Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NYlon

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem tök poén, ezek a japánok mindig kitalálnak valami "hülyeséget" amin lehet nevetni :D Küldte: Bálint..
Cogito, ergo sum. Carpe diem! 2010.03.17 19:57:00
            Mire gondolunk, amikor meghalljuk ezt a mondást? Legtöbbször úgy fordítják, hogy élj a mának, vagy akár úgy is hallottam már, hogy élvezd az életet. És ebből arra következtetünk, hogy ez a hedonizmusra, az élet…..
Az ember igen sokat szokott azon gondolkozni, hogy mire is hasonlít az élet, és azt hiszem, majdnem, hogy mindenki ismer is ilyen egybevetést, ha most éppen nem is jut eszébe egy sem. Bevallom őszintén, így hirtelen nekem se ugrik be egy sem, de tudom, hogy vannak ilyenek. Ezek általában…..
Talicskatoló - Egy nyomvonalú kézierőgép-kezelő technikus . Takarítónő - Higiéniai Manager asszisztens. Ablakmosó - Síküveg restaurátor. Gondnok - Háztömb manager. Portás - Front door manager. Sofőr - Kormánykerék-igazgató logisztikai supporter Rakodómunkás -…..
Ez a zene, ezek a színes ruhák, ezek a szuper táncmozdulatok => blogbejegyzés ..
NYlon 2007.12.09 16:44:56
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
NYlon 2007.10.27 20:49:08
NYlon 2007.10.27 20:51:32
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
Először is, köszönöm a türelmet (vannak kivételek), hogy most több ideig voltatok videó nélkül, mint máskor. Remélem ennyit újra nem kell majd várni (bár egy francos vírus/kémprogram bármikor bejöhet), de azért azt is leszögezném, hogy a heti 1 videó azér már messze nem…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..