CPken. Helyette nekiálltam ilyen legminibb…..