Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badfaced

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spoiler (?) A The Walking Dead utolsó részében erősen úgy tűnt, hogy a fél szemű Kormányzó fűbe harapott. A karaktert játszó David Morrisey a Press Associationnek adott interjút, feltették neki a nagy kérdést, hogy valóban véget ért-e számára a sorozat. A színész egy…..
Belsőség Nem kell a pénz? 2013.11.13 17:32:34
A becsületesnepper, és a német nepperkolléga is azt mondta: a Cougarnak kell egy fényezés. Több német is elvitte volna, lelkesnek tűntek, elismerően nyilatkoztak a műszaki tartalomról, de a fényezés, az gátat vetett az üzletnek. Egy német nem is kezd el a fényezés miatt alkudozni,…..
Folytassuk a legutóbbi posztunkat újabb három filmmel az idei termésből. 1. Eleven testek - Warm Bodies Rendezte: Jonathan Levine Anno nagyon megtetszett az előzetese, aztán valahogy mégsem siettem a megtekintésére. Talán a tudatalatti radarom érzékelte a veszélyt, mert sajnos…..
Hamarosan a hazai boltok polcaira kerül a remake, éppen ezért ideje felidézni emlékeinkben a klasszikus eredeti verziót. Azt mondtam már, hogy az alapműveltség része? :) Egyes boltokban még lehet kapni DVD-n, szerintem egész korrekt kiadást kapott. ..
Tulajdonképpen nem is nagyon bíztam benne, csak vakon reménykedtem: a magyar horrorközösség már sok-sok éve megtizedelődött - és egyre csak fogy -, a Fangoria lehúzta a rolót, az olyan, többé-kevésbé horrorfilmekre specializálódott kiadók, mint az Ultra Film vagy a Black Mirror a…..
Horror-Mirroréknál sosincs késő egy utolsó pillanatos húsvétoláshoz! Na, kedves fiú olvasóim, ki mond nekem egy szép verset ilyen tojásért? :) Várom a kommenteket! :) ~ Cadenza ..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x15 2013.03.26 21:20:02
Hoppá! A kezdés elég meredek: Marlboro Man mégis beszopja a Kormányzó ajánlatát és simán odavetné neki Afro Ninját. Ezen kívül még nagyon sok fontos változás történt ebben az epizódban, melynek keretében méltó búcsút  vehettünk az egyik szereplőtől. Tehát:…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x14 2013.03.19 20:24:12
Ismételten egy felemás epizódot kaptunk, hiszen most csak Woodbury lakosságán, pontosabban az ott tartózkodó főbb szereplőkön volt a hangsúly. Sőt, úgy is fogalmazhatnánk, hogy ez volt Szöszke vesszőfutása. Egy kis múltidézéssel kezdünk, amikor még Afro Ninjáék kettesben…..
Horror-Mirror Még egy kis Glózer 2013.02.28 19:01:00
Még két hét sem telt el, de Glózer Norbert egy újabb kisfilmet készített. Ezúton is köszöni jószándékú olvasóinknak, akik építő jellegű tanácsokat írtak neki. Eme művében igyekezett ezeket megfogadni és talán ez érződik is. Talán ez eddig a legjobbja. Egy kicsit olyan,…..
Még mindig pörög a The Walking Dead harmadik évada és továbbra is szép nézettséget produkál. De az a lényeg, hogy az AMC sem panaszkodik, a fejesek teljesen elégedettek, ezért úgy döntöttek, hogy jöhet a negyedik évad. Nem tökölnek hosszan az előkészületekkel, a stáb május…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x11 2013.02.26 20:37:51
Már kezdtem kétségbe esni, hogy a sorozat kifullad az évad végére, de szerencsére a mai rész, ha nem is volt tökéletes, de izgalmakkal telire sikeredett. Főleg úgy, hogy akciót csak elvétve láthattunk, a lényeg most nem is ezen, hanem a dialógusokon volt. Ugyanis megtörtént egy…..
Horror-Mirror The Walking Dead 3x10 2013.02.19 20:16:00
Nagyon úgy tűnik, hogy kár volt ennyit várnunk az új részekre, mert míg a legutóbbi idegesített, addig ez csak simán unalmas volt. Vélhetően majd az utolsó epizódban megint kapunk valami adrenalin bombát, aztán várhatunk félé évet... No de ne szaladjunk ennyire…..
Belsőség Az igazi mindenes 2013.02.19 15:16:02
Az első generációs, gömbölyű Toyota Previa örök kedvencem. Amikor megjelent a piacon, mintegy 23 éve, nagyon tetszett a furcsa, tojásszerű formája, a 75 fokban megdöntve, szinte a padló alá, az első ülések mögé beépített motorja, a beépített hűtő/fűtődoboza. Igazából…..
Szülinapunk alkalmából úgy gondoltam, illetve gondoltuk, hogy érdekességképpen össze lehetne hozni a szerkesztőség kedvenc horrorjait. Az enyém ugyan közismert, de mivel már hatan (!) szerkesztjük a blogot, így azért mégis csak más. Először is, nem állítjuk, hogy ezek…..
Fontos! Mielőtt belevetnétek magatok a listába és őrült módjára végig görgetnétek, hadd osszak meg Veletek néhány gondolatot. A 2012-es év igen termékeny volt horror terén. Idehaza jóval több ért el a mozikba, mint 2011-ben. Csak sajnos nem feltétlenül a legjobbak... Ráadásul…..
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
Visszatérő kérdés, mióta előbb a Seatok, majd a Chevrolet-k lenyomták a WTCC mezőnyét. Michelisz Norbi elmondta az Égéstérben, hogy szerinte a versenyautó hajtson hátul. Vigyázat, nem lesz szó sem súlyelosztásról, kezelhetőségről, apexről, futóműről, vagy bármilyen más…..
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
Irigylem azokat a megszállottakat, akik képesek egy húszéves, teljesen átlagos autóval hetekig vagy akár hónapokig foglalkozni, hogy azt többé senki ne keverhesse össze a több tízezer hasonlóval. Előre szólok, hogy az alábbiakban egy szó sem esik majd ízlésről, most az…..
Ha a Transformers című filmet említem, valószínűleg senkinek nem mondok újat. Az Autobotok és az Álcák harca egy kifogyhatatlan energiaforrásért már-már klasszikus magasságokba emelkedik. Ezt lovagolta meg az egyik orosz bajtárs, aki egy japán belpiacra szánt Toyota Mark II-est…..
badfaced 2012.09.06 10:08:47